Русия е трябвало да направи в рубли плащанията по доларови еврооблигации

Няма основания за реален дефолт, увери правителственият говорител Дмитрий Песков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ссср е трябвало да се саморазпусне, след като първо са унищожили и царството си русия.

Новината е вчерашна, както и плащането (поднесена е героично със специални разяснения за народа), който чете руски сайтове ще ме разбере!

Поздравляем и всего лугшего желаем... Следващия виц е показателен за създалата се ситуация: В московските вестници се появява обява, че в Елисеевския магазин се пуска черен хайвер на цена 67 копейки за килограм. Веднага се образува огромна опашка, стигаща чак до Кремъл. Хората стоят, мръзнат….но стоят. В 10 часа пред магазина излиза директорът му и казва: - Другари, на евреи хайвер няма да се продава. Тълпата одобрително приема това решение, а евреите си тръгват, проклинайки антисемитите. В 14 часа на обед директорът пак излиза пред замръзващата опашка и казва: - Хайвер ще се продава само на лица с московско гражданство. Част от хората си тръгват мърморейки, останалите ги изпращат с подигравателни подмятания „Селяни“. В 16 часа пред вкочанената тълпа пак излиза директорът и казва: - Хайвер ще се продава само на ветерани от Великата отечествена война. Остават няколкостотин човека. В 18 часа директорът излиза пред тях и казва: - Съжалявам, не съм разбрал, ветераните трябва да са от Отечествената война през 1812 година. Народът се разотишъл, но пред магазина все пак останал един беловлас старец. Директорът го поканил в кабинета, сипал му чаша с водка и попитал: - Вие комунист ли сте? - Разбира се, как иначе. - Тогава вие трябва да ни разберете. Работата е там, че никакъв хайвер няма. Но ние сме длъжни да покажем на целия свят, че у нас се продава най-евтиния хайвер. Старчето отвърнало: - Всичко това разбирам. Само не разбирам защо първо пуснахте евреите.

Извинявам се да се чете "лудшего" и "Следния" вместо "Следващият"

"Следният" /б.р./

Може и в шикалки да платите вместо с Руска тоалетна хартия . няма голяма разлика , все е нула

До тук само двама ватници са се изходили и те много изнервени. Явно и на тях Песков им плаща в рубли.

Имат пари да платят, но искат да ползват замразените... Песков, не знаеш какво значи замразени ли? Я пробва с "на трупчета". Искате да къткате доларите и еврото, за да си плащате за войната? Е, нали затова са санкциите. Или вие се повярвахте, че санкциите са, за да бъдат преебани европейците. :)

Къде прочете, че са от замразените?

Я го дух@й бе подлого краварска! Как ще даваш ъкъл като нямаш и за себе си!

Колко си умИн... БравУ. Гоюям лаф малеееее... умника той...