Коментари - Заместник-министърът на финансите: Еврозоната в никакъв случай не е мираж и няма да остане мираж | Бизнес.dir.bg
назад

Заместник-министърът на финансите: Еврозоната в никакъв случай не е мираж и няма да остане мираж

С действията си в последния месец от своето съществуване 48-ото Народно събрание бламира своето решение от 27 октомври 2022 г, заяви Методи Методиев

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Заместник-министърът на финансите: Еврозоната в никакъв случай не е мираж и няма да остане мираж | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лакомите, прости до безумие селски гъзове, които помпят сега инфлацията чрез спекула си го нахакаха сами! Лакомо дупе кръв сере! Обезумели и озверели от лакомия до степен на полудяване, предварително надуха цените си Космоса! И нали са безмозъчни идиоти - сами си резнаха клона, на който седят. В своята безумна лакомия забравиха най-важното - Евросъюза има изисквания за стабилност на цените и ниска инфлация преди въвеждане на еврото! Затуй сега ганьовските богаташи, олигарси, чорбаджии-изедници, мошеници, търгаши, прекупвачи, спекуланти, печалбари и прочие криминално-бандитска сган ще го гледат еврото не през крив, а през извънредно крив макарон!!! Може и на снимка. Казано е в Библията: " Алчността ще погуби алчните, а лошотията - лошите"!

"Не е мираж и няма да остане мираж"... Това се казва логически издържано съждение. Ако и професионалните качества на този човек са на нивото на логическите му способности, мястото му едва ли е в БНБ.

Той всъщност бил заместник-министър...

Ганьо е с 10 пъти по-ниски доходи, и с по-високи цени на кльопачката и пиячката. Ама брюкселските дегенерати го тикат да им плаща заемите и да гласува вечно "yes" за дивотиите им, които му смъкват кожляка.

На референдума ще ви обясним, че става дума именно за мираж, за мокри сънища на банкери, лобисти и харчеливи чиновници, канещи се да опукат десетки милиарди заеми от ЕЦБ на наш гръб.

Нали виждаш резултатите от нагласите на българите - 65% за съюза със Запада и 13% за съюз с Русия. Колко мислиш, че ще се изкривят тези проценти на измисления ти референдум, ако той изобщо събере достатъчно гласове да бъде задължителен. И да не бъде - резултатът е ясен, вие пак ще си живеете като скотове, защото толкова си можете, тъй като съзнанието определя битието и пак ще продължавате да плюете по всичко хубаво, мечтаейки да дойде някои като Путлер и да възцари мизерия за всички! Жалкари!

България е провалена държава. Радев, Коцето, Бойко, Нинова и подобни боклуци ни докараха до тук. Единствени в ЕС с хора санкционирани по Магнитски. Отхвърлени от всички механизми на ЕС заради липса на елементарно правосъдие. Днес излезе огромно разследване на журналисти как МВР обслужва нарко трафикантите. Вместо да ги гони им взима такса спокойствие и ги изнудва. Всяка седмица една жена умира защото няма елементарен закон против домашното насилие. Благодарение на изродите от Възраждане и БСП. Оставка Радев!

От както е започнал прехода, ние винаги сме последни. От време на време вършим и тъпотии, каквито тези преди нас не са вършели..

Не на пропадаща Европа и не на никакви евр.огейзони...евр.огей..овете отдавна се изплюха на идеите на Дьо Гол и Айзенхауер и превърнаха ЕС в диктатура на корумпирани оядени де.бе...логъ.зи имб...ец.или

Че са и неотроцкисти-комунисти на всичко отгоре!

Разбира се , че не трябва да остане мираж. Изцяло трябва да се изключи хипотезата за загуба на собствена , национална валута!

Каква еврозона, какви 5 лева!

Заври си еврото там де слънце не огрява. Идиот.

Ние докато влезем Еврогейския съюз ще се разпадне и ще трябва да връщаме лева или да въвеждаме бългалско евро, гръцко евро, немско евро итн

Европа знаеше, че не сте готови и въобще не предвиждаше (и не предвижда) да разширява еврозоната скоро, но вие толкова искахте да влезете в еврозоната, че оставахте слепи за реалността в България. От 10 години не успявате да влезете в Шенген, та камо ли в еврозоната.

Няма да е вече мираж еврозоната, когато ги стигнем по доходи, ... а за сега ги стигаме и надминаваме, но само по цени! А според анализатори, по доходи евентуално ще ги стигнем след 20-30г!