Владислав Горанов: От 1 януари 2023 г. ще пазаруваме с евро

За рождения ми ден през април следващата година ще сме във валутния механизъм (чакалнята), където се стои поне две години, обясни финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаре , да влизаме в азиатската зона. Там първо им много зона , както и много азиатци.Ще можем да си ги разменяме по какъвто си искаме курс.

Бойко Борисов предпочита с турски лири!!!

А защо е това натискане да минаваме къв еврозоната ? Някой насила ли ни кара ?

Чехия, Унгария, Хърватска, Полша по-глупави ли са от нас, та не искат да приемат еврото?

разликата е че тези държави обедняха

Горанов, не лъжи. Като ви подгонят ще възате в Южна Африка или някъде, откъдето няма да ви екстрадират и ще пазарувате в местна валута. А еврата ще си ги кътате по офшорните сметки.

А наема на Кръстника в евро ли ще го изчисляваме ?

•Полша •Румъния •Унгария •Хърватия •Чехия •Швеция Дания ------Никоя от тези държави не е в толкова окаяно положение като България и тогава защо не горят от желание да влезнат в еврозоната.Згадка.Влизането ни в еврозоната ще направи някои същества много богати и ще бъдат заметени следите за тяхното забогатяване,но огромната маса от българският народ ще го направят приказно бедни

Но това е невероятно.Сега вече ще го втасаме.Ако до момента ситуацията можеше да се класифицира като голяма мизерия,то след приемане на еврото ,тази мизерия ще ни се види като небивал просперитет.Примерно пенсия 120евро, но цените европейски въпреки,че някои от европейските цени са по ниски от българските

Горанчо,ти надмина и шефа си по лъжи бе.А той е световен рекордьор.Значи ти си галактически лъжец.С тази икономика и тази платежоспособност,ще видим еврозоната през крив макарон.И само не ни лъжете,че Брюксел ни налага.

"На 1 януари 2023 година ще пазаруваме с евро" - ами, вие и сега си пазарувате в евро, нали мангизите ви са в чужди банки, а нас никога не сте ни броили за хора!

Е ,тогава вече я овапцахме ! Вие ще пазарувате с евро ,а ние ще гледаме в празното !

Владко, Ние пък гражданите се силно се надяваме, че няма да управлявате до тогава!

Руските шпиончета да отпътуват за Сибир

Вместо да се пишат глупости от сорта на 'ще влезем в ерм 2 ", което на обикновения човек не му е ясно, пък и не е нужно всеки да е наясно с всичките тия глупости, по-добре напишете как ще се промени живота на редовите пенсионери например?! Дали на баба Пена, вместо 250лв. ще и се дават 250 евро или по скоро ще бъдат 125евро, ама хляба вече ще струва не 1 лев, а едно евро, пък вероятно и 1,50 евро. Ето това напишете да са наясно хората, какво реално ги очаква!

кой да го напише.управляващите не смеят защото ще си вкарат автогол.А това какво приказва т.нар. финансов министър са думи без покритие и е пропаганда за да се докаже колко сме добре икономически.Но европа знае каква е нашата платежосбност като потребители .Явно целта е падането на валутния борд и усвояването на неговото покритие което не е малко.

Тъкмо се чудех избора на екип в болницата кога ще мине на Евро! Горанчо, нЕма кой да плаща в болниците по 1000 евро за избор на екип и по 200 Евро за обучение как да не падаш от леглото и под леглото! Никога вече ГЕРП!

в България нищо не е доведено докрай...Строихме комунизъм - не го построихме. Дружбата ни със СССР беше вечна и нерушима - СССР си отиде, там си отиде и вечната дружба. СДС щеше да управлява завинаги - завинаги си отиде. Строим демокрация, а демокрация няма. Има много богати и над два милиона бедни пенсионери и един милион ощ по-гладни циг@ни. Щяхме да превърнем България в модерна държава, а позволихме да се чалгаризира...Така, че споко!!!

