Коментари - Вдигнаха минималното обезщетение за безработица от 9 лв. на 12 лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека всички дупетати да им се определят по 12 лева на ден и нито стотинка повече , като възнаграждение и то само за работните дни и да живеят с тях.Ненаяли се хищници и използвачи.И транспорта им и плюскането им и дрехите им са без пари.Дано се задавят.За парите под масата не говорим.Те са уж недоказуеми.Каскето да не го нахлупва толкова и да не се прави , че не вижда гредата в окото си.И той ще пише един ден.

То ясно ще увеличат само минималното обещетение, а другите - кучета ги яли. Голяма социаална политика, няма що! България обещетението за безработица е 60% от осигорителния дохад, максимален срок на получаване 12 месеца. Пример в Франция внимание: ОБЕЩЕТЕНИЕТО Е 75% ОТ ОСИГОРОВКАТА, ПЕРИОД НА ПОЛУЧАВАНЕ 36 МЕСЕЦА !!!

Правилно, трябва да се грижим за циганите, които не работят от рождението си до срещата със създателя ние защото чрез секс към благосъстояние, пет-шест деца, като започват да ги правят малко след като отпразнуват десетия си рожден ден. И за мързеливите, защото работа има, но Ганчо е мързелив, той бачка нормално само в неговото си село. Да му мислят съвестните граждани, които остават все по-малко, защото си бият камшика от тази прокълната територия. Обречено просто племе.

Пълна пародия,тези които работят ня минимума или под него получават 33% увеличение .Тези които 40 години внасят и правят БЮДЖЕТА нищо .....МОЛЯ ХОДЕТЕ СИ ГЕРБ .СТИГА СТЕ КОПУВАЛИ ЦИГАНИТЕ.

Нека дупетати да получават толкова и да си живеят с толкова пари.

След дъжд качулка.

Нали опозицията не се регистрира, за какво взема отношение.

Сега с "пандедемията", когато хората вече са си взели обещетенията от 9 лв. и са загубили правото да получават в близките месеци, решиха да го вдигнат. ЗА КОГО БЕ?! НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ПОЛУЧИ С ВАШИТЕ МАЛОУМНИ ПРАВИЛА И РЕШЕНИЯ!

Хубаво нещо е увеличаването на каквито и да са доходи. В крайна сметка кой бяга от една ракия! Но защо не казват от къде ги вземат? Посочват някаква каца, в която никой не знае дали въобще в нея има нещо!

Бръкни там. На малоумници няма смисъл да се обяснява.

Вие ГЕРБЕРИТЕ освен да говорите глупости и вулгаризми, друго умеете ли ?

Подражават на вожда си.

През живота си не съм плащал осигуровки. Вероятно нямам и месец официален трудов стаж. Ама имам от спестените пари две търговски помещения, които ми носят наем от 600 евро. Ако реша, още довечера се пенсионирам с 1200 лева пенсия на 40 години. Живот и здраве, като пукна остават за децата. Впрочем, тия осигуряващите се, какво ли се случва с парите ви като пукнете преди пенсия ? :)

Гаранция ти давам. Надявам се децата ти не са учили като теб, защото плащащите осигуровки сме ги изучили. И пак ще ти кажа, скоро ще пукнеш. Гарантирам ти. Ще се погрижим.

Парче просто, какво общо има между пенсионни осигуровки и пари за образование? Какво общо намери между ДДС и пенсионни вноски? Като стана дума за деца, дано не са наследили твоя ген!

Хитрец си ти Андрешко! А, защо не кажеш как си ги придобил тези помещения? От мама и тате или с далаверки?

Далаверка братле. 20 години с дограми съм се занимавал. Няма фирма, няма данъци, няма простотии. На работниците ми бях честен - пари на ръка или осигуровки. До един искаха на ръка. Никой не иска да плаща пенсиите на непознати хора. Жив и здрав да си и ти!

И все пак от протеста има полза.ГЕРБ да продължи да работи за народа и да намали кражбите ,така ще е добре.

За да се продължи нещо, първо необходимо условие е да е започнало. На това условие не отговарят. Второто да намалят кражбите, тоест изключваш напълно възможността, да спрат да крадат. ОСТАВКА ВЕДНАГА! ЧЕСТНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! СЪД!

С 12 да живеете вие, народородажници!!!!!!!! Оставка!!!!!!

целта на тиквата е след мен и потоп. Раздава пари ангро , ей така наоко , а пари няма раздава ги само на книга и като си замине да му мислят следващите как ще оправят кашата която тиквата е надробил. А хората ще искат обещаното от тиквунка.

Досега само Боко е оправял кашите след управленията на ДПС и БСП. Не е за вярване как крадат двете партии - ударно и бързо защото знаят, че няма да са дълго на власт. Като не си запознат какви милиарди раздава Европейската комисия на страните-членки за ликвидиране на последствията от КОВИД-19, можеш само да пишеш глупости по форумите.

