Владислав Горанов отчете успешна за българската икономика година

Икономическият растеж е един от най-високите в Европа, заяви финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този смешник няма ли най-накрая да го махнете от рубриките си. А народа български няма ли най-накрая да се осъзнае и да измете тези кожодери. Че то през турско робство народа ни е живял по-добре.

ГЕРБ са най-добрата и честна партия управлявала България!!! Много ме кефи Бойко!!! Много е щедър с нашите пари. А и как хубаво ги разпределя без да ни пита.... Вие плащайте данъци! Не крийте данъци, защото е неморално и нечестно. Бойко знае как да ги разпредели! Всеки който НЕ издаде касова бележка е престъпник. Правилно НАП му затварят сергията. От всека сделка Бойко трябва да облажи пък и министрите около него. Нали за това са министри! Не продавайте БЕЗ да декларирате в НАП неща в ОЛХ или БАЗАР. Ще ви глобят. И така трябва. На правителството му трябва самолет. Сега пак ли ще обвините хората, които не искат и не плащат данъци, осигуровки и т.н. Пак ли са лоши и тарикати онези които НЕ издават касови бележки или са добри онези които ще метнат едни 55 МИЛИОНА лева.....

Дали е добре да плащаме данъци и да искаме за всичко касова белехка .... или и ние имаме право да се возим на самолет за 55 милиона лева безплатно .... Диктатурата на Борисов е безспорна - тя се изразява във финансово унищожение на тези които НЕ са с него. Тези които са с него могат да крият данъци и да крадат - ФАКТ! Погледнато така - НЕ плащането на данъци поне от морална гледна точка НЕ е престъпление, защото тези пари ще бъдат откраднати и/или дадени на полицията и силовите служби за борба ПРОТИВ населението и измисляне на нови по-високи глоби и такси за всичко. Какво трябва да се направи след диктатурата на Борисов: Да - да се спазват данъчните закони но след промени. 1. Да се връща процент от събраните касови бележки от данъците в тях (както е в Германия и много страни) - така всеки гражданин е и данъчен служител и всеки ще иска касова бележка. - връщат се част (процент) от сумата само до размера на декларираният доход. Пример: Вие имате доход на месец 1000 лв. или 12 000 лв. на година - трудно бихте могли да изхарчите 50 000 или 100 000 лв. т.е. така ще бъде заловено харченето на мръсни пари от мафия или цигани или политици. Не може държавата да ми е "ортак" на приходите и да не ми признава разходите и Горанов да ми създава данък Уикенд и т.н. Не може Борисов да ме задължава МАКСИМАЛНО да оперирам САМО през банка т.е. банката да лапа пари. Не може Борисов да ме задължава да не мога да се разплащам в кеш над 10 000 лв. Логично е да има горен праг, но нека да е като в ЕС - 20 000 лв. Не може Борисов да ми забранява да си тегля парите в кеш от банка, когато ми хрумне, защото парите са мой другарю Диктатор. (Трябва да заявяваш теглене в различни банки няколко дни преди това за суми над 5 или 10 хиляди лева, акато теглиш или ВНАСЯШ на куп пари ти бичат такси. В таксите има данъци. Данъците отиват към Борисов) Не ми се пише повече, че е отврат някаква ....

Хората имат нужда от нов самолет за 55 милиона лева, а Горанов беден, беден милия и живее даже без да плаща наем в скъп апартамент, а и Цецко и Цецка с тези апартаменти .... Сега разбрахте ли защо само четете: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ...... Моля ви , молете хората да НЕ гласуват за Герб! Да гласуват за когото си искат, но само да гласуват. Само НЕ Герб..... Ще умрем .... хора.....

Комунетата не са върху себе си.

Вдигайте данаците, кожодери мръсни! С тази хиперинфлация скоро ще фалираме тотално. ВСИЧКО ОТИВА В МУТРИТЕ! Нищо чудно че при нас няма инвестиции. -------------------- Meгaпpoeĸтитe нa Бaлĸaнитe: Mилиapди eвpo инвecтиции в Гъpция, Pyмъния, Cъpбия и Турция

Икономически разтеж се отчита и на пазара Д.Петков. Отново бяха вдигнати наемите за сергиите, което съответно вдигна цените и хората с радост плащаха повече пари за българските класически плодове и зеленчуци, защото знаеха че подпомагат българската икономика. Алилуя!

Давай Влади, наври им го в червените ... . Ти си нашия герой! Да илядиш!