Само да напомня на част от пишещите разбирачи, че в 80-те години имаше пенсии от по 15 лв. Та не всички живееха добре и в онова време. Със заплати от 180 лв, когато сиренето беше 3.60, а белият хляб 0.48 лв. Сметката оставям на вас. За по-модерна техника да не говорим. Обикновените хора стесняваха една година за да си купят евтин касетофон на цена в онова време 750-800 лв. Стига сме се хранили с илюзиите, че някога сме живели богато и охолно. Да гледаме напред с надеждата, че един ден това може и да се случи. Останете си със здраве.

По-ниски пенсии от 40 лв. не е имало през 80-те. Не пишете глупости.

пенсия какво можеш да си купиш? Наясно ли си?

Тук в коментарите всички се правят на важни и разправят как нямало да се случи да използваме еврото като валута, ама не осъзнават, че това е условие за членство в европейския съюз, в който вече сме и рано или късно ще се плаща с евро. Няма искаме, не искаме. Това е положението. Щом сме в ЕС ще дойде и еврото.

Не е условие, никога не е било и го няма в споразуменията, не се заблуждавайте. Това е доброволно решение и се прави референдум, трябва да има допитване до гражданите, не шепа хора да се разпореждат с общата кесия. Датчаните отказаха. категорично, не щат и да чуват за Евро валута. Британците също не го приеха. Ама, Ганьо-Владов, как да не се подмаже на стрина Шмееркелица и галфона Макарон.

Какво Евро бе лумпен? Пенсионерите вземат 150 Евро пенсия!

Поне 1 милион българи и в момента не само, че пазаруват в Евро, а взимат и заплати в Евро, защото са напуснали България. През 2023 г. най-вероятно няма да са останали много хора в България - предимно пенсионери с по 250-300 лв, пардон 125, 150 евро пенсии...

Хахаха!!! В България никога няма да се пазарува с евро, ха на бас!

Никога не казвай никога, моето момче.

А аз се чудех как така сума години БДЖ бе пред фалит , смениха 1200 директора , миналата година даже зградата им в София бе заплашена да че ще бъде дадена от Съдия изпълнител на търг заради дългове и изведнъж преди 2-3 дни всички дългове на БДЖ и НКЖИ бяха опростени от калинките на Падишаха от Банкя. Следващата стъпка е да опростят и дълговете на ТЕЦ Марица Исток 2 ама то като слушах Теменуга там системата ще е не опростяване а направо затваряне на ТЕЦ-а след 5 години. Следете как на всяко държавно предприятие потънало в дългове в следващата година дълговете ще бъдат опростени за да покажат калинките че държавните дружества се управляват ефективно. Спомнете си какво жертваха сините демократи за да вкарат България в ЕС (затварянето на блокове в АЕЦ Козлодуй). Сега въпроса ще е какво ще предложи Падишаха от Банкя за да ни пребутат в Чакалнята на Еврозоната ..?! Най-близкото което ми идва е мълчаливо съгласие със Зелената Сделка на ЕК а и има логика след като от догодина ще пуснат всички битови абонати леко полеко по пързалката на свободният пазар на ток. Последно има една страна в ЕС която след влизането си в Чакалнята на Еврозоната с референдум се е отказала от въвеждането на Еврото като валута. Така че ако се предизвика референдум по темата даже калинките на Падишаха и счетоводителчето Горанов няма да успеят да подменят желанието на народа. Мислете и неспете хора , защото след дъжд качулка да ревем смисъл няма да има

Да, Горанов ,ВИЕ ще си пазарувате.

Инаяе жална ни майка на обикновения българин.

На тоя не само физиономията му е на тъпак, но и главата му е прана!!!!!

А комунягите ще пазаруват с рубли

дебил, това е бъдещето. Комунягите, дето викаш ти, винаги са били поне с три епохи напред.

По усмивката му личи задоволството , че народът ще обеднее.

Комунистите ревът като болни псета хахаха....

И ти цървул тъп ще заревеш. Ще ти дойде времето !

Питам като преобразуват цените 1 лев равен на 1 евро с нашите "социални помощи" наречени заплати,къде ще сме?

Горанофф, на майка ти п-та, долнодъбнишки боклук беше и такъв си остана. А как само се привличат боклуците - този от Долни Дъбник и един друг от Банкя.

хах....иска ти се..

споко! до тогава ЕС ще се е разпаднал.

За голямата част от народа това ще е надгробния кръст. За мутрите и предателите на страната естествено ще има награда. Както и за продажните медий които рекламират работодателите си.

