17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не неможе да е истина, ЕС 710 лв заплата вие Ташак ли си минавате с народа , Аз живея в Франция тука минималната работна заплата е 1603 eвро лекарства та са безплатни пенсионерите живеят като царе и пак не са доволни , чакайте Българите да се върнат през куково лято

Вдигат се само и единствено осигуровките и данъците. Харвардските измамници продължават театъра, вие спете...

На вас, обаче, си ви трябва бат' Бойче завинаги на власт. Иначе все намирате за какво да се оплачете!

Честит Първи Април! Аз моята заплатка си я вдигнах отдавна.

"Вдигат се " звучи добре и помпозно,НО практически, особено за самоосигуряващите се лица, това е намаление на доходите, тъй като приходите си остават същите, но осигуровките вече са по-високи. С други думи, увеличиха данъчната тежест.

Сериозно ли някой се самоосигурява на максимума?

Протестите за сваляне на предателя-Киро.

Това е Първоаприлска. Тези боклуци само крадът , лъжат и мажат. Пълни олигофрени!

На фона на цялата безумна инфлация държавата ми сваля заплатата. Баси държавата, баси управниците, Удрят точно хората, които имат избор, как и къде да се осигуряват. Много прости политици имаме...

Но вече край! С пръдня боя не става. При инфлация от 12 - 15 % дотук, вдигат нещо с 3 - 6 % ! И даже се хвалят! Изнесено е като водеща новина, да четат и по света за обгрижването и подпомагането! И все сме си на дъното с най-разнебитената икономика и най-бедните, то вече ни е национална черта. Но-о..."вдигали", хората! Да го кажат на двата милиона пенсионери това, ако смеят. Дори и когато се хвалеха предколедно с някакви "излишъци", пак не посмяха да поизравнят доходите на хората поне до средноевропейско ниво! Болни хора с по 5-600 лв пенсия мият входове или не спят да пазят по паркинги лимузините им, за да изкарат някой лев към мизерното си препитание. И каквото изкарат, им стига точно за двадесетина дни с лишенията. Десет дни чакат следващия транш и вегетират с каквото е останало и преоценено с изтекъл срок! И всичко това ще бъде набутано в еврозоната скоро, съвсем да изпука......Толкова ли са уверени, че вече не им трябват гласоподаватели?

А.за бежанците безплатно здравеопазване,образование,транспорт и 40 лева дневно!Честито

И ти ли искаш да си бежанец? Не завиждай.

Както винаги хората осигуряващи се на светло издухаха супата за сметка на сивата икономика и тъмно зелените ни братя!

БСП на власт: - първо вдигане на данъци на малките фирми и служителите им. - второ вигане на цени - трето бандитизъм И т.н. тоя филм го гледаме много пъти от 1990та до сега. Трябва да си 20 годишен, за да не го знаеш.

ОСТАВКА ИЗМАМНИКО

Вдигнете малко и цените де, стига сте вдигали само пенсии и заплати.

Благодарение на популизма на БСП от другия месец очаквайте намалени заплати. Увеличиха ви данъка! Честито :) На фона но увеличаващите се цени! Красота! Обещах ли ви Радева зима преди година, а?

Защо се вдигат цените бе дебил.. Защото енергията е скъпа. Кой погреба 3 енергиини проекта в навечерието на световна енергиина криза? Май беше твоят еднокнижен вожд.

Кой е тоя мой еднокнижен вожд?