17-11-2017 20-11-2018

Коментари

marketor

пази Боже "помощ" от краварските фъшкии. Амин

Интересно коя е американската компания която се занимава с ядрена енергетика? И колко блока е построила?

Не се заяждай така! Знаеш че най- важното е да се плати напред на рекетьорите, пък заводът след това винаги може да се построи, че и реакторите евентуално.

Чудесна новина. Нови американски реактори.

начи кире им се е обадил да пита кво става с газовите танкери дето щеха да пращат.... май колкото Ф-16 видехме толкоз и газ ше видиме от америка

Където са помогнали, трева не никне Лоша новина

Не е така - най-голямата им инвестиция е завода за тоалетни чинии.

Аре нема нужда, тия крадци да ни "помагат"

С американския уран за аец Козлодуй, американския ТЕЦ, американския шистов газ и американския нефт напред към освобождаване от руско енергийно робство. Приятел в нужда се познава, благодаря САЩ, че отритна протегнатата граблива ръка от другия край на която стои олигавена ръмжаща морда с оголени зъби, търсещи захапка на руската хищна империалистическа мечка стръвница

неам думи

Освен прост мисля, има психично заболяване

Sm3hurk0

Тия щом ще ни помагат, значи са намислили да крадат яко... ДА им се забрани на САЩисани да влизат в България, ако нямат американски визи !

Да стоят на страна че ще спечелят Евровизия

Мерси за помощта, но видяхме като помогнахте на Украйна в какво състояние е днес страната - с разбита енергийна структура и водоснабдяване, бомбардирана ежедневно и умиращи хора. Не, благодарим за вашата помощ, не я щем !

ЯСНО! ЧАКАТ НИ-ДЕСЕТОРНИ СМЕТКИ,НЕДОСТИГ(РЕЖИМ),ЗАКРИВАНЕ НА-СОБСТВЕНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ! ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНЕМ:ЕС,НАТО,СЗО,И ДР.-ЛИХВАРО-РЕПТИЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ! ЛИХВАРИТЕ,ЩЕ НИ-ОГРАБЯТ,А СЛЕД ТОВА И-УНИЩОЖАТ КАТО-ДЪРЖАВА! НЕСЛУЧАЙНО ТОЛКОВА МНОГО ПОДКРЕПЯТ-МАКЕДОНИЯ!!!

А няма нужда! Не им щем помощта.Достатъчни са ни "Мариците".От тяхната помощ,Украйна е на това дередже

С такива приятели врагове не ни трябват!

Cтранно определение "помага", когато този който ти помага, ти съсипва всичко до което се приближи: 1. Клаузи за задължително изкупуване на преференциални (високи) цени на енергия от ТЕЦ, 2. Провалена под негов натиск изгодна сделка за газопровод, 3. Провалена под негов натиск строеж на АЕЦ, 4. Взети напред пари по неизгодна корупционна сделка за самолети, срещу която не е предоставено нищо, нито в уговорените срокове, нито след това. Не са предвидени неустойки, 5. Провалена сделка за нефтопровод, 6. Натиск за удобрение на приема в ЕС на страна , която тутакси ти обяснява как ти говориш на нейния език и си фашист и окупатор. 7. Участваш във война срещу Ирак, упростявайки неговите дългове срещу несбъднати и нереализирани бъдещи изгодни сделки, 8. Даряваш оръжие на Украйна, загробвайки интересите си в областта на търговията, енергетиката и прочее. 9. Гониш безпричинно дипломати и след това сам се питаш защо си обявен за недружелюбна страна и плащаш двойни цени за енергия. 10. Използва територията ти за военни бази и военна подготовка, без да плаща нищо за това, 11. Тупа те по рамото , твърди ти че си партньор и независимо от гореизложеното не сваля визите за САЩ. Нормалната логика подсказва, да се бягаш максимално далеч от такива помагачи.

