Заради статистиката: „Газпром“ продава газ на себе си

Рекордните обеми на доставеното в Европа синьо гориво през 2018 година се оказаха неистински

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тарикатите собственици на Газпром,че и на руската държава.Тарикатски източват дори и собственото си предприятие!От една страна взимат заеми или налагат на колониите си като нас да им строим бадева тръбопроводи от друга страна фирмите на главните собственици които са приближени на Путин и самият Путин източнат активи на предприятието по много и различни начини!

лъжците на путин

Щом си и плаща - какъв ѝ е проблема?::)

Ало, разбирачите. Вижте статистиката на ЕС бе, смотльовци https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Naturalgasprice_statistics/bg . Всички далеч от Русия и на втечнен газ плащат повече.

Хахаха- ми то няма и какво да се коментира- статията е кратка , но е ясна за всеки:):):) Малеее- дали медведев знае за това, тъй като днес посъветва България- на форума в София- българският лев да се “върже“/ “приравни“ към китайския юан?:) А може и да го е знаел и за това да не му изнася, че бг. лев е “вързан“ към еврото, съгласно подписаните от нас Договор за ЕС и ДФЕС:):):) Харесва ми, че русия сама изобличава себе си в лъжа- от това по-голямо изобличение на руските лъжи, с които се създават руските опорни точки- здраве му кажете:D

Трябва да върнат петилетките, гръбнакът на социалистичската икономическа мощ, ще видите тогава проценти-мроценти..

Газпром дългове 2017 г- 40 милиарда долара Газпром дългове 2018 г- 54 милиарда долара - концу сентября 2018 г. составлял 3,512 трлн руб «Газпром» теряет деньги со скоростью 4 миллиарда в неделю... Експерти на руската "Сбербанк": "Турски поток" няма да излезе на печалба през следващите 50 години. Капиталовложенията на "Газпром“ в проекти за нови газопроводи до Китай, Германия и Турция са нерентабилни. От тях печелят не акционерите на компанията, а изпълнителите, сред които "Стройгазмонтаж“ на Аркадий Ротенберг и "Стройтранснефтегаз“, около 50% от която принадлежат на Генадий Тимченко и неговото семейство. Долг "Роснефти" превысил 4 триллиона рублей 2018 г. или към 62 млрд долара Просто факти. Затова и Милер се опитва да шмекерува с изнесени количества.

Кои факти би дебил? Газпром строи непрекъснато. Естествено ще вземат заеми. Колкото дълга на Русия си нямаш представа колко нищожен е в сравнение с европейските длъжници. За сащ да не говорим. Цифрата не се побира на калкулатора ми.

Кой, кой вярва на руснаците ?

...доста жалък опит за манипулация е... самата статия! Ако от 200 млрд., няма и 5 млрд. м3, са "складирани" в Австрия и Холандия, кое точно прави ПРОГНОЗНИЯТ планът неизпълнен? То, за това се нарича "прогнозен план". Ама нали трябва да имат, какво да "ядат" бесните русофоби... Да не споменаваме, че между "изнесени" и "реализирани" количества има съществена разлика и ако се хванем за определението, се оказва, че всъщност и 5-те млрд. м3 са наистина изнесени, защото физически са напуснали границите на държавата...

Руссиянец ако ти каже добро утро, погледни изгряло ли е слънцето. Лъжци и демагози от класа!

Откакто Украйна почна да краде газ от руснаците те още на лятос си пълнят хранилищата с газ която препродават през зимата... така че пичовете са открили нещо което още през 2010 година Милер обяви пред публика че ще прави за да избегне украинските номера, както опитите на някои да изнудват Газпром, абе въобще от кога това че някой е прочел старите вестници се брои за новина;)

Ха-ха-ха, руснаци! Ха-ха-ха, лъжци! Колкото този Мюлер е руснак, толкова и руснаците са надежден партньор. Лъжи, лъжи и само лъжи! В страната, извън страната, навсякъде!

Даже и Турция в момента строи два терминала за втечнен газ , има два действащи , и за миналата година е намалила доставките на руски газ с 13 % , и преминава на втечнен американски и катарски газ !

А краваритв откъде зимат втечнената си газ бе.да не би мурманск където се пълнят корабите да ецв кравария бе

Руските измислици и легенди нямат край. Накрая ще се окаже, че Газпром сам си е продал газ в САЩ за да може говедата да мучат по форумите, че САЩ внася газ от Русия. По-добре помисли какво става с Турския поток при намалените покупки от Турция и защо Турция е намалила доставките на тръбен руски газ за сметка на увеличените доставки на втечнен газ, въпреки че Газпром заради Турски поток официално обяви 10% намаление на цената за Турция и дори върна 1 милиард долара за отстъпката 10% със задна дата.

Пак е изпаднал на перона и чака помощ

ха ха ха ха... още някоя измислица. Вкарват точно американска газ, че е по-евтина от тази на която Русия ги кара да купуват. От вчера ли следиш развитието на цените?