Западът обвърза "Северен поток-2" със "системата от руски действия"

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков предупреди проектът да не се политизира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за чий им е на руснаците да тровят Навални или Скрипал?! А за Северен поток-2 е ясно, демек, к'вото наредят краварите. Всъщност то и протестите у нас намирисват на газ и със сигурност ще продължат докато сменят ББ и турят някой бесепар като другаря Орешков, че да прекрати изграждането на газовия хъб, по който така или иначе пак ще тече омразния за САЩ руски газ. И като знам, че 2 и 2 е винаги 4 и като събера свалянето на бай Тошо от основателите на БСП, планът Ран-Ът по инициатива на Луканов, обучението на Радев в САЩ и курдисваанет му за президент, както и назначаването на синчето на Курнела за банкер на Родшилд, няма как да получа друго обяснение.

считаш, че са искали да го убият, а не само да го натровят , т.е. да го уплашат ?!

Навални е "девета дупка на кавала", абсолютно безвреден и дори удобен за Путин, така че Кремъл няма никакъв интерес от премахването му, докато за Запада един такъв скандал е необходим като повод за нови санкции и възпрепятстване Северен паток-2. А че е глупаво скроен, то е защото на западните зомбита им е толкоз акълът.

Лупи, когато не разбираш а само тролиш, не си слагай задника навсякъде. Може бой да ядеш! Току що преминаха ИЗБОРИТЕ в Русия, ве дебил. И без Навални, но по Системата на Навални "УМНОЕ ГОЛОСОВАНИЕ" партията на Путин беше пометена точно в Томск и Новосибирск от кандидатите на Навални. Ако Навални не бе отровен, резултата щеше да е съкрушителен за Путин в 1500 избирателни окръга на частичните избори ПРОВЕЖДАНИ ТРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ДНИ.

И всичко това под благия поглед на американските кукловоди.

Интересно е, че Германия, Чехия, Полша и Великобритания все още произвеждат "Новичок", а в Русия, той не се произвежда от 80-те години на ХХ век. А и кой има полза от отравяне на Навални? Путин? Че на него Навални му е по-изгоден жив, отколкото умрял. Немцов го убиха по заповед на господарите му на Запад, които наляха в партията му над милиард и половина долара, а той не успа да си изпълни задачите. Та и с Навални, най-вероятно е станала същата работа" господарите му са били недоволни от него и са решили да го "направят герой" и да спрат Северен поток-2, който заобикала Прибалтийските републики и Полша. Също така прави Украйна от ключов играч в мостра без стойност.

_stankow

Ами ако щат немците, тяхна си работа. Да клекнат на американците, да им купуват прескъпия газ. Ще цъфнат ! Руснаците им го докарват до къщата, те се правят на специални. Ако щат, оставете ги да правят каквото си щат !

Глупости на търкалета ...

Сега е момента Радев да размаха юмрук и да иска прекratqwane на санкциите за Русия. Човека ангажименти е поел, може да се наложи и пари да връща евентуално. Ква е та Урсула, къв е тоя ЕС? Няма да допуснем матушката да страда. Нали бе Радев?

Радев е обучен в САЩ хамерикански агент и няма как да иска прекратяване на санкциите срещу Русия!

Западът мери с двоен аршин. Някуй да ми каже къде са санкциите срещу СА, които разчлениха Хашоги. Затова на запада и краварника доверие - нула.

_stankow

А когато убиха Сюлеймани ? Вчера Тръмп открито говореше как щял да заповяда убийството на Асад, ама го спрели. Нито има санкции срещу Сирия, нито има някакво основание. Ей така, не им харесва. Да убият президента на страна, членка на ООН !? По решение на един човек !? До къде я докарахме ...

Как така докъде - до демокрацията я докарахме, ама според частните разбирания.

Сегашните брюкселски американски подлоги нямат нищо общо с духа на обединена Европа от времето на де Гол.Затова си подкрепят послушници лизачи като нашата Тиква.Само че Москва на сълзи не вярва и Путин не е алкохолика - предател Елцин,а Урсула засега се изявява по скоро ката Уруспия.( за точния превод на последното понятие се обърнете към ДПС).

За сетен път се убеждавам че западняците са коне с капаци и отпред. Някой виждал ли е Скрипал след отравянето и изобщо има ли такъв човек? Защо англичаните не си сътрудничаха с Русия по въпроса както и сега германците. Никой не коментира действията на САЩ в арабския свят, какви ги натвориа, а сега други им бършат задните части. При недоказана вина значи няма виновни. До сега във всички случаи има само предположения на които нито германци нито англичани вярват. Г-да журналисти ако се чудите с какви жълти глупости да си изкарвате хляба съвета е не се закачайте с мечока, те ще се разберат, но ние ще си останем на дъното.