ВМРО контрира търговските вериги с данък като в Унгария

Подпомагането на родния хранителен бранш и леката промишленост трябва да е не антикризисна мярка, а целенасочена държавна политика, категорични са от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК СЕ ПРОМУШИХА В ПАРЛАМЕНТА БЕ ... ТОЛКОВА ВРЕДНО СБОРИЩЕ ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО! ТИЯ ТАКСИ, ДЕТО ЩЕ ГИ НАЛАГАШ, НАЛИ ЩЕ СЕ ОТРАЗЯТ НА ЦЕНАТА ВЕ, КОПЕЛЕ ШИБАНО! КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА ТОВА ?! КЪДЕ СЕ НАМИРАШ ТИ! НИКОЙ НЯМА ВИ КУПУВА "РОДНИТЕ" БОКЛУЦИ, АКО ТЕ СА ПРОСТО НЕПРОДАВАЕМИ !

Как мога да купувам в САЩ на по-ниски цени от България български стоки? Така е и със стоките от цяла Източна Европа. Нашего брата само в такива магазини купуваме. Още повече, че американските стоки не се ядат, буквално. В България цените на хранителните продукти са ДВА ПЪТИ по-викоки от същите в САЩ. Как става този номер, когато тук плащаме и транспортни разходи през океана и АМЕРИКАНСКИ МИТА. Нямаш на представа, какви обороти правят магазините в САЩ продаващи източноевропейски стоки.

Кауфланд, Метро и другите се изнесат на бегом оттук! А на тяхно място да се появят "вериги" на родните юнаци, за да видите що е то ЯКО дране, калпави стоки и дефицит. Пеевски, ЧАКАМЕ ТЕ! Не ти требе Лафка вече.

ВМРО НИЩО НЕ КОНТРИРА! КАКТО НИЩО НЕ Е ИЗМИСЛИЛО САМО! ВСИЧКИТЕ ИДЕИ НА ВМРО, НФСБ, ГЕРБ И БСП СА ОТКРАДНАТИ ОТ "АТАКА"! И ПО-ТОЧНО ОТ "ПРОГРАМАТА СИДЕРОВ"!!! КОЯТО Е НАПРАВЕНА ПРЕДИ ПОНЕ 5-6 ГОДИНИ!

за всички тия вкупом, вече НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА !

ОТЛИЧНО ! ЗАКЪСНЯЛА РЕАКЦИЯ ! ЗДРАВО ГИ НАТИСНЕТЕ ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА СТАНЕМ УВАЖАВАНА СТРАНА! БИЙ ПРОТИВНИКА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА !

В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ НАБИЕШ Е КРАЙНИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ, КОЙТО Е ИМАЛ ГЛУПОСТТА И ИДОТИЗМА ДА ТЕ ИЗБЕРЕ! НО ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА НПАРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА! ЦЕНАТА РЕШАВА ВЕ, КАПУТ! ЦЕНАТА И САМО ЦЕНАТА РЕШАВА!

Планова икономика в действие ....

ко ли ше стане кат сде изнесът веригите?

Нищо особенно няма да стане, само ще се появят български "вериги" на тяхно място ...

Български "производител" не е равно на български купувач. Когато наложиш лошото качество и високите цени със закон, настава глад, паника и беззаконие.