Великобритания извади данъчната тесла

Смята се, че мерките, обявени от министъра на финансите Джеръми Хънт, ще донесат на хазната 14 млрд. паунда догодина

Обратно в новината

Коментари - Великобритания извади данъчната тесла | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфлацията трие задълженията!

И като вдигнете данъците какво очаквате да се случи? Да намалят цените? Да спадне инфлацията? Абе май всички минали през западните икономически университети са прости като наш'то Киро. Той поне все тъпо се хили

1 В UK има много хора и компании които могат и би следвало да плащат по-висок данък. 2 Не, няма да спре инфлацията но ще стабилизира финансите на държавата и (евентуално) ще свали безработицата и ще подобри услугите. Инфлацията сама по себе си не е страшна.

Само в ЕВРОПЕЙСКА България има ПЛОСЪК данък.

Плосък данък има, защото иначе нямаше хора, които да плащат прогресивния. Затова се принудиха да приемат плоския данък

ТОВА Е-НОВИЯТ ПЛАНИРАН-ГРАБЕЖ! ПЛАНДЕМИЯ,ВОЙНА,ИЗКУСТВЕНО ВДИГАНЕ НА-ЕНЕРГИЯТА,И…”СПРАВЕДЛИВ ДАНЪК-СВРЪХПЕЧАЛБА”!!! ТАКА ПОНЕ ГО ПРИЕМАТ-ДЕБИЛИТЕ! А ТЕАЛНОСТА Е-БЮРОКРАТИ И КОРПОРАЦИИ,В-СЪДРУЖИЕ НИ-ОГРАБВАТ!!! НЯМА-НИТО ЕДНА ПАЗАРНА ПРИЧИНА,ЗА-ЦЕНАТА НА ТОКА(НАПРИМЕР),ТЯ Е ЗАВИШЕНА-ДЕСЕТКИ ПЪТИ-АДМИНИСТРАТИВНО(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ,НА-НАЙ-СКЪПО ПРОИЗВЕДЕНИЯТ ТОК),!!! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ: ЕДНИТЕ ОТ-СВРЪХПЕЧАЛБИТЕ! ДРУГИТЕ ОТ-ДАНЪК СВРЪХПЕЧАЛБА! И ДВЕТЕ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ-НИЕ! ГНУСНИ-ОРКИ!

Ще цъфнете и вържете така…

Програмата на Путин за дестабилизиране на Европа работи. Селяните повярваха в Брекзит и сега ги чака упадък. Скоро ще идват да живеят в БГ.

А Боко и Мавъра само имат 20 милиарда на сметки! Баси демокрацията баце!

Брях тез Ингилизи бря. ми че те плащат много високи данъзи спрямо ние тука и БГ ! Тия ще излязат по големи социялисти и от назе ! И какви помощи наще циганета са на тяхните помощи и на нашите

"Данъкът върху печалбите, които енергийните компании реализират благодарение на поскъпването на енергоносителите, " Нали цените се вдигат, защото поскъпнал първоизточника? Тогава как посредниците имат свръхпечалби? Нещо май не е така, както ни баламосват !!!!!!!

Че и тази твар няма да се задържи на власт. Консервите в ЮК безвъзвратно излитат от властта.

Много интересно Пусия и Путин са виновни за високите цени а пък печелят Шел и БП .....ами енергиините компании да свалят цените и да свият печалбите ама не искат .

14мрд лири са нищо, слабичка програма.

Наши!

Ама тогава кой ще търси нефт и газ в шелфа та Северно море? Тез нови Борисчета и ЛИЗчета не чуха ли ШЕЛ.. Пускането на този данък ще погребе желанието на големите петролни компании да възстановят проучвания за нови находища.. И евентуалното самозадоволяване с нефт и газ на острова..