Възможно ли е надпартиен орган да се бори за влизането ни в Шенген и еврозоната?

Оттук нататък от мини Шенген между България и Румъния до преговарящ екип на високо ниво за Шенген и за еврозона обсъждат евродепутати. Необходима е целенасочена и ясна национална политика

Обратно в новината

Коментари - Възможно ли е надпартиен орган да се бори за влизането ни в Шенген и еврозоната? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямото унижение е, че вече треперим да не ни отделят от Румъния, сякаш единствения ни шанс е да ни пробутат в пакет. Защо да не се отделим от Румъния и да влезем преди тях ?

Нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Мунчо”!

Че е възможно, възможно е. Ама ако “надпартийния” се справи с еврото и Шенген, трябва да го помолим да състави правителство, да гласува бюджет и да захване още куп други бели (заради които изначално не ни пускат в Европа) Това ще обезмисли заплатите на много хора по министерствата и НС. Той и тате може, ама козата си сака пръч.

Като за начало, българските политици да спрат да говорят против България! Три години не се спряха да говорят колко сме корумпирани, после другите са ни виновни. Както се вижда има и по-корумпирани от нас в Евросъюза.

Даже може да си го запазкм като национална ценност и да принудим ЕС да го защитава като наша автентична културна черта. Абе изобщо с брюкселската администрация определено трябва да се комуникира с повече достпйнство.

Доказано в Исторически аспект е ,че всеки съюз се разпадал.Явно Евросъюза ще духа супата.Това го доказа Англия и англоамериканците ще го постигнат.Докато от Брюксел са корумпиран и самонагаждащ се лагер евро колата ще се разпадне на части.Това е нормално и постижимо благодарение на неадекватноста на шепа или кофа от купени политици.ЕС и Европа без война се мюсюлмизира бавно и сигурно в последните години.Не бъдете българи трите маймунки в ЕС.Оставете ги от Брюксел да разберат истината рано или късно.

На българ бълхар не ни трябва ни Шенген ни Еврозона. Булгаристанеца знае всичко, за това намалява с между 80 - 100 хиляди на година, до 20 години, най - много 30 няма да ни има на картата в тази си форма, така, че не се косете, важното е както каза бат боко да захлебит, ядене, пиене, евтинки цигарки и 2 литра бирен пикоч за 2 лева, пък другото не е важно, а и разбира се някоя дребна далаверка, например да дадем пари на чичо докто за болничен, или да вкараме малкото чаве, което гордо ще ни следва в детската, или пък да подкупим чичко полицай, понеже бараката ни няма ни гуми нито нищо, Ни Шенген ни Менген за нас.

Във всеки случай Шенген и еврозона няма да ни помогнат. Трябва да се борим за по-добре работещи институции, заради нас си. И ако сме чак такива боклуци и егоисти, как така толкова българи се спуснаха да намерят и спасят това момченце 9 дена из горите? Как така такива дребнави боклуци всичките, а даже наградата от 100,000 лева отказаха? Как така като стане въпрос за кръводарение да се помогне на някое дете след катасттофс и ставаха такива опашки? Само няколко скорошни примера давам. Има корупция и трябва да я изчистим, но не сме по-зле от всички други нации. Не сме крали и клали и избивали стотици години по целия свят, така че ще трябва да компенсираме с работа и с ум.

БЛА, БЛА, БЛА.... КАЪВ ОРГАН, КАКВИ 5 лева?! Нали ВСИЧКО зависи от САЩ. Ако отпаднат визите за САЩ за България и Румъния и ще влезем! Както стана с Хърватска - махнаха им визите и след няколко месеца влязоха в Шенген! До кога ще се правим на ощипани?!

През оная работа!

Хайде стига с този ,,Шенген”. Радев Ви каза ,че 2023г,есента ще ни приемат и какво от това.Обърнете ,,драги “ политици малко внимание на България ,която след 200+ 500 години робства се е запазила ,като народ ,език и държава а другите от ЕС са били племена или говорещи на мъъртвия латински език.

Защо политиците приоритезират тези неща, които българите даже и не искат - конкретно еврозона и Шенген? Толкова ли нямаме проблеми за решаване в България, че трябва с евро и Шенген да се занимаваме. Инфраструктурата перфектна ли е, престъпност, корупция няма ли, затворите изрядни ли са успешно ли превъзпитават в сносни условия без да измъчват, училищата на световно ниво ли са, болниците и здравеопазването ли са на световно ниво, съдилищата ефективни, бързи и некорумпирани ли са, няма ли инфлация? Всичката мара втасала, а те се чудят как да дават още контрол на чужденци.

От кога стана говорител на народа?

А така! Прав си! Не искам тази отговорност. Не знам какво иска народа. Да направим референдум по тези въпроси.

Всичко чрез Референдум!

Някой не е разбрал, че авантюрата ЕС приключи! България поема по своя път! Никой българин, не иска да ходи, там където не е желан, и където го третират като 3-та категория човек! Направиха ни нация от мазохисти и просяци! Няма как да ни допуснат в свят, с друга култура, и с разпределен пазар! Нашето място е тук, на Балканите...

Майтапа настрана но мъжете трябва да си пазим ебането. На запад само ще ни вземат жените, а нас ще ни вкарат да бачкаме в някоя фабрика или офис самотни цял живот. На повечето мъже имигранти не им се дава право на репродукция. Още повече евроинтеграция е пълна тъпотия. Никой български мъж не трябва да иска това нещо.

