ВМЗ Сопот отговаря на министъра на икономиката: Отчетът за полугодието е с печалба от 48 млн. лева

Според ръководството на оръжейницата загубите в завода са били по времето, когато Никола Стоянов е бил председател на Съвета на директорите на предприятието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печалбата на банките за полугодието е 1 млрд,а на такъв завод само 48 млн? Това не е ли показателно за обирджийската роля на тукашните банки и ролята им за декапитализация на държавата ни?!

Се събра с Баце и почна с лъжите като него.

Номерата ти с "хаоса"в страната не минаха. Щом Тиквата започна да те харесва,значи нещо с тебе не е наред.И то се вижда.

приспаднете комисионната от 5% за Корнелия и другите 5 % за ръководството назначено от нея и опитайте отново да посочите точната нетна сума!

Служебното "министърче" като шеф на Кинтекс какви поразии направи, ама му се размина щото гЕШЕВ спи дълбок зимен сън.......Подплатен с пачки от чекмиджето......

ПЕЧАЛБИТЕ отчита за ЗАГУБИ; А ЗАГУБИТЕ за ПЕЧАЛБИ. Новият министър е Тулуп 2. ... Корнелия ПАК се оказа ПРАВА. :))) ... От какъв зор МИНИСТРИТЕ ЛЪЖАТ, при положение че ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ОПРОВЕРГАНИ?! Или НЕ ЛЪЖАТ, а толкова СИ МОГАТ?!