Властите в Крим са национализирали имущество на 500 украински граждани и компании

В списъка са политици и бизнесмени, "извършили неприятелски действия спрямо Русия"

Обратно в новината

Коментари - Властите в Крим са национализирали имущество на 500 украински граждани и компании | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мустака на Путин завладя промишления добив на сол в Крим и го записа на името на ТРЕТАТА СИ ЖЕНА Навка. Остана въпросът: Колко колекционерски часовника с цена над $50000.00 си добави Песков в колекцията от 50 часовника чрез КРИМСКАТА СОЛ?

Браво, само така!

Само на фашистите са конфискували. НЕ на всички украинци.

на такива като теб - РУСКА ПОДЛОГА , копейките които си получил - ( 30 те сребърника) ще им ги заврат отзад на площада

Най-хубавото тепърва предстои - национализиране на самата Украйна .С действията си спрямо руските златно-валутни резерви и други активи западните държави дадоха на Русия прекрасно правно основание сега да се конфискува цяла Украйна или части от нея ,към които имат интерес.Считам че руснаците великодушно ще оставят нещо от Украйна и за западните държави -предимно в западната част ,Галиция!

Дреме ми на оная работа, че са конфискували огромния дворец в бароков стил на Зеленски в Крим, както и на всичко останало. Ако не им харесва - да ходят да се жалват в съда. Дреме ми на оная работа и за укрите изобщо. Писна ми от тях и непрекъснатите им претенци, подсмърчания и нагла просия. Вие как то искате, но аз съм обявил бойкот на всички украински стоки. Майната им украинска. Не стига че са боклучиви, ами на всичко отгоре са и скъпи.

България кога ще национализираме руските имоти .. те са придобити незаконно .

За нидерландската рафинерия в Бургас ли питаш?

Не, за имота в устието на Камчия, за който никога не са плащани данъци!

Много си е законно. Хората са си КУПИЛИ ИМОТИТЕ И СА ПЛАТИЛИ. Кое е незаконното.

От орките не може и да се очаква друго, само кражби, разрушения и смърт. Впрочем тук има готини гаражни врати в София https://nikdoor.com/

На това му се вика - каквото повикало, такова се обадило. Ти почете ли статията или само заглавието? Значи щатите могат да гепат чужди пари и имоти ама Русия не може? И що така?

Винаги крадци и варвари.........

Укрите са Крадци ! Крадат яко от Лидъл и Кауфланд ! Педали сте !

Комунисти сър!

И варвари сър!!!

Национализирането на чуждо имущество се нарича държавна кражба.

Зависи! Ако ЕС национализира пари и имущество на Русия не е кражба, а справедливи санкции. Ако Русия национализира пари на ЕС - е тогава вече си е чиста кражба! Съвременни стандарти!

Я! Верно ли? Я иди го обясни на скапаняците от ЕС дето се хвалят как ще гепят едни пари от руснаците. Я питай фащ какво стана с парите на Венецуела? А на Либия и Сирия?

само 500 са украинците в Крим,другите са руснаци.

Само 500 украинци са придобили имоти в Крим. Най вероятно незаконно. В Крим никога не е имало украинци. Няма и да има. Само административно Крим е добавен към Украйна. Тя влиза в състава на СССР с една трета по малка от сегашната територия.... без Херсон, Одеса, Донецк и Луганск. Това са фактите. Просто всичко се връща, както си е било преди СССР.

БРАВО ! Така трябва да бъде с най -агресивните украински Олигарси ! Те инаправиха Украйна Националистична и Фашиска , а там в Украйна Олигарсите са евреи , покровителствени от Евреите които Управляват САЩ !

Абрамович да не е палестинец.. Или на путлер майка му.

и какво стана сега. когато "блокират" руски активи е демократично, а когато блокират западни или украински активи се оказва че едва ли не е незаконно. странно нещо е демокрацията. истината е според интереса.

май не разбираш разликата между "блокиран" и "национализиран"

Май не ти изнася да се каже истината, че същата национализация на руските активи в Украйна беше направена още 2022 година