12. Взема ти златото чрез дънди прешъс за жълти стотинки и богатее на твой гръб 13. Кара те да ДАРИШ оръжие за да удължи конфликт и увеличи убийства на човешки същества и после ти ПРОДАВА оръжие 14. Готова е да ти "помогне" чрез заместител на руско гориво, който е доказано некачествен и много страни са си изпатили и създава опасност за съществуването на страната ти при използването му 15. Иска да сондира за газ чрез фракинг в житницата на страната ти, когато се знае, че това отрява подпочвените води и ще унищожи хляба на страната ти

16. Последното правителство на Б.Б. беше сурнато от власт от САЩ не без помоща на българската мафия, след като пусна през България патока и след като отказа милитаризирането на Черно море.

Добре си го структурирал

Ще ни помогнат, разбира се! Както вълкът помага на агнетата да се радват на добър стопанин!

Пази боже от американска помощ! Само гледат да ни прецакат и ограбят. Бандити крадливи и лъжливи.

ГРАНДИОЗЕН ЦИРК.........НО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ........ПОВЕДЕНИЕТО НИ Е КАТО НА КОЛОНИЯ ОТ ЕКВАТОРИАЛНА АФРИКА.......

Охххх как ни помааагат самоооо! Майко мила! НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯТ?

Ще ни помагат,я !Като си имаме безгръбначни вместо политици ,кой както ни посети ще иска да "помогне"! Държим се сякаш държавата ни не е на повече от 1300 години, а току-що създадена и нуждаеща се от напътствията на всеки навлек, стига да се е довлякъл от запад!

.....ще ви помогнат та токът да стане поне 0.7-0.8 евро...... не може да се мъчите със 30 стотинки.....обещаваме ви......

При влизането 2004 в ЕС сме на 56 място по ИЧР на ООН. 2021 сме на 68 място. Източник Уикипедия. Много ни помагат и европейци и американосите....

Тези наричат грабежа помощ,много са нагли

Да пази България, няма вече отърваване от тия,.

БОГ ДА ПАЗИ ,ОТ АМЕРИКАНСКИ СЪВЕТНИЦИ ..............................

ОТ КИРЧО И КОКОРЧО

Неееееееее

САЩ ще духат. Това е положението. Ние ще се оправим, те задминаха в историята

Ех едно време какви командировки имахме в България. Пиене, пиене, малко работа и накрая като се отрежем, чак в Масква се събуждахме.

Но поне ни построиха централи, язовири, заводи и много други неща. А САЩ дойдоха Костов им даде единия ТЕЦ,После си унищожихме въоръжението и армията, за да купуваме оръжие от тях и да си направят бази тук. Взеха минералната вода в Банкя. Сега ще ни накарат да спрем Козлодуй и да построят тяхна централа и после да ни продават ток на тройна цена. Когато на една държава някой взема ресурсите, земята и изсмуква читавите хора, то тази държава е колония. Лошото е, че цяла Европа става колония на една самозабравила се държава. Но пренареждането тръгна. И няма да спре. Този от горе гледа....

Защо не гласувахте за Възраждане? От сега нататък само такива неща ще четем….българите се самоубиха…..

Възраждане

Мерси. Като гледам как помогнаха на Украйна

Срещу каква сума САЩ ще се откажат да "помагат" на България? Да им съберем дарение и да им пратим парите - мисля, че поне 2 милиона българи ще дарят по 10 долара, за да се откупим от САЩ. Аз лично повече ще даря, само и само САЩ да махната кървавите си ръце от България.

Sm3hurk0

По-добре да им отрежем кървавите ръце !

Колкото ни помогнаха с хартиените самолети - дай милиарди и чакай на кукуво лято да дойдат.

Моля ви не ни помагайте,още няколко години ваша помощ и България няма да я има на картата.Съсипахме си индустрията,земеделието,здравеопазване,образование,сега и енергетиката ще досъсипят

Ненене Америка да си чука еднополовите съпружески двойки

Айде останахме без , на режим и с безбожни цени на тока ... Дай боже да се откажат да ни помагат.

Най добре България вън от НАТО, вън от ЕС и обратно с братска Русия. С руснаците винаги сме били най добре и благодарение на руското влияние в Бъгария сме толкова напреднали и не ни трябва помощ нито от едните нито от другите.

