Коментари - Войната изстреля на върха "торовите" олигарси: ето кои руснаци забогатяха най-много | Бизнес.dir.bg
назад

Войната изстреля на върха "торовите" олигарси: ето кои руснаци забогатяха най-много

Класацията на натрупалите най-много през 2022 г. поведе д-р Моше Кантор, а най-богатият човек в Русия - Андрей Мелниченко, остана четвърти

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Войната изстреля на върха "торовите" олигарси: ето кои руснаци забогатяха най-много | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tholocosta e edna izmislitza na masonite ,t.e. na samite evrei .

А шльокавицата на тъпанарите.

Сега и тия ще почнат да се въргалят през прозорците.

"Баровци" както е тръгнало могат да станат просяци за 24 часа. За сега Путин успява да ги опази. Но за в бъдеще, като се върнат оцелелите от фронта и ги посрещне отново ционистко-масонската мафия, забогатяла с тяхната кръв няма спиране на промяната. Това е ултимативният хак на Путин, Черният интернационал и Златната пирамида решиха, че го командват и го държат на каишка. Росгвардия идва. И за пореден път жидовете вампири ще бъдат изгонени позорно. То тва тяхното цял век се проточи, ако не и повече.

на това се казва - вместо да извадят очи, изписаха вежди

Щото производителите на торове (синоним на гюбрета) имали приходи, така ли? А високотехнологичните индустрии? "Къде са контрактите", както вчера идола ти Путин пита?

Какви Руснаци ? Няма и един кьоров Руснак даже да кажем руснаци , Руски граждани ДА ! Само от еврейски роизход като Военния Престъпник еврея Зеленски !

А кога е било различно , руснак в цялата им история е етническо , но и социално понятие, разбира се като масовия за Русия крепостен, роб, прислужник , мужик, колхозник , ватник, някакъв прост селтак убитак. Тази етническа група никога не се свързва с престиж , права , надеждност , богатство. Свързва се с безправна, порочна , негодна маса. До 20 век дворяните са биели децата , ако говорят на руски, самите дворяни изтъквали татарски и немски корени,за да се разграничат от руската тълпа, църквата отказва да превежда Библията на руски език до 1876 г като долнопробни и мръсен език , недостоен за божието слово, който е слушал как говорят руснаци знае за какво иде реч. Царете са немци, после у партийните вождове трудно се открива и минимална руска кръв , сега елитът и богаташите са предимно евреи и мюсюлмани и от изтока. Руснакът е да се гърчи , слугува и мре по фронтовете, той самият се има за нечовек , недостоен за нещо повече от това да има Вожд , който да решава вместо него .

Шило

Ще забогатяват още повече. Повишените цени на газа водят до неконкурентноспособност, а газа е суровина и за азотните торове, които се ползват много в земеделието. За руснаците, газа е на други цени. Ама, така е.

Технологичен скок: вместо износ на газ и петрол (скъпи суровини), ще изнасят индустриуална продукция: торове.... Това е изключителен по значението си скок на руското икономическо чудо

Ама копейкаджиите по цел ден квичат против евреите и за некви "братя" славяни Аре нема нужда

Шило

Зеленистан да не е управлявана от други? Че и Американистан

От марсианци ли? Евреите не са кохерентна маса. Има ционисти, хасиди, хазари. Всеки си драпа неговото. Ма ционистката част попрекали последните 50 години и са ще и се наложи да прибере парцаляка. А иначе мога още по-оптимистично да ти го кажа: Няма притежавате нищо и ще сте щастливи, че сте живи.