Великобритания и САЩ започват трудни преговори за свободна търговия

Искаме да сключим амбициозна сделка, която ще открие нови възможности за бизнеса ни, заяви Лондон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгодна сделка не се сключва, а се налага. Ама не те веждам как ще я наложиш на САЩ, Борисчо плиткоумен...

питомното!Да гонят дивото

Аз лично никак не съм притеснен за 51-вия американски щат, нищо че си има кралица. Ще се разберат с метрополията, не се съмнявайте.

Но има точки, в които няма припокриване на интересите. САЩ например искат по-голям достъп на фермерите си до британските пазари, ще преговарят за хлорирани пилета и за третираното с хормони говеждо месо, изтъква Би Би Си Хлорирани пилета и третирано с хормони говеждо месо.Е само това им трябва на англосаксонците,които и без това са се превърнали в говеда,но вече и хормонално третиране.

Хлорирани пилета нека им е сладко.

А тези дето папаш в България какви са? Изобщо знаеш ли за какво става дума и какво значи страшното “хлорирани пилета”. 100% от полските са такива, голямото количество румънски бразилски и т.н.

Ами не пиши като не знаеш. Великобритания използва хлориране на всички зеленчуци например хлорирани моркови зеле и други. Както пише в пълната статия на ББС в САЩ има 300 случая на заболявания от коло бактерия а в Великобритания 450 на 100000 души. Освен това е доказано и ББС го пише ясно като цитира Европейския съвет че няма вредни последици от остатъчен хлор плюс че нормалните хора следват това което пише на пакета измий преди употреба. В Куба например има много по голям процент на отравяния с храна но там е социализъм и дирник .бг не публикува кирливите ризи на нашите. Така че спокойно на първо място по отравяния е Русия така че няма място за паника.