Владимир Путин договори кредит от 8.4 милиарда евро от Китай

Пекин ще инвестира в модернизация на руската икономика при определени условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом и в дир-а почнаха да го пишат Путкин с К, работата е сериозна

Нищожни пари за огромна страна като Русия. Повечето ще бъдат откраднати, макар че китайците не са вчерашни и ще има строг контрол, но руснаците като нас са изобретателни в кражбите.

заглавието е фейк. кредитът е договорен между бизнесмени. покрай преговори. хората си водят бизнесмените и ги оставят да се огледат и да си намират ниши и т.н. а не само министрите, демек политиците. за разлика от нравите на разни васали, на които им треперят гащите да не престъпят един закон колко прави трябва да са краставиците, в Китай и Русия бизнесмените все пак си гледат бизнеса. на първо място.

коментари за подобни чужди сделки и кредити в държава, в която реститутка-пенсионерка на 65 години носи 200 000 евро и половин кило злато на боклука, за останалите бедняци, мятащи пачки през терасата на алоизмамници да не говорим.

Путака пак е ходил да проси!!

той за последните няколко години Путин чрез слугите си в България от Нас смъкна толкова.КТБ,Белене,цените на газа пречките по реализацията на газовият хъб Балкан и нарочното забавяне на интерконектора с Гърция и свръхскъпите и заробващи договори със РСК МиГ...

И по каква логика включи КТБ ?

Чуждестранните инвестиции в Русия били за 4.4 милиарда. Ами че то съотнесено към населението (близо 150 млн население) е по-малко отколкото инвестициите в България!? Преките инвестиции в България през 2017 са над 900 млн евро. Т.е. 5 пъти по-малко от тези в Русия. А населението на България е 20 пъти по-малко...Т.е. във всеки българин чужденците инвестират ЧЕТИРИ пъти повече, отколкото в един руснак!

Инвестициите в Русия са 4.4 млрд долара, което са 3.73 млрд евро. Инвестициите в България по статистиката на БНБ за 2017 са 0.95 млрд евро. Населението на Русия е 146 млн заедно с анексиарния Крим. Населението на Бъгария е 7.1 млн. Т.е. на глава от населението инвестициите в Русия са около 25 евро на човек, а в БГ над 130 на човек. Т.е. над пет пъти повече, а не 4!

И колко работни места са открити , какво е построено ?

Какво е построено ли? Ами например жилища за 300,000 пияници от северна Азия по родното черноморие.

И така не е, защоти толкова са китайските инвестицци в Русия.

Какви жилища ? Какво се построи за производство бе тупан? Производство , работни места !!! Или единственото , което можем да правим е строителство на жилища за руснаци!

Schilo

Като говорим за състоянието на държави и зависимостта от кредити, САЩ с какви дългове са? А 8млрд евро не е много. Баце си ги тегли редовно. Важното е за какво се използват

Тегли когато ня,,кой” ни окраде КТБ-то или ни натресе непотребен ядрен проект или ни осъди за непотребен ядрен реактор или ни дере три кожи с ,,братски” цени за газ или...

И кой е тоя някой? Какво става със следствието ? Говорим за банка , не за портмоне измъкнато в автобуса в час пик !! И кой трябва да отговори на въпросите ни ? Следствие, прокуратура , БНБ ДАНС и МВР или извънземните ? И кой управлява в последните почти 10 години ?

Кредити се отпускат на тези, които имат възможности и са надеждни. Китай няма да раздава кредити както на България се отпускат разни кредити от метрополията чрез техните СБ и МВФ. Такава нищожна сума - € 8,4 милиарда за Русия е капка в морето. Същата сума за България е икономическа тежест с десетилетия напред. Доказано е вече, че в Русия парите се инвестират, а у нас се усвояват от приятели на премиера и някои негови сподвижници с цел фекалопроизводство по скъпи международни курорти. Защото мутро-приятелите на властимащите в България други технологични умения нямат. Ето по тези причини е редно тук да се коментира нещастното състояние на България, която затъна с ГЕРБ-ероидните кредити и сега се правят всякакви гимнастики да се измислят причини за възстановяване на сагата ,,Белене" и изпуснатата ,,шестица от тотото" наречена Южен поток. Но с крадливи министри, тъпи депутати и мутро-съветници България е с нещастна съдба. А за Русия и нейните кредити - майната им, те ще се оправят. Защото са единствената ,,бензиностанция", която произвежда РД-180 и РД-181 за американските космически програми, единствената в света ,,бензиностанция", която има технология за БН-600, а вече в успешна експлоатация е и БН-800, в които се преобразуват ,,ядрените отпадъци' от американските ядрени електроцентрали и ако това го няма за няколко месеца американските ще трябва да спрат... Не я мислете Русия!! Само от икономиите в разходите по транспорта преди изграждането на Кримския мост за един сезон ще имат пари да издължат кредита си към Китай !!!

Само на жалките русолюбци-българомразци не им е ясно какво става в Русия. Изглежда, че рубличките за глупавите им заяждания ще секнат. Вероятно, от днес ще започнат да търсят нов господар, който ще "боготворят". Срещу пари, естествено... Пфу-у ...

Schilo

Какво става в Русия, пресветлий?