Всички тъпанари/ министри / се надпреварваха кой от кой пове1е да лъже.То не беше най-висок икономически растеж,то не беше че се върнали повече млади хора,отколкото са избягали,че мониторинга отпаднал,че завод до завод и т.н. и т.н.овк ако не ги познава,ще реши че е на отчета на Ромънското правителство,а не на Българското.Алооооооооо,тия на които ги разправяте тези сме все още тука,без да знаем защо.

Успешна за кого? Щото за малкия и средния бизнес последните 3 години са тотална щета, г-н Министър. И ще ви кажа защо - заради акциите ви "Дивидент" (2017), "Склад" (2018) и "Наредба-18" (2019). С тях стиснахте малкото дишаща икономика за гърлото, иззехте живи пари от икономиката и като резултат имаме - видим спад в реалния сектор, скрита инфлация, липса на средства за инвестиции и развойна дейност на компаниите. Мен би ме било срам да правя подобни изказвания за "успешната" годиа!

бе Горанов!На червената пасмина сме и яли попарата,но продължават да лъжат и баламутят хората,че България е зле и Евросъюза само ни ограбва

успешна година власт имащите с апартаменти къщи за гости идруги облаги на гъбъ на народа които е ограбен до краен предел

Успешна е годината за джобовете им. Иначе България се закрива.

Растеж?! Само дето хората не са разбрали. А иначе растеж на цените има. И на водата и на ток и парно, и на стоки и услуги. Изобщо все успехи!

Пук, пук , пук. А, тоя звук пук да не е от спукани от към задника червени хмери!? Или пък от спукания балон на червената пропаганда как ставаме зле, все по-зле и направо вече умираме а тенденцията от поне 5 години е че заплатите растат с 10% на година ( средната около 1300 лева), безработицата пада с 1% на година , БВП расте с почти най-бързия темп в ЕС, износа е рекорден и все нагоре през всяка от последните 5 години , кредитния рейтинг го вдигнаха, и не е от международното положение на Румъния го намалиха ... ха-ха Честито Нова Година другари! Добре че живеете в България а не в Северна Корея!

ТУК,ТУК Е СТАБИЛНА МИЗЕРИЯ КАКТО КАЗВА БАТ ТИКВАТА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ИСКАТЕ ОТ ЕДИН НЕГРАМОТЕН МАФИОТ.НАРОДА МЪЛЧИ ЩОТ 500 ГОДИНИ РОБСТВО СА МУ МАЛКО И СЕ Е ПОЦИГАНИЛ.НО ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ КАТО ДОЙДАТ ДРУГИТЕ ГОСПОДАРИ.ДЕРЗАЙТЕ ИЗЧЕЗВАЩО ПЛЕМЕ.

Вярвам му толкова, колкото когато се опита да се оправдава с децати си, че ги било страх от земетресение, затова живеел...без да плаща наем.

Няма, какво да му вярваш - има си статистики - ама у вашто село откъде да знаете.

Расте само четвъртития на който седим от години!

Дааа, всички му вярваме на Вл. Г. Абсолютно и безусловно. Щото той никога не лъже. И за апартамента, и въобще за всичко.

Абе този пуцаджия защо не се гръмне. Какви глупости ръси също като началника си. Хората умират от глад, а те ги убеждават колко са щастливи, че живеят в най-проспериращата държава в Европа.

Чак от глад не умираме, но ако съдим по социалната сфера, всичко е без промяна от години. За най-бедните пенсионери същите 40 лв. Растеж имаше при Стапишев - за всички, макар и сумата да беше различна, според размера на пенсията.

Това научна фантастика ли е или траги комедия

Моловете пълни ,тук ми ревете,явно чакате на социала.

Пълни преди Коледа. Преди малко минах през един - няма хора. Избирателите на герб похарчиха бонусите и отпрашиха по родните места.

А ти си гаден комунист!

Управляващите , в България ли живеят че си измислят растежи и други неща които се случват само в Законните Държави ! Да не би да смъркат нещо което ги прави такива ,Българина не вижда нищо такова ! Държавата на постоянно люпещи се Калинки , с розовите си очила немагат да отличат бедност , болести и хора без бъдеще !

Влизам в банята.

Жалък човечец

Спрат ли помощите от Европа значи на власт са червените ушанки.

Бате Гойко също има червена книжка, скрита до сърцето. Не знаеше ли?

А когато спрат помощите от Европа ?

За вътрешните инвестиции е ясно - нулеви, но за външните - защо не казва колко милиарда изпращат емигрантите на своите семейства ?

Ма ний сме си добре пием си препарат за вани и всичко е ОК.

