Ядреното спасение на Байдън

Вътрешната политика в областта на ядрената енергия може да бъде най-добрата възможност за новоизбрания президент на САЩ да направи незабавни крачки към беземисионна икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Един път ядрената енергетика вредна, после много полезна. Тези зелени ако знаят пък какво искат ... Накрая ние го отнасяхме. Първо ядрената вредна - нарязаха ни 4 реактора и 2 ни спряха. После въглищната стана вредна - ще ни затворят Марица-Изток. И все те прави, все най-много знаят !

Как бе не искате ли да си направите вятърни централи и да си захранвате икономиката с тях.

Дори и на краварите им дойде акълът, че ядрената енергетика произвежда най-евтината, безопасна и екологична енергия! Само на еврогейовете и на балканските мутрафони още не им е ясно...

вятърни въртележки, които скоро ще им се наложи да си духат лично с уста, за да произвеждат ток!

Истината е, че краварите са изостанали в много напрвления и щаха да изостанат в още много, но намериха двама предателя- Горбачов и Елцин и спряха развитието на русия за 20 години!Тези говедари просто нямат капацитет за нищо- печатат пари като луди и плащат на учени от тяхните колонии ужким измислят нещо! Е след 30 години литнаха и с хора даже! А ако се беше развивала Русия през тези 20 години и ако печаташе като краварите пари без покритие? Какво щеше да се случи с горките кравари?

Факт.

Ако ги нямаше китайчетат, индийчетата , пакитата и всички останали студенти и учени чийто мозъци купуват краварите със свойте хартийки, досега кравария да не беше изостанала след Русия с 15-20 години, а минимум със 100 години!

Да точно СССР е пример за технически напредък. Стига ръси простотии. Докато пленените германски учени бяха още живи, излизаше нещо предимно за армията, но след тях нищо.

Това се отнася точно за американците, на които пленените германци им направиха аеро и космическата програма и когато вече тези германци ги нямаше почнаха яко да изостават! Не ми приказвай глупости тролче!

Нещо си болен мозък май а? Ако ги нямаше нацитата като Фон Браун да правят ракетите и да развиват индустрията на Кравария, кравите щяха да видят космоса през крив макарон!

Отде ви изравят бе.

А до вчера квичаха лудите говеда от Америка срещу ядрената енергетика, защото видите ли русия била водеща в този отрасъл! как всички трябвало да минат на зелена енергия от слънчеви панели и вятърни мелници! Да де, само дето забравиха да споменат как след сериозен ИНЦИДЕНТ INCIDENT се е пукнал краварския реактор в финландската АЕЦ и как е изпуснал радиация вътре в АЕЦ преди няколко дни! Факти!

Хем спасение ,че пък и на Бай Дън .От какво ? Стига ни спасяваха тия да си прибират Боко останалото някъкси ще го преживеем.

то вътрешното развитие на ядрената енергия може да се появи като рядък случай на нисковъглероден енергиен компромис между двете партии в Конгреса....кви са тия краварски говняни шитни ве! Къде е Гретхен Толумберг сега да обясни пред целия свят колко е вредно в Краварника да се развива ядренна енергетика! Така както го квичат екофакарите за Гейсъюза и Русия!

ДИР! Георги! Какви са тези "просветления" в иначе тъй нещастните ви опити да кажете нещо оригинално? За вас вЕрно е казаното "Чукча не читател, чукча писател". С мислене в стила на копи-пейст ли се става медиен лидер, така ли е според вас? "...рядък случай на нисковъглероден енергиен компромис между двете партии в Конгреса." "Ядрената енергия е един от редките въпроси за двете партии в САЩ. "

А иначе по същество - щом и Байдън още в началото лъже като Тръмп, САЩ няма да мръднат и на йота от сегашното си дередже.

Няма какво да спорим, ясно е че америка си отива. Като всяка империя и тя ще се разпадне и ще загине много скоро. Ще остане Калифорния и 48 западнали държавки...

Съдиш по ссср ? Надали обаче ;)

Откога тия паразити американците са водещи в ядрената енергетика? Та те не са и в топ 5 дори! Водещи са руснаците, след това са французите! Тези са назад с 30 години най-малко! Как само си придават важност краварите!

Бе не са водещи, ама имат 20 ядрени централи, франция 40, а "водещата Русия" цели 5! Мухахахахахаха!

Техните 5 дават повече ток от американските 20.

Ъхъ и единственият рашки самолетоносач е най-добрата подводница :)))

Ти не гледай колко експлоатират... а колко са шитнали по света, а да американците не могат да продадт ни един самолетоносач, щото те и техните вече не могат да ремонтират, няколко авионосни групи седят в САЩ вместо да обикалят света именно заради неспирните ремонти на самолетоносачите им, камо ли да успеят да убедят някого да си купи нещо такова от тях;)

5 ледоразбивача ли?кретенин скапан.

Понеже си тъп трол в Русия има 15 атомни централи , а по света има построени или ще се изграждат още към 30! Нито малките допотопни централки в краваристан, нито във франция могат да се сравняват по мощност и технология с руските! Електроенергията в Русия е от порядъка на от 2 до 8 стотинки киловат/час в различните раьони! Фукушима е по некадърен американски проект и виж какво стана- най-голямата авария досега!

