Владимир Каролев: 50-те лева към пенсиите са предизборно подкупване

Не е необходима актуализация на бюджета. Много легенди се разказват за Плана за възстановяване, казва известният икономист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами що не дадеш ти по 50 лв. На два милиона пенсионери

Ша даде въшки .....

Толупът не може да ме купи ни с 50, ни със сто лева. Гласувах за Демократична България и преференциално за Георги Ганев - 23 район. Искам да мога и да задрасквам някои като Атанасов, Цонева и други. Дано в листата има повече професионалисти, а не партийци и комсомолци. Яд ме е за Петър Славов, когото бутнаха в циганските квартали и не влезе.

Атанасов е бившо комунистическо ченге от редиците на БКП. Много бързо се пребоядисва. За такива като него трябва да се приеме закон за лустрацията.

Този Владо Каролев е тъп колкото Владо Горанов. Или обратното, на който както му се харесва. Накраде се по време на Царо, сега много ги разбира работите с 50-те лева и подкупите.

Е ,откри Америка , това беше толкова ясно. Умните не му се хванаха , глупавите гласуваха за герп.

"...казва известният икономист"-с какво е известен освен с лигави коментари.

Владимир Каролев: 50-те лева към пенсиите са предизборно подкупване Тоя нещастник, още ли се има за икономист. Да ти пикам и на набеденият финансист, който постоянно го търкалят по медиите. За какво подкупване говори този? Ако беше така, Слави щеше ли да дръпне толкова много. Една част от пенсионерите са гласували за него.

Каролев, тези пари не са предизборни. Станал се много тесногръд. Хора, като теб които наливат масло в огъня от ТВ хич не ги харесвам. Ако ги е дал Борисов, не е добре, че ги е дал. Ако пък не ги е дал, защо не е! Това е чисто и просто словоблудство, аман от такива коментари.

Този ми е любимия нищоправец. Само зяе, но нищо не може и никой не го интересува мнението му, хахах! 50лв са си 50лв. А ТИ, СЪСЕЛ, какво даде на пенсионерите, когато беше на власт, а? Айде да не казвам какво...смотаняк!

Че кога пък Каролев е бил на власт? Освен общински съветник за няколк огодини.

та еба у изрода