Задава се най-голямото от 30 години разтърсване на британския банков сектор

Ще бъдат вкарани в действие нови правила, нови регулации, а в същото време националната статистика отменя публикуването на данни за инфлацията заради проблем с методологията

Обратно в новината

Коментари - Задава се най-голямото от 30 години разтърсване на британския банков сектор | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатите щще стават все по-богати за сметка на останалите ... това им е закона.

...отменя публикуването на данните за инфлацията, която отразява ръста на цените на производителите. Те трябваше да бъдат огласени на 14 декември, но това няма да се случи поради "установяването на допълнителни потенциални проблеми... Тъй де, ще има проблеми, ако citizens видят цифричките, може и дръвцето да гризнете. Затова е най-добре да не се показват.

що не гледате от БГ, където всичко е прекрасно и всички банки са на печалба, а инфлацията е незабележима

Това със статистиката "изби рибата". Те сигурно от бая време карат по тая досегашна методика, ама като набъбна инфлацията и тя изведнъж се оказа грешна. Човек да се чуди как някои хора имат лице да правят такива изказвания. Но явно политиците и техните слуги знаят как става това.

и на елекоратът доста му паднаха умствените възможности, цели и ценности в живота чували сте го този виц: - Пешо, най-искам да съм тиган! - Е що па тиган ?! - Епаа да имам нещо в стомаха, да ми е топло на гъзъ и жената да ме държи за дръжката..