Коментари - Замразени руски активи генерират 625 млн. евро допълнителни доходи за Белгия | Бизнес.dir.bg

Коментари - Замразени руски активи генерират 625 млн. евро допълнителни доходи за Белгия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се вика крадци на едро... няма за тях частна собственост, няма съд - решават и присвояват чужди пари...

С други думи крадени пари! Типично за Запада, чиито икономически прогрес (противно на пропагандните втълпявания) се базира на грабежите и колониализма им.

Този прецедент дава ясен сигнал на всички държави: да не си дръжат парите в ЕС. Въпросните 600 милиона дето ще отмъкнат сега, ще им струват 600 милиарда в последствие (от неполучени инвестиции).

путинските тролове говорят за пиратство и международно право! Друго си е да нападнеш суверенна държава каоято нищо не ти е направила за да й заграбиш територията , водата, децата... Нали другари?

То те от къде да знаят, ти като американски трябва да знаеш най дибре. Все пак САЩ така съществува, и е разорила по този начин не една а десетки държави и тяхното много милионно население.

милионите на Путин работят за Украйна. каква ирония! Харесва ни!

Джак Спароу ряпа да яде

Те тука още си крадат - според Устава на ООН, при международно признати санкции лихвите със замразяване на активи, лихвите са собственик на собственика на актива а за конфискации въобще не може да става въпрос. Но при незаконни санкции, ясно всичко е възможно нали са демократични санкции и демократичните кражби не са незаконни някакси

Кражбата е наказуемо деяние. И времената се променят, идва ефективно правосъдие. Като пример - Украйна.

Както виждате в света, всеки си прави каквото си иска ако разбира се, може да си го позволи. Няма добри, няма морали, няма закони. Това са глупости са простите хора. Силните гледат какво могът да си позволят и дали е в техен интерес и го правят! Ако вие може да откраднете, направете го! Само трябва да се пазите някой по силен да не ви хване. Но други притесненият не би трябвало да имате.

За атеиста е точно така. Затова и наистина всичко от написаното е вярно.

Интересни думи има новговора.Замразен,вместо откраднат,сдържане-вместо военна агресия,истината е пропаганда,евроатлантик вместо ,безмозъчна марионетка......

искат да се спазва международното право, а присвояват чужди капитали. Кой им позволява и на какво основание? Вече си правят каквото искат, затова държавите, които не искат за ги крадат си основават нови съюзи.

Това е една от "фундаменталните" евроатлантически ценности - да паразитираш и да крадеш де що намериш.

Момци, русите никога не са отказвали кредит... Ама лихвите ВИНАГИ определят самите те. И в световнвта история няма случай някой да не си е платил... а тарикатите плащат с наказателна лихва върху цялата сума.

Ско руснаците ще им ги изтеглят през чорапогащника !!!

Яко пирати. Ама тия "доходи" ще им излязат през носа, щото вече всеки тегли капиталите си от Европа, щото видя, че там много бързо могат да бъдат превърнати в доходи - ха, ха.

Корсарите са евроатлантическо изобретение,от което никога не са се отказвали