Коментари - Василев за фирмата на шефа на НАП: Купил я е заради лиценза за продажба на зърно | Бизнес.dir.bg
назад

Василев за фирмата на шефа на НАП: Купил я е заради лиценза за продажба на зърно

Финансовият министър отговори на въпрос относно действия на Румен Спецов

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Василев за фирмата на шефа на НАП: Купил я е заради лиценза за продажба на зърно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем се обърках. Значи, купува фирмата на 15.06 2015. На 10.09.2015 започва ревизия, ама за минал период, когато не е бил собственик. Не, че има значение, защото придобиваш фирмата с всички активи и пасиви. Продава я на 07.04.2016. Ревизионният акт е връчен на 17.06.2016. Не разбрах за една и съща ревизия ли става на въпрос? Ако е една, какво ревизираха в продължение на девет месеца, при положение, че целият период, обхващащ ревизията е 17 месеца. Нещо смърди яко. За толкова ли глупави ни имат? Това ли успяха да измислят? Не ставате момци, даже за лъжци не ставате!!!

ПП. И като как се продава фирма, в която тече ревизия? Май ще трябва да се порови и в Агенция по вписванията.

Асенски, има и други мъже с големи мускули и хубови тела, добри и влюбчиви!!!

Въпроса към измисленият и вече тотално компрометиран министър е защо този човек е шеф на НАП. Останалото са лакърдии за малоумници, които още вярват на ДБ ибни и всякаква друга измет, опесала се, като "нова"

Не разбрах отговора на въпроса - защо купил фирмата, или защо я продал на клошар? Или пак като Гарабед - не кола си купил, а кола го блъснала.

Лицензия е добре , а защо не проверявате за Чекмеджетата с евро и златни Кюлчета на Джипко Бибитко , той недосегаем ли е ???? Арестувайте го , той е в Банкя , крадеца и Лъжеца трябва да са в Дрънголника на топло , а не да си водят Фейсбук и да показват че са недосегаеми !

Я си събирайте партакешитеидрум да ви няма от нашия живот! Гладни въшки!

Незнам какво е налъци , ама сте си точно такива

Схемата е проста.Спецката копуива задлъжнялата фирма , като за тази услуга прибира 200 000лв.После я продава на бай мангал ,като му дава 5000лв. И така Спецката е напред с 195 000лв.

От къде знаеш ? Трябва и теб да те проверят , щом си признаваш !

200000 лева за задлъжняла фирма?!?

Ей, гарван гарвана око не вади.

Видя ли зърнар - веднага му давам 10 години на физиономия. И никога не греша! Тази специфична търговска дейност по дефолт е най-голямото точене на ДДС.

Зърното от години няма ДДС, какво точене?

Мили хора, всички искаме промяна, но вижте какво се случва, вижте цените и безумията, които вършат. Вижте кой дойде на власт, вижте перспективите. Слави Мутрата, който от 30 години е пръв приятел на всички властимащи гадове ли е Промяната? Чорапчо нищо хубаво няма да ни докара, той е непочтен човек и слуга на долни господари. Бял, образован и икономически активен българин съм, но предпочитат да ни управлява ДПС пред тези...

да те почнат първо отзад...

Черноочко, левент, май твоя К.Харварда, ще сдава поста, ха ха. Кашите, дето ги забърка, ти ще ги ядеш.

Финансовият министър подчерта, че има пълно доверие на Румен Спецов. И аз му имам пълно доверие ! Пичове, май много пих и започнах глупости да говоря.

И как, по дяволите, е повишил събираемостта? Как??? С бухалки ли? С какви действия? Ептен ни вземате за идиоти!

И как се защитават! Тоя изцъкления защо не е в затвора?

Сигурно по същата причина, по която и Цвъки-апартаменто не е в затвора.

Този се чуди как да оправдава ортака си! Оплита се в лъжи като пиле в калчища. Как да му вярваш. Егати и промяната, смяна на системата и рестарта!

асенчо

продал - нишо ново

Питам се вече има ли нещо редовно в това служебно правителство!

Тези нови мутри са дошли у нас с много грешни представи за днешните българи, но с големи кошници. И, хайде, юруш, на маслините... Но, българите отдавна, много отдавна престанаха да пасат трева. И от воле им разкриха картите. Достатъчно е да прочетат коментарите тук, само от първата страница. А до утре ще има още много страници. Да прочетат и тях, преди да ги издухаме окончателно.

отдавна нямаше да е шеф на нап също и крадливия мин на финансите ако боце беше мин председател... Дори боце да е прост с една прочетена книга А при мошениците с бели якички на прокопиев и фугуранта опитват да замажат положението

Тоя си гледаше нормално преди Спецов да го такова отзад.

Toa HeMa c kakBo...

Хм, изглежда убедително

Лека ирония?

