Японските власти опитали да инициират сливане на Нисан с Хонда

Това идва на фона на изострилата се конкуренцията заради нарасналото търсене на безпилотни електроавтомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кашкайчетата са голяма работа.

И Дачия.

И ще се казва- "Ни Сан, Ни Хонда".

или Хонда-Сан :)

Каква връзка между Нинан и Рено, при положение, че Рено държат контролния пакет акции на Нисан. Дефакто Нисан са собственост на Рено... Да засилват връзките.... какви връзки да засилват при положение, че са тяхна собственот!!!

Да, ама гордите японци не могат още да простят на Гон , че ги спаси и искат да са самостоятелни ... нищо че , ако не беше Рено в момента да са в китайски ръце (примерно) . Затова и спретнаха този номер на Гон (не че не се е облагодетелствал и не се е знаело и преди) - той искаше пълно вливане на Нисан в Рено, те искаха да са си самостоятелни.

И после Карлос Гон бил корупционер? Хонда произвежда автомобили за шир-потреба. Основната част е мотора - Honda. Никой не може да направи малък мотор с такава компресия. През 2002 и 2004 купих 2 нисана - джип и пикап. Никога повече нисан. Два пъти сменяха трансмисия на 8-цилиндров пикап. Върнах им тоягата с адвокат. Карам поредна 3-та нова хонда....няма какво да им се развали. Единственно ги трейдвам за нови, защото ми омръзва един и същ модел. Последната е 257 коня с 2.00 литра моторче. Основното производство на Хонда са Jets- самолети и ЛИДЕРИ в РОБОТИКАТА.