Коментари - За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избиваме загубите от парниковите газове на ТЕЦ-те, гарантираме добри печалби на АЕЦ-а и ВЕИ- та и на последно постъпленията от ДДС за бюджета.

Докато има монополисти, така ще бъде. Още 5 СП постройте.

САЩ да построят един Атлантически поток бе.

Балона се спука от много надуване.

Путин лош, много лош! Ще ядем боб, грах и леща и трябва да си сложим на пърдялниците найлонови торбички, за да събирате газ за зимата.

Еврея ти вдига цената, ти даваш парите, децата ти плащат заемите за тия пари и ти благодариш на идиота монополист. Ха кажи сега - ти що си прост. Първо те изнудва, после си благодарен робска психика. Да благодариш за нещо което СИ КУПИЛ И ТО НА 4НА ЦЕНА.... ИДИОТ. 90% от тази газ отива за фирми.

В България цената на тока е два пъти колкото в Полша или Словакия. Затвор за мошениците във властта!

Цената пада ама в Европа!В България вдигне ли се цена така си остава и чаща следващо вдигане,защото няма контрол на цените и СПЕКУЛАТА!Особенно когато има комунисти барнали властта!Тогава анархията и кражбште са на вселенско ниво!

Джуджака щял да пълни първо руслямските хранилища. Нещо напълно излишно и смешно. Пълнят тези без добив и зависещи от доставки. Теа дето добиват и имат тръби за какво да пълнят хранилища? Това показва Руслямския замисъл и картел с държави от ОПЕК+ и че алтернативите са задължителни за ЕС, за да не може джуджето да си разиграва коня и да надува цените. Този случай идеално показа, че на Руслямска държава не може да се вярва.

Паднали цените - пднали, Ама защо?

В Брюксел Евро Парламента е пълен с дебили!! Атомна енергия НЕ искат , руски газ НЕ искат - с какво ще се отоплява Европейският съюз??? С дърва ли--но дървата са в Сибир !!!!! Нека си размърдат мозъците тези дърти прасета!

Защо за утре цените на тока в страни като Германия, Полша, Чехия и Словакия е около 112 евро за мегаватчас, а в БГ над 180 евро? И като се има предвид, че в БГ електропроизводството не разчита на газ, а на АЕЦ и местни въглища!

Това е простият отговор. От всички мутри по веригата, защитени от законите на ГЕРБ-ДПС-БСП.

Само че грозните противни мутри по неригата са ДС БСП ДПС Недей слага ГЕРБ в …айната които тези другари забъркват по заповед на Москва

най-евтин е токът от понтонни дунавски ВЕЦ вижте как https://www.youtube.com/watch?v=2fqbfC0kD24

Кви са тия реклами бе

И като замръзне Дунава през зимата какво правим???? Пак духаме супата...

Дубав не е замръзвал от 40 години. Преди 2 години позамръзна с тънък лед, който лесно се разбива.

Какво стана с диверсифицираната Еуропа?!? Санкции срещу русия, изолация, военна обсада - абе, елате на себе си и погледнете къде е изгодното за нарродите на Европа. Изгодното е да бъдем в добри отношения с всики на нашия симпатичен континент, за да си помагаме взаимно.

И на фючърсите и спекулантите сопола им падна

Ей куре цената на газа ще върви нагоре. Икономиката се възстановява

Като тръгне северният и трафикантите в задник

Сигурно некви санкции срещу Русия свалиха цената.....

ако съм на Путин на мястото ше река - еврогейове фанете ма за уя ше ви дам газ когат ми дадете гъз елате при мене надупени да ви натърта по един път и тогаз ша ви дам газ

Троловете веднага да обявът ,че Мунчо свалил цената на тока и газа

Не Радев, а Путин свали цената на природния газ в Европа и то фактически с едно изречение....

Норвегия свали цените с увеличен внос до Нидерландия.

За пръв път от месец: Цената на газа в Европа падна, токът също тръгна надолу. С кюмюра , скюмюра и дръвата как е?

някой може ли да обясни защо поскъпва газа и тока? Някой ще каже че цената се покачила на некви международни пазари... Ние не купуваме газ от международните пазари! Купуваме от Русия! Нямя ме ли договор за цената? Русия ли е вдигнала цената? С какво са им се вдигнали разходите? ТОка пък си го правим ние! Не го купуваме. ТОй защо поскъпва?

Точно в това е проблема! ЕС то ни натисна да закупуваме 70% от газа на свободния пазар вместо да се договаряме директно с Газпром! Тупана се съгласи и подписа, Орбан обаче се опъна и сключи сделка с Газпром! "Европейската комисия проучва възможните последици от новия дългосрочен договор между Унгария и руската компания „Газпром“ за доставка на природен газ за страната, който беше подписан на 27 септември. Това каза по време на пресконференция в Брюксел представителят на ЕК Тим Макфий, съобщава TACC. ... В понеделник Унгария подписа нов дългосрочен договор с „Газпром“ за доставка на 4,5 милиарда кубически метра природен газ годишно, заобикаляйки Украйна."

Да си призная - преди години НИКОГА не бих повярвал , че иначе Великата Западна Европа ще се окаже на нивото на популярните Български Шопи - Нане и Вуте ! " Не е важно я да съм добре ; важното е на Вуте да му е зле " ! И защо са всичките тия циркове в крайна сметка ? Амииииии ... защото Запада се оказа един ЖАЛЪК Васал на САЩ ! САЩ си водят хибридните войни с Русия , и това е напълно разбираемо ! Не е разбираемо обаче , ЗАЩО НИЕ трябва да им плащаме сметката ! И да обираме всичките негативи от това . Ето сега например - СП2 е напълно готов . Трябва само един подпис върху сертификата , и кризата с газта ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ ! Нооооо ... от САЩ не дават ! Пък после Путин бил виновен...

Шило

ЕС участва в класическа тройка. Чукат я от две страни

защото малко ток се прави от газ а най-евтин е токът от понтонни дунавски ВЕЦ вижте как https://www.youtube.com/watch?v=2fqbfC0kD24

Веца у гъ.......ца

мръсни руски боклуци

Шило

Кво са ти виновни руснаците? ЕК натискаха за спотови сделки и борсови цени.

педераст

Шило

Еби си майката, гейтак! Ама първо изчакай баща ти да го извади от гъза ти!

От месеци русия държи Европа като заложник, чрез изкуствено намалено газоподаване

Шило

Русия си изпълнява договорите, това, че ЕК натисна за премахване на дългосрочните договори и цените да се определят от борсите, си е проблем на ЕК и ЕС. За китайците цените са други ама щото там договорите са за по 15-20 години. В случаят, ЕС сам си го начука.

Велик е Владимир Путин - спасителя на Европа!

Тази вечер не намерих място за паркиране в целия квартал, та открих една локва в съседния квартал, където успях да паркирам ! Не ме интересува газа, бензина и другите горива ! Интересува ме кога колите ще изчезнат и аз спокойно ще ходя по тротоара, вместо по улицата !

Защото лошият Путин обеща газ!

Да не я дава безплатно тая газ,че го хвалиш Путкин? Не разбирам колко трябва да си прост, да възхваляваш някой който те шантажира и на който даваш голяма част от мизерните си доходи

Шило

За цената си е виновен ЕС

И как е виновен, като не се навежда на джуджето? Като не се потдава на шантажа? Хайде обясни ми?