Иванчо , обясни ни кво стана с Фукушима ? ГОСПОД я бомбардира с АПОКАЛИПСИС , ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ 9-та степен, ЦУНАМИ по 50метра, и като резултат , изхвърлената радиация е 1/10 от тази на Чернобил , засегнатите държави е една - Япония , вместо 30 - почти целия континент Европа, 85% от евакуираните хора във Фукушима са върнати вече, за Припят ще трябва да изчакат 1000 години. И Чернобил поради какви природни катаклизми се случи ? Жената на Дятлов не му е пуснала предната вечер , или е толкова МРАЗЕЛ РАЗВИТИЯ КОМУНИЗЪМ , че си е казал - " Я да изключа охлаждащата система на реактора и да СЪСИПЯ С С С Р , което и стана" .

"да останем водещият разработчик на ядрени енергийни технологии в света" САЩ изобщо не са водещият разработчик.

малко сте закъснели :) Уестингхаус е собственост на Тошиба, и е във фалит

Какво развитие на ядрената енергетика? Вие луди ли сте? У нас тъй наречените "десни" са я прокълнали и забранили. Байдън взе ли разрешение от нашите подскачащи полуидиоти дето не дават да се строи АЕЦ"Белене", че и АЕЦ"Козлодуй" искат да затварят!

Никой в България (десни, леви, долни или горни) НЕ Е против ядрената енергетика и в частност АЕЦ Белене. Който иска да инвестира там е добре дошъл...... САМО ЧЕ, едни "инвеститори" искат държавата да им гарантира, че ще им изкупува тока вовеки веков на десеторно по-високи от сегашните цени, щото нали за СВОБОДЕН Пазар още не сме чували.

Тръмп ще бъде преизбран от конгреса на 6 Януари! Байдън никога няма да бъде президент.

се казва Камала Харис,но тва е без значение.Републиканците могат да вземат властта след 100-200 години ако изобщо има щати/Комунизъма дойде! Ледът се пука господа съдебни заседатели, товарете портокалите в бъчви!

големия виц казан до сега

При всички случаи на Русия трябва да се забрани да имат атомни електроцентрали. След Чернобил когато доказаха на целия свят че са нисш вид е гавра да работят с неща които явно не разбират. Ясно че блядовото население няма стойност но вятърът ще се погрижи облаците да стигнат и до други държави.

-)

Не си мъчи тиквата с умозаключения ,случайят в Чернобил не е за редовните либерасти.

Японците след Фукушима къде ги слагаме? Щото там бяха нещо като четири Чернобила един до друг. Само дето вятъра им отнесе редиоактивния облок в океана.

Първо са малко изостанали в точно този отрасъл,второ що не минат на ток още сега,Тесли и Мотики колко щеш. Ако наникнат ядрени реактори и осамата ги взривява че има мигранти към баба Меркел отново.

Една от електорките които вчера избраха Байдън за президент беше и Хилъри Клинтън... която в качеството и на Държавен секретар разреши на Росатом да изкупи Ураниум Уан, компания за която се твърди че докато е била канадска е преработвала 20% от американскта уранова руда, след като фондация "Клинтън" получава дарение от 28 милиона долара руснаците стават доставчици на ядрено гориво с което САЩ може да покрие 10% от годишните си нужди. Е, те на тва му се вика случайност;)

Samo Putler moje da opravi neshtata.

няма да има ш хора, затова няма да има и емисии ...

Откога тия паразити американците са водещи в ядрената енергетика? Та те не са и в топ 5 дори! Водещи са руснаците, след това са французите! Тези са назад с 30 години най-малко! Как само си придават важност краварите!

Байдън е суперчовек,всички го харесват и умът му сече като бръснач.Такъв човек не се беше раждал невероятен интелект и харизма.Просто чудо на чудесата.

Продайте им Белене . Е Пашка -ибанашка, американския гъзодавец и гъзолизец да оправи нешата , а не само да квичи по форумите.

Бай Дън все още не е президент.

Електорите го избраха. Следователно вече и господ не може да го спре да е президент. А ако умре, тогава женичката ще е президент.

Електоратите не избират. Конгреса има последната дума

Баба Гицка от село Чепръчене има последната дума. А ти се научи, най-накрая кога се слага ПЪЛЕН член.

Тръмп проправи пътя за американската енергетика бай дън ще сере на метеното, както родните безродници :)

Нали всички бяха против ядрена енергетика?!? К'во стана̀? Сетихте ли се, че вятърните мелници и слънчевите панели са за никъде и са само за прах в очите на хората?

Нито сте водещи в технологиите, нито развитието им от други държави е "агресия"!

И как така петте най големи технологични компании в света са техни.

тези 5 американски компании, водещи в ядрените технологии? /статията е на тази тема ако не си я чел/

Бай Дъна един мислител мани мани

Дира, опитвате се да мислите ли???? "рядък случай на нисковъглероден енергиен компромис между двете партии в Конгреса."