Заради некачествени Нутела и Киндер Буено затварят най-големия завод на Фереро

Предпазната мярка е временна, компанията уверява, че към момента ситуацията не е засегнала нито един вид от продуктите й в продажба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук с палмово масло

само да акаш в бурканчето и да продаваш...

Украинската Рошен е без палмови мазнини, а в тая Нутела е пълно.

Нутела не ям заради палмовото масло, а Рошен - защото не искам да спонсорирам собственика - престъпникът Порошенко. Затова ми все едно ракво съдържат.

Па вземи се гръмни да не дишаш същия въздух като Порошенко.

Некачествената стока предполагам е изнесена за Б-я.

Nutella: 56,3% захар, 30,9% мазнини (палмово масло), останалото е сухо мляко и какао за цвят. Сметнете сами колко е останалото. Това са официални измерени стойности. Предпочитам един път в месеца да си купя качествен шоколад от колкото да ям често от това подобие на течен шоколад. Сами можете да си отговорите защо е пълно със диабетици и хора със злокачествени заболявания.

Абе, хора, не яжте тези боклуци с палмово масло, не ги давайте и на децата си - по този начин ги увреждате от ранна детска възраст. Ако искате сладко, вземете си натурален мед или истински черен шоколад без палмово масло, но дори и тези натурални продукти консумирайте с мярка! Замисляли ли сте защо преди 100 години в България не е имало дебели хора, макар че са яли много въглехидрати - предимно хляб, боб и качамак. Ами, защото захарта е била практически непознат продукт - купували са я в минимални количества само заможните хора. По-бедните не са консумирали захар изобщо, а да не говорим пък за палмово масло!!!

Забелязали сме, че и в Освиенцим поради липса на захар не е имало дебели хора.

Това е така, но хората тогава не са работили на бюро в офис, а на полето. Според мен, преяждането в голяма степен е на психическа основа.

На примоция в кварталния Ви супермаркет!

и го пускайте на прамоция

От години бойкотирам всички продукти на "Нестле" и "Данон", а от миналата година не купувам "Президент" - може да съм само един потребител, но се надявам, че ще се увеличаваме.

Не си сам срещу тези фирми които си плащат директно на правителствата, за да ни тровят. Много разумни хора си снабдяват хранителни продукти от проверени български производители .

Фереро имитатори, прехвалена марка с много реклама, бонбоните имитират по външен вид виенските, на цена са същите, но отвътре са евтина кръгла вафличка облята с евтин шоколад , цена 10 лв. малката кутия, пари за боклук.

Мда, тия шарени бурканчета са пълни с вкусно ... палмово масло.

Не ям такива гадости.

охоо, нямам търпение след месец да пуснат същите Нутела на промоция у нас! Все пак ние сме свикнали да плюскаме продукти с ниско качество

Вярвам, че вече са ги продали у нас.

Те за нас по принцип си ги произвеждат с ниското качество!

Тъпа реклама !