17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Че тази сметка не е ли блокирана? Или чакат който трябва да си земе парите и тогава?

Ама пък как хубаво мълчи така наречената опозиция.

Спешно трябва да се насрочи комисия, да се оставят отговорните органи да извършат разседване, и след месец-два гордо да заявят че нарушения не са открити.

Видите ли нещо кипърско, гръцко или руско и т.н. да не изброявам че са много, значи е измама. Deutche uber ales !

Когато някой фалира,първата работа е да му се запорират сметките.Някой умишлено не си е свършил работата,затова пък си е оправил финансовото положение.Разбира се пак няма да има наказани.

пирмаидата еlana net e главната замесна в измамата.

Държава:Политическа форма за организиране на обществото, начело с органи за осъществяване на всички власти – изпълнителна, законодателна, съдебна, както и територията, върху която се разпростира тази организация; страна. Та: аз, ако имах застраховка в тая там, Олимпик ли е, кво е, с огромно желание щях да се насоча към някой съд. Все едно кого би ми се приискало да съдя. Алоууу.. АдвокатитИииии...Я си напрегнете малко мозачетата и вижте там кой е за осъждане.

Изгорях си с едни 1000 лева като пич.

Ганю е страшна работа. Шаренките като си правеха прайд, ганювците вдигнаха три протеста и те не знаят защо, ще рече човек, че постоянно са ставали жертва на гейове. Ценностите им били нарушени. "Олимпик" като фалира обаче под носа на КФН, Ганю си затрая и отиде да си плати пак ГО (както стана и с КТБ). Явно за Ганю не е нарушение на ценностите да го клатят както си искат в преносен смисъл. Въпреки това Ганю все се чуди защо неговата най-мизерната държава в цивилизования свят с най-ниските заплати и най-голямата корупция. Жалка държава.

Много не ти се разбира от написаното ...овньо!От бояришника ще да е! Ганьо пие качествени питиета и мирише на розово масло ,а не на немит мужишки ...ъз като тебе!

Не се притеснявай, че не разбираш. Мисленето не е за всеки. Върви си пий "качествените питиета" в гаражната кръчма и не си затормозявай кратунката.

Защо не са им запорирани сметките на тези?

Защото българия.

Елементарно, Запор - не са запорирани защото са празни.

И да не забравяме,че сме в ЕС и той ще ни оправи! Както ни оправи за КТБ , така и за пътя с варовика и т.н.....

Не забравяме!Ние знаем,че руска банка и руски партии в българия източиха КГБ>И със Олимпик не е по различно.Щом са регистрирани в Кипър?!

Да не забравяме, че ЕС не ти е оправител, а това трябва да е самият ганювец, понеже това е на Ганю държавката. Ти по типично ганювски чакаш някой да те оправи като някое гейче, вместо сам да си мръднеш г*за.

Това беше в реклама на ЕС , Оправителю!

Това, че българите сами трябва да си оправят държавата, вместо да чакат пак някой да го направи вместо тях ли е в реклама на ЕС, бе? Добре си се подписал "балък".

Няма да ни спаси от маф........И политическа и икономическа власт е тяхна.Обречени сме на веч а бедност

Веднага в панделата всички отговорни лица за застрахователнит фирми. Една папка празни листове и да пишат колко рушвет са взели от гърците.

Жалка държава.

Вие така само като статистици....нали?

Както Ктб,аз бедният пенсионер съм си спрял колата,защо не мога да си платя нова гражданска.Реколтата ми отиде ,,на кино,,ако се наложи да ходя в по голям град на лекар,пък и аз сигорно ще гледам някой ,,филм на ужасите,,Не стига ,че символично увеличават пенсийте,а сега и новите цени,тия ,,гадове,,искат като в Африка да станем,или като Путин

Още Костов ликвидира пенсионерти като оряза пенсиите и направи пенсии по 135 лв., което означава умирай бързо. Тези продажни демократи не са заковали 1 пирон, а нашите бащи и майки създадоха 8 царски Българии по времето на комунизма.

И пак Путин, а ???