И двама педали на държавна работа се оправдават Закривай!

Не защо е купил фирмата, а защо висш държавен чиновнкик продава на малоимотен загробена фирма, с милионни дългове към държавата. Що се правиш на улав, Асенчо?

Единия престъпник (откраднал софтуер от съдружниците си и го прадал на другарите си от Китайската комунистическа партия), защитава другия престъпник (продал фирмата си с милиони задължения на някакъв циганин). Сещайте се!

Няма комунист който да не е изнесъл зърното от България.

Сега да не се окаже, че културиста е търгували зърно от държавния резерв..... Защото не ми прилича на земеделски производител. Чист далавераджия с бяла якичка. А народа да тегли каруцата и това е. Боклуци!

Това ли успяхте да измислите и утвърдите за 3 месеца... Алеле какви смешници сте.. Съсипахте държавата за 90 дена..

Не я съсипаха, направо я фалираха! В цяла Европа се чудят какво става в България, имаме министър председател на който никой не знае името и президент който по "непонятни" причини не искат да видят!

Милион и половина не са влезли в нап,и няма никакво значение кой ги дължи. И министъра е длъжен да върне тези пари на държавата. Нас не ни интересува кой и какво дължи а защо държавата не иска да си прибере парите от големите длъжници

За 12 години няколко милиарда не влязоха в НАп , вие за милион и половина ревете.

Подкрепям Асенчо и културиста

Адаша с тириотоксикозата е мазен лъжец

Може и базедова болест

За 3 месеца разсипахте държавата бе, боклуци! Не ми се мисли какво ще се случи, ако останете за постоянно.

Когато някой купува една фирма той я купува с всичките и активи и пасиви. Този безпорно много умен и грамотен човек Спецов, няма как да купи фирма без да знае в какво състояние е към момента на покупката. Започва ревизия и малко преди тя да приключи Спецов я продава на "специален бизнесмен" от ромски произход, т.е. новия собственик поема всички активи и пасиви на фирмата. Затова и НАП търси този собственик, а не предишните. За мен нещата са ясни - На Спецов, който явно има връзки в НАП, му се плаща, за да сътане собственик на затънала с ДДС фирма, след което ползвайки вътрешна информация, точно на време се оттървава от нея... Не е много сложно!

Ми то и неговата схема е била такава, доколкото разбрах източил някакъв фонд и после продал на китаец игла в купа сено. Предполагам, че само програмистите са били прецакани от това.

Тия у лево били по влюбчиви и от цицоманите!!!! От това увлечение тръгна и провала на мандата на ИТН и Президенските неволи!!! Бих посъветвал Радев час по-скоро да се оттърве от затъналия да ушите в мъжко заслепение министър!!!

Министър Василев който според Тошко от ИТН се оказва крадец на интелектуална собственост защитава назначения от самия него директор на НАП Спецов в подозрения, за източване на ДДС !

Няма такова нещо като "лиценз за търговия със зърно', както няма и лиценз за търговия с домати или с телефони, например. Зърното е свободно търгуваема стока и няма нужда от никакви разрешителни!

npokyoBamypama 3a 4uu gpeMe?!?

Кой пита ? Айде кажи за червената Соня и как си вадиш и ти хляба

Харвард 2 дето ограбил съдружншците си! Крадец да си значи…

Беше ясно, че ще нагодят нещата, нали е момче на комунистическите боклуци и те са го назначили....

СПЕЦ(ов) по ДДС е тоя. А Весилев няма какво да го защитава, тая схема и първолаците я знаят с фалшивите обороти / фиктивен износ.., връщане (сиреч кражба) на ДДС и после продажба на лице в неравностойно положение..

А в Япония ако влак закъснее повече от 10 минути, министъра на транспорта подава оставка.....

А тук си прави секуро ...

Спецов може и да е видял накъде духа вятъра още след продажбата, но оборотите кой тогава ги е въртял??? И сега да вярваме, че е искал да изнася зърно????

Даже Кадиев, който е стар БСПар ги разкри. Няма такива мощеници!

Мазен пехливанин за НАП-аджия с крадлив пеераZ за началник ... Единия го крепи, другия му го пуска леко, но само до картофите ...

назначени от муньо са измамници!!! Боклуци!

Не струва. Друго си е да си експерт по суджуци, кюлчета, и мати хари както Баце.

фирмата никога не покрива задълженията си и дължи над 1,5 млн. лева на НАП главница плюс лихви Доста добра ДДС измама. Верно е специлист.

Спецов специалиста

би трябвало да е елемнтарно да го спипат тоя. Самия факт че е купил фирма и за 2 месеца я е продал и не е имала никаква дейност а едни 1.5 милиона ДДС са се изпарили според мен е достатъчен.

пикаят гербаджиите

им сцепи халките

Кокорчо как само скача на амбразурата :)