17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе айде бе,кой ти яде хляб?

Много забавно. Нали украинското зърно беше за "гладуващите" в Африка? Истината е, че американски-транснационални компании като Каргил, Монсанто-Байер, БлякРок и т.н. арендуват земята в Окрайна. Зад тия компании стоят милиардери като Гейтс, Безос, Буфет..а посредниците им са всякакви тарикати/олигарси, като ТИМ, напр.

Защо трябва да внасяме зърно от Украина щом като ние си имаме достатъчно, дори и изнасяме? Отговорът е прост = ОТ ЛАКОМИЯ! Нашето качествено зърно ще го изнасяме, а кофтито украинско, смесено с фуражно българско ще го ядем на хляб, за да могат двадесетина търгаши да се нагушат. И понеже държавен контрол няма, щото държавата е слаба, може и дървени стърготини да дочакаме да намерим в хляба !!!!

Дефвкт на пазарната икономика да се национализира всичко

Вкареайте зърно и от Индия ако трябва за да падне цената на хляба българските мързеливи мутри не ме интересуват

И падна ли цената на хляба след вноса от Украйна?

Не вснасят достатъчно освен тва преработката куца да вкарват направо брашно от там

А не падна ли ?! В Лидл и ръжения хляб и белия хляб са вече по 1.18лв. 650гр

Падна...ама грамажът

До Верса Сенс Как мислиш, дали е по-евтино? А срокът на годност?

Хляб да внесат направо, ако искаш.

Ако е по евтин що не

Внимавай какво си пожелаваш. Индийското зърно е по-зле и от украинското. Не случайно преди избягваха да го търгуват.

Не зная какво брашно от какво зърно използват хлебопроизводтелите, но от различни производители закупен бял хляб мирише на вкиснато. Не става! Нашето зърно в чужбина, а ние какво ядем?

Как така ще спирате вноса от украйна бе Путинисти такива? Монката паси и Ристьо и просто Киро сигурно плачат от мъка....

След дъжд - качулка. А относно понижаването на цените след вноса от Украйна - олиото ли стана по евтино или хляба или месото или млечните продукти?

Майбасите, как сте?

Ама тва украинско зърно не бешели за умиращите от глад африканци?

Така казваха от телевизионната пропаганда. Сега като пътува свободно, никой нищо....

Контрол върху внесените партиди зърно не се осъществява ....зърното е с влошено качество ,но кой ли го интересува ...

Българските производители изнасят продукция и я продават на много по-ниски цени в чужбина! За вътрешния пазар всичко е завишено! На това трябва мониторинг!

Щом имаме МНОГО ДОБЪР ДОБИВ ИСКАМЕ ХЛЯБ ЗА ПОД 1 ЛЕВ?????? И СИРАНЕ 4 лв. и олио 1.8лв....... АЛЧНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ ДА СЕ ОСПОКОЯТ и да СВАЛЯТ НЯМА ИНФЛАЦИЯ А ОПИТИ май?????

Шшшш, алоууу?! Вие знаете ли колко харчи Ролс-Ройса на Бенчо Ролса?! Има зърно на склад, а вие му пречите да ни реже главата до кръста с високи цени!

Как тъй ще затягате режива на внос на зърно от Украйна...? Ей са ша ви спретна и на вас един Майдан, и ша ви наложа наш'та свобода и демокрация и то в максимален размер....

Е нали искаме,да намалим инфлацията,нали ревете от високи цени,това защо е?