Но не 'ние' , а ТИ САМ - вън от НАТО и 'Гейропа'. Н'дей да страдаш тук нахалост...освен..мазохист ли си нещо?

Не той/тя сам/а, а НИЕ. Ще ви съберем пари за еднопосочен билет към САЩ на теб и колегата ти козешки тролове.

Моля ви се братя американци не ни помагайте за нищо.юВсе пак искаме да оживеем

За тебе спасението е само едно - с чемАдана и към вАкзала, впирьод!

Как живееш с тая твоя тъпотия???

Бързо, бързо, бързо че влака към Украйна тръгва в 18:55, взимай два комата с хляб, каска, аптечка и скачай в окопите - разбий Путин на парчета! Ти ще си нашета гордост и нашият герой! Слава Героя и Слава Украйна!   

Абе ..оправям се :)) За разлика от тебе, недооценения 'интелектуалец'..

Ама моля ви се бе, недейте... На нас Мариците ни стигат 30% от микса, в СО2... Даром не щем, ще си ги измразуваме, благодаря!

Е, от такава "помощ" най-много да ни е страх.

Американците на кой са помогнали? Само слепците и глухите още им вярват.

На Западна Европа след ВСВ, докато СеСеСеРето помагаше на Източна. Чия помощ колко струваше беше очевадно (освен за тънка прослойка клинични иди0ти).

защото имаше СССР. Сега не четеш ли за скандалите между Западна Европа и САЩ???

На който са помогнали краварите хаир /добро/не е видял.

Трябва да се вземе решение на МС, с което да се поеме оперативен контрол над рафинерията и да се назначи представител на държавата, заяви пред БНР Красимир Манов, енергиен експерт. „На кого са нужни законопроекти и предложения? Струва ми се, че нещата отиват в посока „Дайте да направим всичко възможно положението да не се промени. Сега е моментът тази компания да бъде национализирана. От 15 години тези хора не са платили една стотинка данък в България. Това го знаят всички. Изтече информацията, че ще плащат по 700 милиона данък, което ги инкриминира и означава, че са правили по 7 милиарда печалба, защото корпоративния данък е 10%. Тези хора няма да спрат да ни ограбват. Ако искаме да ни уважават в Европа, трябва да предприемем действия, но аз се съмнявам, че това ще стане. Правителството на президента Радев, което сега управлява, се държи като правителство на Русия. То защитава руския интерес, а не този на България“, коментира експертът. „Петролът идва чрез Каспийската тръбопроводна компания, която внася нефт от Казахстан и го миксира с руски. Всяка рафинерия може да работи с всякакъв петрол“, каза още той и посочи, че са нужни сериозни действия, защото „Лукойл Нефтохим Бургас“ е предприятие от критичната инфраструктура на страната. „Взима се решение на МС и се влиза със Специализирания отряд за борба с тероризма. Така всички печалби ще остават тук и ще си плащат данъците“, смята експертът.

Национализирай тогава и Булбанк, ДСК, Райфайзен и всички други чужди банки у нас, защото всяка година има статистика какви печалби изнасят от България тези банки в съответните държави (примерно Булбанк в Италия, ДСК в Унгария и т.н.), без да плащат данъци у нас. Затова вземат такси и на спествоните влогове, защото БНБ им наложи такса да плащат, а те върху нас я сложиха.

Ще си имаме още "американски" централи с гарантирани високи цени на тока.

Щом говорят и за аеца, значи ще го попилеят.

Ами, много Ви благодарим, все пак колонията може да разчита на някаква помощ само от метрополията! Даже и от другите колонии да могат с нещо да помогнат - решенията и одобренията се взимат от метрополията!

Дано се разпаднат в мизерията си преди да са почнали да ни помагат !

Но с тези преговорите винаги са с някаква уловка.

С такива приятели врагове не ни трябват !

Чак ми стана страшно! Много страшно

Ясно явно ще съаваме като либия държава нефт, но без бензин

Вие така помагате, че затрихте германия, франция, великобритания, украйна