С една дума - китайците искат много! Но пък и Русия явно ще го е закъсала много ако се съгласи на всички условия - особено да предаде документация на проектите.

PEYTSCH

Смях...А вчера уж говорили за световния ред ? А то...Пак за пари...Просия с лихва...

Тъпите мужици ще дадат Сибир на безценица на китайците вместо да си я обработват сами. Може би наистина си заслужават загубата на територии.

Нищо няма да дадат руснаците, а ще ВЪРНАТ на Китай окупираната Манджурия и една не малка част от Сибир.

А Китай ще даде ли независимост на Тибет? Виж на една карта за каква площ става дума.

PEYTSCH

Каквото и да си говорят, знайте че става дума за ПАРИ. За много пари. Долари, а не рублички...

ЕВРО, не долалшета

в национална валута или злато между тях. еврото и долара клонят към залеза.

Руските милионери не издържат теглото на живота в родината, некадърното управление на путя и превърнатата в блато русия и заминават зад граница, съобщи gazeta.ru в материал, озаглавен "Прощавай, Москва: милионерите бягат зад граница". Всеки трети руснак, който притежава елитни недвижими имоти, има намерение да ги продаде с цел емигриране навън.

Е какво да чака ? Да му конфискуват откраднатото ли ?Вече имаше такива случаи! А така беж на Запад да харчиш награбеното с писък, че Путин е диктатор 1

Русия фалира през 1839г и през 1895г. СССР фалира през 1918 и през 1991г, след краха и в Афганистан като тогава и се разпадна и умря завинаги! Русия за сега е фалирала само през 1998г, но новият фалит няма да се забави много, ватенките са на дъното на помийната си яма!

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие.

Руснаците тотално обедняват, трудно им е вече да пътуват зад граница с обезценените си рубли. Руснаци разпродават имотите си в България.Скок на продажбите на имоти в България от собственици-руски граждани регистрират агенции от бранша в Русия. Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Едни комунисти грабят други червени фашисти. Кеф... Всеки ден с прекрасни новини за наритани като крастави кучета ватенки. Червените агресивни фашисти ги мрази цял свят, защото са вредни за нормалните хора като вирус на Ебола.

Путин, Тръмп, Меркел, Макрон , Мей и т.н. са избрани от едни и същи . Ни е Путин, човекът със свалени гащи! Човечеството е със свалени , но отказва като щраус да признае за оголения си задник.

Абе кво става тука бе, кво става тука бе? Това не може да е верно. Дир-а лъже!

Много искат.

Очевидно джуджан ВПутин е отишъл да проси милостиня от китайците :)))) За “модернизация на руската икономика” алкохолиците бълнуват от векове, ама все не им се получава - уникални НЕКАДЪРНИЦИ!

Защо пропускат договорите за 5 милиарда долара за строежа на АЕЦ в Китай като информация.?

Не политкоректно! А и така излиза, че всъщност китайците авансират строежа и реакторите !

фчхахахахаах, докъде изпадна руската кочина да иска кредити от жълтите комунета. Най-богатата на природни ресурси страна проси кредит от Китай!?! Хахахахахахахаха, Жужин е най-смешния държавен глава, вместо жълтите да просят- руснаците се излагат. Смях

"Китайски компании искат безплатно получаване на земеделска земя за организиране на селскостопанско производство, гаранция за вложените активи, възможност да водят от страната си работна ръка без да е необходима работна виза за Русия. За инвестиции в технологии, китайците искат получаване на пълната документация, цялото ноу-хау, проектите и опитни образци на продукцията." You wanna fries with that?

На Петербургския форум Путин поправи Макрон с думите че не Германия а Китай е на първо място по инвестиции в Русия... да се чуди човек ако китайците имат 1% процент преки инвестиции, и са на първо място, от къде са се намерили толкова частни инвеститори че да запълнят останалите 99%;)

Лъжат та се късат. Нарочно изопачават, изваждат извън контекста, не дават пълна информация, не цитират до край. Та не се учудвам изобщо.

Не "вероятно ще подпишат", а вече са подписали огромно количество междудържавни търговски договори. А "модерна" България?

Ху на Ебан даде пари на Путев !!!!!¡! Кво стана бе!?!

Забязахте ли в каква валута е кредита? Не е в УСА долари...

Защото парите ще отидат към ЕС.

а що не е в рубли или монголски тугрици ? Нали Путкин вече безброй пъти обявява налагането на рублата като международна валута и изхвърлянето на долара и еврото ? А ? А ? А? Що? Що бе, Що ?

А защо е в евро, а не в рубли или юани, а? А?

jedimonster

Заема е в рубли и е в размер на 100 млрд. рубли. Това, че сосрос дир ги е изчислил в евро не значи, че заема е в евро!

Пекин е готов да инвестира в Русия, но само при определени условия Като чета условията,Путин едва ли ще се съгласи.

ВПутин е толкова тъпо парче, че след като вкара страната си в изолация и санкции е на път да РАЗДАВА земя на китайците, дето освен всичко и ше си внасят МИЛИОНИ работници да я обработват, понеже руснаците и за това НЕ СТАВАТ = МЪРЗЕЛИВЦИ С ПРЕТЕНЦИИ !!

И след това тези работници няма да си тръгнат...

И къде прочете това ? Това че Китай иска, не значи да от Русия!