Какво е оправял? Краде и тегли огромни кредити, като граби евро фондовете и задлъжнява и внуцитени!

Пожелавам на бидона от Банкя да живее с тази крупна сума от 6eur

Да си обира парцалите и да се маха с 200. И стига с тези мирни събрания, палете сгради, полицейски коли и блокилайте навсякъде. В другите държави се правят бунтове и никой не цепи басмата на политиците. Тук всички протестиращи са купени, затова и такъв е протеста, като манифестация.

6€ ако са на стотинки ги гълтам!

Ще ти заседнат на стиснатото дупе

Вива Бойко, Вива ГРОБ,.. Ураа, забогатях

Откажи алкохола и си намери работа. Никой не е длъжен да те издържа, докато не излизаш от кръчмата

Взимат пари от контрабандистите и хазартната мафия и ги дават на народа. Ето за товамафията иска да бутне коалицията на ГЕРБ и Обединени Патриоти.

Колко си тъп!

Това и другите, плюс 300-тях лева за незаписано в детска градина цигане - пей циганско сърце!

може и хлебарки, и кърлежи да си завъдим, ако ни е скучно!

ГЕРБ за първи път въведоха спиране на помощи ако детето не ходи на училище. Така се бори с циганското източване на фондове.

Който не е работил от 6г и не е осигуряван и не е вземал помощи до сега, ще може ли сега да взема 7 месеца сега? Какви са условията???

да си църен и неграмотен, и нагъл!

В западната част на Европа обезщетението за безработица е 60-65% от брутната заплата, като т.н.тамошна работна сила продължава да плаща и всички задължителни социални, пенсионни и здравни осигуровки.

Пълна лъжа. 100%

И тук е толкова - миниманото обезщетение за безработица е 60% от минималната заплата.

хрантутете хелекторатя!

Вдигнато е минималното заплащане с цели 30 % ! Това са цели 3 лв. ! Какво ще ги правят сега толкова много пари получателите,не знам .

А защо не вдигат максималното обезщетение?

Сравнение с помощта които дадоха другите европейски държави на своят народ. То тия при нас помощи са просто жълти стотинки.

а не чиновниците от всякакво ниво да си ги приберат за себе си...

Много служители биват притискане да напуснат по собствено желание и вместо да търпят ежедневен стрес и психически тормоз на работното място, се съгласяват с това. Особено много работодателите използват така наречените уязвими групи, майки с деца или хора над 50 да ги тормозят да напускат. Дневното обезщетение трябва да е 20 лева на ден. Все пак човек е внасял пари в този фонд и после не може да се възползва по никакъв начин. Оставка, мафиоти.

Сигурно и ти имаш познати, които напускат работа, записват се на борсата, вземат обезщетение от 60% от заплатата си и през това време започват нелегално работа някъде другаде под предлог, че се оглеждат и са на изпитателен срок. Представи си да дават 50 лв. на ден на безработен просто ей така? През това време и здравното им върви, значи станаха 75 А той си работи на черно и работодателят му доволен също, че крие пари за осигуровки.

Малоумен ли си? Прочете ли за коя група пиша или ти си от тъпите гербаристи, които не могат да четат и мучат? 60% получаваш само ако си съкратен, тъпа герберска свиня.

ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА НА НЕНАЯЛИТЕ СЕ,КРАДЛИВИ СВИНИ.

ТЕЯ в парламента нямат връзка са главния мозък! КАКВА безработица в България???????????? Само мързеливците са без работа. ЗАЩО ПООЩРЯВАТ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ?

Защото "мързеливците" докато са били на работа са внасяли към фонд работна заплата точно с цел обезщетение при такава ситуация, разбра ли тулуп? Обществените пари трябва да отиват за подкрепа на всички в обществото, а не за охолството на клептократите.

Не ти разбраха иронията !

От 9 на 12, е предната толупска подигравка

Защооооо? Трябва да им се дава по 1 лев на ден и нищо повече на безработните. В момента работа има за всички освен за алкохолиците. Как ще им се дават пари. Изключително съм против.Начи пак ще храним мазни те мангал дето живеят на помощи.

Ти да смяташ можеш ли бе, тулуп? 12 лв. на работен ден е 240 лв. за месец, няма и по 1 лев на ден ако месецът е 30 дни. Това са помощите, които се изплащат максимум до 9 месеца на съкратени хора с трудув стаж, а не на лентяи, които не са се трудили нито ден.

Аз твърдо съм на мнение, че в БГ няма безработица, има МЪРЗЕЛОТИЦА! Не мога да намеря хора които да работят съвестно и качествено. Просто няма кой! Колкото и пари да им даваш НЯМА кой да работи! Бай мангал не може да го хванеш за НИЩО! Лежи на гърба на държавата и НЕ иска да бачка! Способните българи НЕ искат да си мръднат пръста! Мързи ги да гледат!

"Колкото и пари да им даваш НЯМА кой да работи!" Е тука малко лъжотиш! :) А иначе си прав, за 600 лв никой нема да ти работи!