2019-12-27 17:15:50 браво!!! (нерегистриран) Успешно ограбване на бедния български народ- това е реалността! Ако това да смъкваш по 10 ризи от гърба на бедняци и пенсионери се приема за развитие на икономиката и за успешна финансова година то просто нямам какво да кажа... нямам думи. Аз не зная в българската история да е имало по-голям геноцид и по-голямо заличаване на българския народ. както е казал народа- когато го прави свой човек най-много боли, т.е. политици и управници родени и иараснали в тази държава.

Това е много лоша новина за русоговнолюбите! Кок така България и българската икономика са се развивали добре през изтеклата година?

Бате неук, това че рейтинговите агенции ни вдигат рейтинга, не означава, че инвестициите се увеличават. Затова са тия рейтингови агенции:)

Ей, луд човек!

Да бе, да! Главният счетоводител /финансист е друга бира/ на държавата Му реши да се изплюе, а то падна на брадата му. Ако човек, не е запознат със ситуацията в страната, ще ни завижда. Ми то значи висок растеж на пенсии и заплати, на свръх подобрено здравеопазване, и за каквото се сетите. Преките чужди инвестиции: А бе глупако? Защо не кажеш, че те са, основно, от прокудените в чужбина българи, които изпращат пари на близките си? Купили са им таблети и им плащат интернет за да ги питат "как сте". И да им отговарят, за да не ги тревожат, "добре сме". И след като прекъснат връзката близките им да се просълзяват с "Облаче ле бяло". И потривате ръце, че веднага 20% ДДС влизат, за крадене, в хазната! Ама, че наглост!

Бегай и ти у Русия.

що ? От мутренски в олигархо-капитализъм ?!

доста хорица подраниха с Първи април !

Народа бяга от ,,просперираща" България а тоя се хвали.

Зимните курорти пълни,на границата с Гърция опашка от коли за излизане ,а тука по форумите квичите кат прасета.Не знаете какво искате ,или забравихте Виденовата зима мушмуроци такива.

Брат, не сме я забравили, ама искам един, само един да излезе и като мъж да каже: - Хора, ситуацията е ляйняна! Имаме още много работа, малките успехи са си малки успехи! стараем се това и онова, но има още много работа! Нещо от сорта. И да му кажа - давай пич, с теб съм. А не да ми развиват теории от 1001 нощи...

Абе той за някои неща е прав, смешното е, че самия той няма грам заслуга. А най-много ме зарадва следното: "Вътрешните инвестиции са на прилично ниво". Аз го разбирам като "почти ги няма" :)

Ъф корс както се казва на чист български... Щом горанов казва, защо да не е така?!

Какво общо има отчета на министъра с гражданите на България, че им го набутвате. Определено, министъра е казал истината- годината е била икономически успешна за него, родата му и за другите министри и депутати+ свързаните с тях роднини и бизнесмани. Като правителствени чиновници те са символ на България, така, че икономически тази България е успешна. За редовите граждани годината е инфлационна, със над 10- 20 % поскъпване на храните на 3- 6 месечие и т.н.

Същото каза и шефа на БНБ, чиято заплата е около 16 000 лв. месечно( инфо от нета): " Българските граждани са добре, имат европейски цени, защото получават европейски заплати"( перефразиране на цитата)

Няма съмнение, че икономиката на мутрите от СИК и олигархията е добре. Но за сметка на България и българите.

Докарайте един червен специалист от времето на 3 та коалиция,той дави вдигне доходите.

По времето на тройната коалиция наистина имаше растеж, за разлика от сега.

Хахаха, къде я видя тази икономика, която се крепи на европейски средства, но и това ще свърши, какво произвеждаме, неграмотници и бедняци, нищо друго ...

Мноуу Евро влезе в хазната от боклука на Италия, и дръпна като "моторна лодка" тиквената икономика

Умрела римлянката (отишла у Германия на помощи) и сега нема кой да гу фали...

Успешно ограбване на бедния български народ- това е реалността! Ако това да смъкваш по 10 ризи от гърба на бедняци и пенсионери се приема за развитие на икономиката и за успешна финансова година то просто нямам какво да кажа... нямам думи. Аз не зная в българската история да е имало по-голям геноцид и по-голямо заличаване на българския народ. както е казал народа- когато го прави свой човек най-много боли, т.е. политици и управници родени и иараснали в тази държава.

ТЪПет

Глупак

Ние сме глупаците, щом търпим такива демагози.

"реален растеж, който е един от най-високите в Европа" И заплати които са най-ниските в Европа! Мизерията ще продължи и през следващата година.

Дори не си направих труда да му чета фантазиите.

Баси вица, да не произвеждаш нищо, да нямаш никакъв износ и да говори такива глупости, на които и гербераст няма да повярва

Виц на годината:)