17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснали сте електромобила на Никола Тесла, както и другите негови изобретения, които наистина щяха да дръпнат човечеството хилядолетия напред в еволюцията.

Предствям си сега света на какво технологично ниво щеше да е ако не са били спирали изобретенията на Тесла.

Нещо за зелените човечета, които са давали съвети на тесла ще споменем ли :-)

Изобретения не са спирани а не са му дали патенти на някои изобретения, които днес считаме за негови. Друг е въпроса че е бил много напред с материала.

За зелените човечета не знам ама знам за едни доказани факти като от сорта. През 1898 година Тесла започва планиране на кулата кулата Уордънклиф, чиято първоначална цел е да предава съобщения през Атлантика. Проектът е финансиран от Дж. Пиърпонт Морган и е на стойност 150 000 щатски долара . Тесла също така планира да предава електричество по безжичен път. Но тази идея не споделя с Морган. Думите на Морган даже са : Имам фабрика за каучук в която работят 5000 човека и друга в която правят кабели там са 6000 какво ще правя тези фабрики ако тока се предава безжично.... Случайно преди това Едисон избива животни на показ с променливия ток да покаже колко е опасен. Съвсем случайно се запалва лабораторията на ТЕсла когато той не бил в нея. А да не говорим че тайните служби обискират и взимат всичко от неговата стая веднага след смърта му. Ама сигурно колегата горе е прав всичко това е от зелените човечета.

"666", само да те информирам, че Америка не е държава, а континент и то цели два броя. явно не си влизал в часовете по география. освен всичко Италия, Франция и държавата (според теб) Америка не са бели държави, защото там белите хора са малцинства. всъщност и Англия се казва Нов Пакистан (много скоро официално ще се случи).

Наистина е глупав човек 666! Толкова е прост че дори сам не може да се усети.

Забележете че зад всички изброени открития стоят имената на хора от бели държави - англия , америка , франция , италия. Руските алкохолици цял живот са били просто едни крадци на технологии , затова и никъде няма да се чуе за руско откритие.

Ниската обща култура не може да извини глупостта. Ти за Ломоносов, за Менделеев чувал ли си? Прочете в една дтатия за 5 открития и напрами генерален извод. Ами нито едно от тези 5 открития не е дело на американец, макар, че някои са правени в САЩ. По твята логика гражданите на САЩ са тъпаци, които за нищо не стават. Сега дали схващаш какъв идиот си, глупав, неграмотен троле?

Да добавим и Циолковский .....

Константин Едуардович Циолковски или Конста̀нти Чолко̀вски, герб Ястшембец е руски учен и философ от полски произход. Уикипедия

Ломоносов учи в Киево-Могилянската академие и е основател на московския университет защото понегово време в Украйна е можело да се завърше висше, а в русия не.

Абсолютен тъпак си 666! Предполагам си чувал за Sikorsky Aircraft Corporation? Компанията е основана през 1923 година от РУСНАКА Игор Сикорски.............

Роден: 25 май 1889 г., Киев, Украйна. Постигнал успех едва след като избягал в САЩ.