Коментари - За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу | Бизнес.dir.bg
назад

За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу

В момента синьото гориво се търгува под 900 долара за 1000 куб. метра

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото лошият Путин обеща газ!

Тази вечер не намерих място за паркиране в целия квартал, та открих една локва в съседния квартал, където успях да паркирам ! Не ме интересува газа, бензина и другите горива ! Интересува ме кога колите ще изчезнат и аз спокойно ще ходя по тротоара, вместо по улицата !

Велик е Владимир Путин - спасителя на Европа!

мръсни руски боклуци

Да не я дава безплатно тая газ,че го хвалиш Путкин? Не разбирам колко трябва да си прост, да възхваляваш някой който те шантажира и на който даваш голяма част от мизерните си доходи

Шило

За цената си е виновен ЕС

Шило

Кво са ти виновни руснаците? ЕК натискаха за спотови сделки и борсови цени.

защото малко ток се прави от газ а най-евтин е токът от понтонни дунавски ВЕЦ вижте как https://www.youtube.com/watch?v=2fqbfC0kD24

педераст

Шило

Еби си майката, гейтак! Ама първо изчакай баща ти да го извади от гъза ти!

Да си призная - преди години НИКОГА не бих повярвал , че иначе Великата Западна Европа ще се окаже на нивото на популярните Български Шопи - Нане и Вуте ! " Не е важно я да съм добре ; важното е на Вуте да му е зле " ! И защо са всичките тия циркове в крайна сметка ? Амииииии ... защото Запада се оказа един ЖАЛЪК Васал на САЩ ! САЩ си водят хибридните войни с Русия , и това е напълно разбираемо ! Не е разбираемо обаче , ЗАЩО НИЕ трябва да им плащаме сметката ! И да обираме всичките негативи от това . Ето сега например - СП2 е напълно готов . Трябва само един подпис върху сертификата , и кризата с газта ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ ! Нооооо ... от САЩ не дават ! Пък после Путин бил виновен...

От месеци русия държи Европа като заложник, чрез изкуствено намалено газоподаване

И как е виновен, като не се навежда на джуджето? Като не се потдава на шантажа? Хайде обясни ми?

Шило

Русия си изпълнява договорите, това, че ЕК натисна за премахване на дългосрочните договори и цените да се определят от борсите, си е проблем на ЕК и ЕС. За китайците цените са други ама щото там договорите са за по 15-20 години. В случаят, ЕС сам си го начука.

Шило

ЕС участва в класическа тройка. Чукат я от две страни

някой може ли да обясни защо поскъпва газа и тока? Някой ще каже че цената се покачила на некви международни пазари... Ние не купуваме газ от международните пазари! Купуваме от Русия! Нямя ме ли договор за цената? Русия ли е вдигнала цената? С какво са им се вдигнали разходите? ТОка пък си го правим ние! Не го купуваме. ТОй защо поскъпва?

За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу. С кюмюра , скюмюра и дръвата как е?

Троловете веднага да обявът ,че Мунчо свалил цената на тока и газа

Точно в това е проблема! ЕС то ни натисна да закупуваме 70% от газа на свободния пазар вместо да се договаряме директно с Газпром! Тупана се съгласи и подписа, Орбан обаче се опъна и сключи сделка с Газпром! "Европейската комисия проучва възможните последици от новия дългосрочен договор между Унгария и руската компания „Газпром“ за доставка на природен газ за страната, който беше подписан на 27 септември. Това каза по време на пресконференция в Брюксел представителят на ЕК Тим Макфий, съобщава TACC. ... В понеделник Унгария подписа нов дългосрочен договор с „Газпром“ за доставка на 4,5 милиарда кубически метра природен газ годишно, заобикаляйки Украйна."

Не Радев, а Путин свали цената на природния газ в Европа и то фактически с едно изречение....

ако съм на Путин на мястото ше река - еврогейове фанете ма за уя ше ви дам газ когат ми дадете гъз елате при мене надупени да ви натърта по един път и тогаз ша ви дам газ

Сигурно некви санкции срещу Русия свалиха цената.....

И на фючърсите и спекулантите сопола им падна

Ей куре цената на газа ще върви нагоре. Икономиката се възстановява

Веца у гъ.......ца

Като тръгне северният и трафикантите в задник

Какво стана с диверсифицираната Еуропа?!? Санкции срещу русия, изолация, военна обсада - абе, елате на себе си и погледнете къде е изгодното за нарродите на Европа. Изгодното е да бъдем в добри отношения с всики на нашия симпатичен континент, за да си помагаме взаимно.

най-евтин е токът от понтонни дунавски ВЕЦ вижте как https://www.youtube.com/watch?v=2fqbfC0kD24

Кви са тия реклами бе

Защо за утре цените на тока в страни като Германия, Полша, Чехия и Словакия е около 112 евро за мегаватчас, а в БГ над 180 евро? И като се има предвид, че в БГ електропроизводството не разчита на газ, а на АЕЦ и местни въглища!

Това е простият отговор. От всички мутри по веригата, защитени от законите на ГЕРБ-ДПС-БСП.

И като замръзне Дунава през зимата какво правим???? Пак духаме супата...

Норвегия свали цените с увеличен внос до Нидерландия.

В Брюксел Евро Парламента е пълен с дебили!! Атомна енергия НЕ искат , руски газ НЕ искат - с какво ще се отоплява Европейският съюз??? С дърва ли--но дървата са в Сибир !!!!! Нека си размърдат мозъците тези дърти прасета!

Дубав не е замръзвал от 40 години. Преди 2 години позамръзна с тънък лед, който лесно се разбива.

Паднали цените - пднали, Ама защо?

Джуджака щял да пълни първо руслямските хранилища. Нещо напълно излишно и смешно. Пълнят тези без добив и зависещи от доставки. Теа дето добиват и имат тръби за какво да пълнят хранилища? Това показва Руслямския замисъл и картел с държави от ОПЕК+ и че алтернативите са задължителни за ЕС, за да не може джуджето да си разиграва коня и да надува цените. Този случай идеално показа, че на Руслямска държава не може да се вярва.

Само че грозните противни мутри по неригата са ДС БСП ДПС Недей слага ГЕРБ в …айната които тези другари забъркват по заповед на Москва

Цената пада ама в Европа!В България вдигне ли се цена така си остава и чаща следващо вдигане,защото няма контрол на цените и СПЕКУЛАТА!Особенно когато има комунисти барнали властта!Тогава анархията и кражбште са на вселенско ниво!

В България цената на тока е два пъти колкото в Полша или Словакия. Затвор за мошениците във властта!

Путин лош, много лош! Ще ядем боб, грах и леща и трябва да си сложим на пърдялниците найлонови торбички, за да събирате газ за зимата.

Балона се спука от много надуване.

Докато има монополисти, така ще бъде. Още 5 СП постройте.

Еврея ти вдига цената, ти даваш парите, децата ти плащат заемите за тия пари и ти благодариш на идиота монополист. Ха кажи сега - ти що си прост. Първо те изнудва, после си благодарен робска психика. Да благодариш за нещо което СИ КУПИЛ И ТО НА 4НА ЦЕНА.... ИДИОТ. 90% от тази газ отива за фирми.

Избиваме загубите от парниковите газове на ТЕЦ-те, гарантираме добри печалби на АЕЦ-а и ВЕИ- та и на последно постъпленията от ДДС за бюджета.

САЩ да построят един Атлантически поток бе.