Кви жени бе?! те на запад вече правят бебетата в дупетата. Ти не го ли чо д-р проф. габровски - вече имало деца с две майки и това било евроатлантизма!

Да си правят бебета в дупето щом могат. Защо да махаме границите с тези хора? Ние да си ги правим по нашия си начин, а те по техния си. Те не ни искат. И реално и ние не ги искаме. Няма защо да спорим с тях като сме на едно мнение. Искаме да сме извън Шенген и Еврозоната.

ДА ако богатите които управляват страната ще загубят краденето на още пари от ЕС/

Кулата горе на снимката е прилича досущ на Вавилонската кула...

Порно структурите НАТО и ЕС! За чии К)(Р са ни?

Да се включим? Всяка държава участва в някакъв съюз! Ти Къде искаш да си?

Руската Федерация.

В кой икономически съюз участва Швейцария? Да се учим от богатите и успешни държави. Германците няма какво да ги гледаме, защото те са от лидерите. В съюз е добре, ако ти си в центъра или поне те уважават като равен.

Държави, без значение дали са от Антантата или от Оста,всичките те са искали да се включим във войната - Войната на братовчедите, защото последните не желаят да се разберат помежу си. Николай II, кайзер Вилхелм и крал Джордж са братовчеди - все Кобурги!

Доказано в исторически аспект ,че всеки съюз контролиран от определени страни са се разпадали или са изчезвали.Затова Споко ,ЕС с помоща на англоамериканците ще се разпадне и народите му ще духат супата. Англия ви го показа ,но купената корумпирана паплач от Брюксел не включва.Това е положението ако европейските народи не вземат нещата в ръцете си,а разчитат на корумпираните си политици.

Анимационните борци за Шенген и еврозоната първо направете референдум,за да видите,че народа не иска нито в шенген,нито в еврозоната ,и тогава се борете

Аман от тъпаци

500+

Те само като видят евродепутатите от тикволандия, дебелия Ал и цървулите от дъпъсъ, ще предложат приемането в Шенген да се отложи с 50 - 100 години.

Дано и с еврозоната да е така.

Кой пък иска Шенген още. Защо да няма българска граница и външна организация да поеме и това? Да се борим с корупцията - да, но Шенген - не. Пък и те не ни иска. Те вярват, че за 50 евро могат да подкупят който си искат граничар, а ние за Шенген ще говорим. 50 евро и една вечеря навън не ти плащат. Смятай за какви ни мислят - вярно или не, предлагам да забравим са Шенген

Тия отвратителни национални предатели и марионетки на сатанистите правят и невъзможното да ни унищожат окончателно и безвъзвратно, чрез набутването ни в еврозоната. Доно горите в Ада гнусни, алчни и продажни боклуци.

Казва се Белата Къща тоя "орган". Вмъкне ли се той, плода е грантиран!

За Шенген,няма голям смисъл от борене.Шамара е по-скоро психологически и ще последва частично отрезвяване на популацията,а за еврозоната,кой иска да влиза освен редовните телевизионни мъпети и някой политици?

Кога ще започне да се държим истински партньорски с партньорите от шенген и отвъд? Например като наложим визи за нидерландия, австрия и сащ? Кога? До кога ще подлагаме дупе на евроатлантистите?

Че на теб кой ти е искал виза,а?Пак ме си разбрал нещо!

Ами САЩ например искат виза за българи. Е, на мен не ми искат, щото имам и немски паспорт...

на мен никой, щото аз не ща да им ходя в краварниците.

Ако искаш тотално да загробиш нещо, правиш му специален "орган" който да се занимава с него. И тоя "орган" винаги в крайна сметка си е оня "орган"...

Да, органа в който обичам да влизам и излизам, да влизам и излизам...

"Стриктното спазване на правила е важно условие за приемане в Шенгенското пространство" Ахх как стриктно спазват шенгенските държави изискванията за дълг от маастрихтските критерии. Така ги спазват, че ако трябваше сега да влизат ни в шенген щяха да ги приемат, ни в еврозоната... Ама така е в еврогея - ones you go back, you never come back - веднъж пуснал ли си в дупето, няма връщане назад.. пък ако ще и от един път джендър да не се ставало..

Осъзнайте се! България нищо добро няма да види от тези джендърски формирования! Да се махаме докато окончателно не са съсипали културата и децата ни!

Марс е свободен за сега. Заминавай.

Надпартийните органи Паси и Плевнелиев да се заемат със задачата.

Всичко е постижимо с безкраен брой помияри. Обаче ще е трудно изхранването им. Те папат по много.

Благо би било да се цицат пари от такъв един такъв "орган"... Мммммъ, вкуси!

Така ли трябва да изглежда? Че народа иска да се самоубие с нов ценови шок?

Айде, без еврозоната. Искаме си лева, доста по-стара валута, при това обезпечена със злато.

Възможно е! ...Ако е орган на място.

Да не са посмяли, задколисно да ни бутат между шамарите. Не им щем еврото. Направо да излидаме от ЕС, че той потъва стремглаво. Квот крали, крали ще си имаме нов Крал!

А възможно ли е да ви вдигна опашките и да ви избацам? Сигурно! В на тази държава конституцията пише кой я управлява!