17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ще дойдат времена кога Европата ще се сети, че могла да си произведе всичко от което има нужда.

Срива се модела... До колко е прав Маркс е спорно, но така или иначе, само труда добавя стойност. Правенето на пари от пари/борсите/ вече се изчерпа... Облигации с отрицателна лихва, не е инвестиция, а държане на пари в скъп трезор.

ще цъфнат и вържат. сега е моментът държавата ясно да заяви, че няма да допусне спекула с лекарства храни и техника и ще гони до дупка. не е лошо да се сложи и таван на цените за следващите поне 6 месеца.

Сега е време да си направте списък и да купувате преди цените да стигнат небето. Само за лично ползване, ест.

Реално погледнато това са напълно ненужни доставки (ака производство), а медийни манипулации. Населението на планетата се увеличава безразборно и безотговорно. Измислят се ненужни потребности, които стават оправдание за нуждата от създаване на работни места и "ръст" на икономиката! В крайна с/ка всичко това е виртуално и контра-продуктивно за добруването и прогреса на човечеството. Налага се фундаменталният въпрос: Кому е нужно всичко това, т.е кой има интерес? Май самите шефове на правителства и пр. не могат да отговорят адекватно на този въпрос. Стигнат е предел и ако така се продължава, нищо добро не ни очаква.

За какъв недостиг на стоки става дума, след кат ов света има свръх-производство на стоки, при това голяма част от тях ненужни! Вж. с какво са пълни моловете. Едва ли не всеки ден ни атакуват с все нови и нови техно-джа джи и нови модели автомобили! А в същото време се говори непрекъснато за изчерпване ресурсите на планетата и глобално затопляне, вследствие на вредни емисии!

Всъщност техно джаджжите са един път на година за по-евтините, а по-специфичните, като гейминг конзолите един цикъл е между 7 и 10 години. при автомобилите също периодът е поне на 5 години, но заради свръхпроизводството (много маймуни на клона) и маркетингът в комбинация с вседостъпни медии (също много маймуни на клона) човек остава с грешно впечатление.

създадоха удобно оправдание за назрялата отдавна криза - някакъв вирус, щото няма как да го изпавиш на площада - всеки си се бори сам с него, но той ще опере пешкира за сриването на капитализма

Няма никаква криза! Всичко е медийна манипулация, т.е. fake news!

някои държави с мислещи политици се запасиха с лекарства за половин година. преди 2 седмици още.

ние пак сме на кяр- липсата на високи доходи води до липса на стоков дефицит. и вирусът ни подминава- вирус гладен не лови. чао ви.

Егати прошляшкото мислене!

Йелостоун ще ги оправи

В наше време, за най-големите разпространители на вируси, се считат журналистите !

Не бързайте, има още време. Европа тепърва започва да се заразява. Има време...

За наш късмет вируса не е толкова страшен колкото Ебола .ако беше друго яче досега цивилизацията ни тотално да се е сринала. Дори при една седмица без ток ще станем свидетели на катаклизъм

Не би би ло зле да напишете конкретните лекарства, които няма да достигат. В по-информативни сайтове вече ги има.

vsichki lekarstva deto gi vadiha ot aptekite che sa karcinogenni shte sa v nedostig. Kitai proizvejdashe lekarstva za kryvno - lisinopril... za kiselini - rantitidine. Tezi gi vyrhava zaradi carcinogenni komponenti. Ranitidna e zamenen s famotidine. Proedpolagam toi shte izchezne. E shte jadem ohljuvi. Nali edno verme ohluvite se polzvali za kiselini i qzva.

Добро утро. И приятен ден.