явно до 2023 се очаква еврото да стане девалвиран боклук. само при това положение Българистания може да стане член на еврозоната. Така че... или тоя говори истината или още не е изтрезнял от Игнажден.

Това ще е края на тази държава. Пенсия 100 евро 1 хляб 1 евро. Това ще е геноцида на века и заличаване на българският етнос.

точно така, ще ни заличат от картата

ще пазаруваме, при средна заплата 500 евро и цена на литър безнин 2 евро, след като сме влезнали заедно с Албания и Македония на мястото Франция в еврозоната, а Германия е въвела за външнотърговски разплащания китайския юан.

Да не предадеш Българския лъв. Ако го направиш значи презираш България.

Горанов е продал отдавна българските интереси. Български лъв няма, има само мишоци дето се ежат по форумите, но са страхливи като мишки. Ако България беше на лъвовете, шайката и всички герои на "прехода" отдавна щяха да виснат по дърветата за престъпленията си.

Надявам се до тогава да си вече в затвора!

на 1 януари 2023 година българите ще започнат да пазаруват вместо с левове с евро. ще ядат два пъти по малко и ще се затрият съвсем.

Да се надяваме, че ще стане като с Шенген - много приказки, ама реално нищо, защото иначе ни чака гладна смърт.

Въвеждане на еврото ще е пагубно за България, народът масово ще обеднее дори двойно на това, което вече е. Работодателят ще каже: "1000 лева заплата, значи 500 евро". Ама в магазина ще кажат: "Хляб 2 лв., значи 2 евро". Е, да вървим тогава да пазаруваме в евро.

Беж у Путинистан тогава! Там мразят и Еврото и Долара...

Сус бре, гьотверен!

Дано са празни приказки, като толкова други. Макар да съм сигурен, че точно това си обещание Бездомникът ще гледа да изпълни. При толкова драпане, явно някой ще има голяма далавера. Но няма да сме ние ...

Голямата далавера е че френска фирма ще печата "българското евро" ако го приемем. Загубили сме правато да печатаме даже "собственото евро". Представяте ли си за каква продажност и бандитизъм има по върховете на държавата ни.

Е, не вярвам да е за чак такива жълти стотинки. По ми прилича да се канят да опапат резерва на изпроводяк. Стабилна валута, защо ни е резерв. Пък останалото от матряла, кучета го яли.

Да не бъде, България да бъде в така наречената, евро зона.

Който се откаже от собствена валута - губи суверинета си ... със собствена валута може да я обезцениш срещу други валути за да се засили експорта и икономикта... с еврото това никога няма да стане... много повече ще обеднее народа

http://glasove.com/categories/novini/news/ninova-736-hilyadi-tona-bokluci-sa-vneseni-v-bylgariya-za-pet-godini-prevryshtame-se-v-smetishteto-na-sveta „Нося ви документи, подписани от министър Владислав Горанов. Те показват, че от 2014г. до 2019г. 736 хиляди тона боклуци от трети страни са влезли в България. Също така се внасят и 3 тона болнични отпадъци в България....

Пази Боже!

до тогава не забрави, как се е изхвърлял в момента. Цвък ни го обещаваше това още през 2011 г..

Общо взето,да му мислят бедняците,а те са 70,80% и тези с средни доходи,те ще доближат основната маса от НАСЕЛЕНИЕТО.

След Великобритания за България трябва да е приоритет напускането на ЕС. Не напуснем ли мизерията и "инвеститорите" никога няма да напуснат страната ни.

Да е поредното обещание, като кръстовището на бул. ”Гешов” и бул. „България”, например, което трябваше вече да е готово, но строителството му още не е започнало, защото освен Горнов и прочие, другите няма да можем да пазаруваме особено....

ако Лева е станал Световна Валута и ще измести Долара!!

Браво! Баба ми подскача от радост, че ще има 100 евро пенсия на месец от 1 януари 2023. Ще ги харчи в Европата.

На баба ти по 100 рубли ще и даваме, кажи и, че са много пари;)

Номера с противопоставянето на Русия срещу всяка глупост вече не върви. Лозунга КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН беше в началото на 90-те.