Взеха нови проби за чума от спорното стадо в Болярово, пращат ги в Германия и Франция

Зам.-земеделският министър Крум Неделков, заедно с 11 ветеринари влязоха във фермата, за да вземат проби от 170-те животни

Обратно в новината

Коментари - Взеха нови проби за чума от спорното стадо в Болярово, пращат ги в Германия и Франция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой знае ли като получават субсидии това с какво е полезно за потребителите по качествено по чист продукт? познавам хора дето прекарват едни стада за да ги преброят и получат субсидии в смисъл 1 стадо се брои няколко пъти... 90 % с амошенници т.н животновъди.

Тамън се зачуих защо така бързо спря короната пак - ето защо, искат с другата чума да ни ебават сега.

А кога ще вземат проба и ще проверят сметките на тези които излаха безпричинно хиляди животни и остваиха сеймесйтва без поминък???

Точно Европа дава пари да избиваме всички животни и да няма земеделска продукция. Ако имаха мозък щяха да ги пратят в Китай или Русия .

Сега напълно здрави хора влизат в болница уж болни от Ковида и умират лекувайки ги от Ковида. Благодарение на някакъв тест ,който дава 70 процента грешка ,дори създателя му каза ,че не е за тестване на корона вирус. Така и овцете бяха избити ,после доказаха че чума няма ,както и при прасетата.

Не пречи пак да ги изкарат болни. Ма, не мрат пущин'та! Нещо като ковида - масата безсимптомно болна, ма закатинарчена! На село принудиха хората да изколят стадата, после свинете. Отивам май месец миналата година, гледам - по главната улица сноват патрулки. Питам съседа през оградата какво става. - Корона вирус - вика - всички сме болни! - Ама има ли ви нещо? - Нищо ни няма, ама нали ни правиха тестове и казаха, че сме болни! Слави, със силикозата, има пневмония само.

Имало едно време едни овце на територията на страната ни...десетки хиляди.Те били много особени овце обаче-не давали мляко,агнета и вълна ,не пасяли ,не серяли и живеели във кошарата наречена ВЕТИС. Техните собственици ,които били от богопомазаните хора ,вземали едни парички,наречени субсидии за тези животинки . В един момент обаче работата се размирисала-тия,дето давали субсидиите , тия,дето отглеждали животните във ВЕТИС и тия дето прибирали парите се изпокарали.И дошъл края на далаверата...Но някой се сетил-защо да не захлебим за последно....И измислили далаверата-прибрали още едни пари за уж убити животни...

Мафията и заиграването и с медиите докараха хората до немотия! Медиите не спряха с реването тогава и заради тях избиха хиляди овце,които бяха напълно здрави,така е и с птицефермите и свинефермите,избиха животните на хората и ги изгониха от домовете им да търсят прехраната си в други населени места,само и само определени хора близки до властта да внасят и изнасят яйца,месо и мляко.... Медиите така докараха и локдауните при измислената от тях пандемия и добре,че вирусът бе малко смъртоносен,че иначе чрез медиите да са избили сума народ...

Пратили пробите в Европа...... такава простотия измислена от идиотски крадци е просто неотразима! Гнусни отпадъци!

нашето бива бива но явно се оливаме. Щом сега стадото е живо и здраво, значи не е имало толкова зараза и са избивали заради лични интереси сума ти животно. Някой няма ли да почне разследване какво са правели органите и по-точно кой е платил да унищожат животновъдството. Ако не се вкарат за 10-тина години в затвора отговорните лица, няма да се оправим.

Заради една откачена протестърска чобанка Анка, от мошенничка преввърната в геройня срещу Борисов ,2 години страдат фермерите от целия Ямболски окръг- европейско вето върху тяхното месо и мляко за продажба! Ама простия жълтопаветен гей циври за избитите агънца на баба им Дора и не пита как се оправят стопаните ,той е лгбт веган и смуче само биовибратори с киноа !

Щом стадото е живо и здраво, та дори и "болните" овце, значи някой е направил огромна простотия. Санкциите са в следствие на това, че явно не са диагностицирани правилно животните по принцип, и това мирише на задкулисни игри, за които някой е имал интерес и е дал едни пари на правилните хора, за да се избият хиляди животни. Като гледам колко обиди хвърляш, по-скоро приличаш на платен трол, ама знае ли човек....

А, бе, мозък герберастки. Ако в стадото е имало дри едно болно животно, всичките щяха да се разболеят и да измрат. Къде ви намират такива кадри, че даже тръгнали и да ви развиват.

Това беше толкова тъпо, че се съмнявам тролът да е герберистки, по-скоро обратното.