Всички ще платим по-високите цени на тока, предупреждават експерти

Два са генералните фактори за повишението на цените – влизането ни в Обединения електроенергиен пазар и скока на цените на въглеродните емисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "електроенергията в България и съседните страни е много зависима от въглищните централи" Сега този който се хвалеше със спирането на строителството на АЕЦ Белене да си посипе главата с пепел и да не се явява на избори. Защото помним големите хвалби.

Питайте ББ защо спря Белене. Сега щеше да е готов първи блок, а след 4 години и втория.

че ще платим по-ниски цени... И безплатно да се добива електроенергията, все ще намерят 330-причини - въглеродни емисии, слънчеви затъмнения, фазите на луната, международното положение, мензисът на наглийската кралица и куп други неща, за да вдигат и вдигат и вдигат цените!

са му напълнили чекмеджето, за да доизсмучат Мариците.., зашо...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ДОРИ НАПРОТИВ- ЩЯЛО ДА ИМА КОНКУРЕНЦИЯ, КОЯТО ДА ПРЕДИЗВИКА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ.... ДА, АМА НЕ! ПРЕДПОЛАГАМ, КОГАТО НИ НАКАРАТ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА И ПРЕМИНЕМ НА ЕВРО, ПОЛОЖЕНИЕТО/ЛЪЖИТЕ/РЕАЛНОСТТА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПОДОБНА- ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКО... А ПЪК ЕДНИ ДРУГИ ТЪПАЦИ СЕ КЪЛНЯХА В ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ИМАЛО СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ (ОСОБЕНО НА БАЛКАНСКИЯ П-ОВ) И ЦЕНИТЕ ЩЕЛИ ДА ПАДАТ И НЕ БИЛО РЕНТАБИЛНО ДА ПРАВИМ АЕЦ !?!?!?!!?!? И К'ВО СЕГА ИЗЛИЗА????? ЩЕ КУПУВАМЕ ТОК.......И ТО СКЪП..... НЯКОИ ХОРА /Т.Н. СПЕЦИАЛИСТИ, А ЧИСТА ПРОБА ГЕШЕФТАДЖИИ/ СА ПОНЕ ЗА ЗАТВОР.......АКО ЛИ НЕ ЗА БЕСИЛО

Празно дрънкало! Кое по дяволите му е свободно на пазара??? Зелени квоти, фотоволтаици и перки - по принуда, монопол и на производството и на услугите, кое питам???