Заплати, пенсии, дългове: удълженият бюджет, гледан в НС, запазва плащанията без промяна

Предложеният от служебния кабинет законопроект запазва действащите и в момента политики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Най-добре е танковете да дойдат!"

Отчаян съм вече! Пичове, какво по-важно има от вдигане на доодите в този момент!?! Инфлацията е 60% за една година, вие болни ли сте в главите, прости ли сте, какви сте!?! 2 500 лв заплата за едно семейство едва оправя нещата. Огледайте се - кило месо - 12-16 лв, хляб 2-3 лв, шоколад - 3-4 лв, сирене - 25-30лв, кашкавал, брашно, плодове... Пичове, народът гълта водичка вече - доходите ни се стопиха, харчим бели пари! Оставяйте всичко и спасявайте хората - другото си е ваша лакомия! Изобщо не виждам кой ще гласува и на кого се надявате да се занимава с вас в тая немотия!

Ами научете се да гласувате за собствения си интерес, а не за интереса на тази или онази партия!

Само да питам за да се ориентирам! Тези с окастрените правомощия- индивидите от служебното правителство дали са със окастрени заплати и окастрени други екстри? Защото тези екстри- ТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ доста ЕФЕКТИВНО , те си ги взимат и не се притесняват. Служебни коли, шифиори, секретари, сътрудници, бонуси- разходи костюма си да Лондон и обратно без да плащаш, Дрогарьо шапшал, ти купувал си кисело мляко и дали си го плащал?

Аре честито,с тоя харвардски бюджет ще почнем да си залагаме апартаментите с тая криза. Браво на харвардския двойкаджия, да си върне дипломата и да си отиде в Канада и да не се връща повече. Личи си че образованието на запад е на същото пропаднало ниво като нашето(в момента, тъй като преди великата "демокрация" да настъпи е било друго).

Само ако осъзнаваш каква глупост монументалона си написал...

Какъв бюджет бе?? Кака Курни каза да се връща хартията! Да не се гласува нищо друго преди да е приет изборния кодекс!!!

С'а аз не мога да разбера, като не съм на държавна работа, как ще ми "помогнат" тия!? Не виждам нещо да се обсъжда намаляване на данъци. Вдигат заплатите на администрацията, като оставят останалите да се саморегулираме, като вдигаме цени на стоки и услуги. Освен до фалити на дребния бизнес не виждам какво друго ще докарат....

ПЪРВО да ЗАКРИЯТ Агенцията за Бежанци, с която арабите - Ислямсити искат да ЗАВЗЕМАТ България !! А после тия пари да ги даат на БЕДНИТЕ и безработни БЪЛГАРИ !!!

Добре, че неприемат плановете.... за крадене на тези в парламента.... айде разтурайте го този парламент.... разпускайте проститутките, които мислят само за себе си и милиардите заеми от ЕС.

Италия се готви да национализира рафинерията на "Лукойл" на остров Сицилия

А в момента на Шипка вали сняг и нито една машина не чисти.

зима е, нормално да има сняг. Машините ще почистят като спре снеговалежа

Тия двамцата на преден план (от снимката) -гълъба и нахранената гугутка ме плашат сериозно.

По високи заплати само за политиците имаше, народа си го ду. а, лошото е, че пак тия на власт ще докара после...

Епа Батко нали вдигна заплатите на администрацията, че да го преизберат?! Кво искат още, то държавните и общинските служители взимат по 2-3 хиляди лева заплата.

Ехееее, в коя администрация си проверявал за тия фантастични цифри!?!

До Сър пичук. И на мен не ми се вярваш, ама като се уверих, реших, че искам да съм държавен или общински служител. Щото в момента всекидневно се боря с това да измисля, кое как да стане за два пъти по-малко пари, а пък страшно ме бива по цял ден просто да обяснявам на разни хора, коя работа няма да стане.....

Радев използва парламента да му свърши мръсната работа и после той да го обвини за трудностите в държавата а неговото правителство да изглежда чисто. С новият ляв проект Радев ще види сметката и на ПП които ще загубят много гласове от новият месия и няма да имат определяща роля в политиката. Свидетели сме на задкулисни интриги от страна на президента, които ще закопаят България.

Да не би хрантутниците да си намаляват заплатитите?

Хората на снимката са показателни за това КОЙ управлява сега.

То е ясно, че ни крада.... опа "управляват" мошениците от ОПГ ГРОБ=ДПС=БКП! "Хартиената коалиция" в канала на следващите избори, за да можем най-после да тръгнем нагоре! ГЛАСУВАЙТЕ, ХОРААААА!

към пълни простотии върви!

Киро ще изпадне ли в поредната си истерия, от Психиатрията питат , за да са готови.

Събуди се бе народе тъп и търпелив. Хайде най-накрая да докажем =, че сме наследници на велик народ, а не на такъв, който свеки ден очаква да го онождат.

Какво предлагаш да направим, като се събудим?

Ами щом задаваш подобен въпрос, за теб развитието е химера. Ти, и подобни на теб, сте завършени послушковци, радващи се на трохи от трапезата на тия, които вА плющят всеки ден.

Като за начало да бъде уволнен шефа на БНБ димитър радев и съден за национално предателство. Все от някъде трябва да се започне. Този продажник не трябва да се пенсионира в БНБ!

Пълна смехория е този бюдет.

ПИПО

Как се гласува "удължен бюджет" когато не е гласуван и приет бюджета за следващата година? Не съм икономист, но ако някой ми го обясни, ще му изпратя бутилка уиски.

ми удължават работата на бюджет 2022 и през 2023, със същите параметри... което не е непременно лошо, защото няма да дръпнат милиарди заеми за текущ харчлък...

Ами нищо не гласуват. На 10 минута от началото искат 30 Мин. почивка. Хубавото е, че сметката ще си я платят на изборите.