Коментари - Великобритания спря Хуавей за 5G мрежата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като са куррррвите на америка нормално , америка спя южен поток да не мине през България и да получаваме почти милиярд на година от такси и газ без пари как се казва, мина през турция , турците договориха евтина газ и там дето минава газопровода се строят мега заводи заради евтината газ .....сега американците които са на друг континент , слагат санкции не на държавите които строят тръбата ами на фирмите....??? логика ????какво търси държава на друг континет да слага санкции на петкан драган дето строи тръбата ...без значение дали е олигарси я строят и дават трохи на под испълнителите

Наистина има заговор. А аз не знам Великобритания на какви сделки с Китай се надява, след като са тръгнали срещу Китай и ЕС? Не мож да се изправиш срещу половината развит свят, защото погрешно се имаш за много велик!

Ами ако "Хуя Си Вей" рекат да резнат двата от петте трансантлантически кабели, който ви носят интернета и са тяхна собственост - откъде ще си купите нужния ви вазелин, от щатите ли???

Ами не всичко опира до пари, важни са и ценностите. Виждаме какво става в Хонконг, същото го чака и Тайван, ако не бъдат спрени червените комисари. Единствения сигурен начин да ги спрем е, като им спрем парите от бизнеса с ЕВропа и САЩ.

Германия, обаче, позволи. Островните маймyни вече са независими.. защото от тях нищо не зависи.

От петата по големина икономика в света нищо не зависи, така ли? САЩ, Индия, Канада, Япония, Канада, Южна Корея, Австралия, които са също в десятката, и от тях нищо не зависи. Според смехотворния ти коментар.

А Германия коя подред беше, че нещо я пропусна?

Да ти припомня: четвърта е Германия, пета е Индия, а Англия е едва шеста и бэдеща седма

Вмъкването на руски буквички случайно ли е или да?