Вдигат детските добавки от 1 април, помощите за раждане - замразени

Със 100 лева по-висок ще бъде и подоходният праг за най-масовата семейна помощ, предвижда проектобюджетът за 2022 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От 1 април средномесечният доход на член от дадено семейство не трябва да надвишава 510 лева, за да могат родителите да кандидатстват за тази помощ в пълния й размер." Демек, ако правилно разбирам, както увеличиха минималната работна заплата на 710 лева, само безработните ще получават цялата надбавка. Струва ми се, че чувам тъпани и дайрета от Факултето, Максуда и Столипиново....

Всяко българско дете на родители с висше образование трябва да получава по 710лв. към днешна дата !!!

ПОМОЩИТЕ ЗА РАЖДАНЕ-ЗАМРАЗЕНИ!!! НЯМА НУЖДА ОТ-КОМЕНТАР!!! ТРЯБВА ДА ИМА,ЗА ПО-ВАЖНИ НЕЩА:КЛЕЧКИ,НЕЕФЕКТИВНИ ПТВАРИ,НАЙЛОНОВИ ГАЩЕРИЗОНИ,ЩАДЯЩИ ТЕСТОВЕ-ПЛЮВАЛНИЦИ,УСТАНОВИЛИ-ЗАРАЗЕНИ ДЕЦА С ЧУМАТА-0.0002%!!! ТРИБУНАЛ ЗА-ИЗЧАДИЯТА!!!

ЕЕЕЕ БРАВО ХАБИБИ АХ НЕГОВАТА МАЙКА, С АЙШЕТО ЛЕГАМ ДОВЕЧЕРА ЗА НОВО ЧАВЕ

А дали остава поне отбивката от ДоД в тазмера от тази година? Тук поне има реална помощ от 900 лева за работещите родители за 2 деца за годината.

Език на образа та в форума. А, ако няма тези помощи, ще ревете, че престъпността се повишила и кражбите. Гладен стои ли се?

Явно ще продължа да храня мангалите

Цените на жилищата ни като в Берлин, Германия. Цените на хранителните ни стоки - с 50%, а понякога и с 100% по-скъпи от Берлин. Добавките ни за деца обаче петнадесет пъти по ниски! За сравнение - детските за едно дете на месец в Германия са 438 евро, в България 25 евро

Поредната помощ за циганите!

Не са само мангалите, а и всички сираци, които много трудно се отглеждат от един работещ родител със средна заплата. Не завиждайте! Не ви пожелавам да го преживеете

Направо са прекалили,тц тц.

Това е смехотворно и нищожно! Инфлацията е седмична като гледам цените в супера!!! Каква промяна продължават? Това го правеха всички преди тях!!!

А за 2 чаавета колко?

морковчета и ала-бала. В Германия за две деца отпускат 740 евро, колкото да си покриеш наема примерно. Добре, стига с тия шваби, ще речете. Тогава да погледнем към....немощна малка Словакия, част от бивша соцстрана и тя. За две ваксини получаваш 200 евро, а за бустер - още 100. Това е положението, пък вие мислете кое как и избирайте. Но дано другият път е по-разумно и точно, че ми писна, с извинение. И без.

Стига са увеличавали помощите за циганите! Никой работещ човек не може да се вреди да получава такава помощ за дете. Вдигат минималната заплата на 710лв и максимален праг за получаване на помощи 510 - ай сиктир

Корнелия Нинова, лидер на БСП, 2.04.2021 г.: : 6500 лв. еднократна помощ за първо и второ дете Корнелия Нинова, министър на икономиката и предприятията, 21.01.2022 г. : Първо дете - 250 лв., второ дете - 600 лв. Промяната дойде, другари! Венсеремос !

Ами супер...как може толкова много пари да отпусне държавата - 250 лв за първо дете. Какво ще помогнат на младите 250 кирливи лева? За сведение в Норвегия/където съм в момента/ дават 5000 евро за първо дете...за основните неща като начало.

Ми и двете ми деца не получават надбавки! Така, че таз новина много слабо ме интересува!

Закривай.