Януарските сметки за парно - по-високи спрямо декември и спрямо година назад

Да не се покриват радиаторите, в спалните може да се държи по-хладно, съветват от фирма за топлинно счетоводство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига С ТОВА парно , само 12 % са на ТЕЦ Пишете и публикувате само за него защото сигурно мързелувате и благувате на ТЕЦ , евтино и безгрижно е спрямо останалите 70% от българските домакинства !

"изненадаха ни"

Милена Стоянова е поредната калинка. Отварянето на вентила става, когато температурата в помещението падне под зададената. С поставяне на перде и мебели се затруднява топлообмена и това оказва влияние върху точността на този начин на отчитане. Решението е индивидуален топломер и премахване на топлинните счетоводители. При сметка за януари 66.44 лв., за т. счетоводител са 8.54 лв. - 12.86%. (100 кв.м, много добре изолирано)

Aaaa, не може! Кирчо изрично в телевизионно ревю каза, че януарските сметки за ток и парно ще са по ниски от декемврийските! Що не изпълнявате заповедите!

Фирмите за топлинно счетоводство са посредници наредили се на хранилка. НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ ЗАПЛАТИТЕ НА ТАКИВА КАТО ТАЗИ. Нямам нужда да ме съветват как да пестя енергия, отдавна го правя. НЕЗАБАВНО ОТПАДАНЕ НА ТЕЗИ ТЪРТЕИ. Парно имаше и когато тях ги нямаше.

Каква голяма изненада ...