Коментари - Василев и Терзиев обсъдиха портфейла на Столична община: "Топлофикация" с над 1 млрд. дългове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първото решение на кмета Терзиев, Бе обляно в кръв! На крилете на ДС службите, В България всичко е възможно! ДС дава Крииилеее...

Много сте добри. Ще го направите дълга на Топлофикация от 1,3 на 2 милиарда

Гей парада е на Московска

Окрадохте държавата! Всички на ешафода! ППДБ се оказаха по-големи крадци от ГЕРБ и ДПС Взети заедно...

Топлофикация е Въглероден кенеф който скоро ще бъде закрит

Че не трябва ли да е фалирала при толкова дългове Топлофикацията ви бре?

Я Румен Спецов и Емил Колев да се вземат в ръце и да контролират държанките си Асан Васалев и Василка Мазното! Как така ще вземат решения в тяхно отсъствие?

Има ли злонамерени действия по виригата? Свързани ли са служители от топлофикация тясно с фирми за отчет на изразходвана топлоенертия? Колко топлинни счетоводители има с София? Съдействат ли служители срещу пет цифрени суми за бързо присъединяване на нови сгради към топлофикация срещу изготвяне на документация? Има ли конфликт на интереси? Топлофикация срещу какво използва изградените от инвеститори топлинните станции? Безплатно ли? Подават ли декларации по КПКОНПИ? Има ли съответствия на приходи и стандарт?

Топлофикация е изградена за масово ползване на парно и топла вода в големи количества с евтино гориво и държавна подкрепа. Няма как да остане на пазара в сегашния си вид. Трябва приватизация и комбинирани мощности на ВЕИ. През лятото с панели за топла вода или кула, като тая в Испания може да се захранва топлата вода с минимални разходи. Това са сериозни инвестиции и трябва инвеститор. Иначе край с Топлофикация и минаваме на кой, каквото може. Това важи за тоолофикациите в цялата страна.

премахват се всички датчици и топлинни счетоводители,само по един датчик на вход настроен на 18 градуса,влязлата топлоенергия се разпределя на кубатура и идеални части,това са постоянни показатели,да се спазва първия закон по който е създадена топлофикация за постъпване и разпределение на енергията.Наскоро Административния съд окончателно се произнесе за Топлофикация.

Закривай

ЛЕВОориентираните,вече СА отбор и се "ОБРАБОТВАТ" !!! И двамата - на ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ !!!

ПИТАМ.ЧЕСТНО ЛИ Е. Акцент в разговора беше финансовото състояние на "Топлофикация-София", като стана ясно, че дружеството е натрупало над 1 млрд. лв. Значи данакоплатците от цялата страна ,ще плащат топлото на софиянци.Нямало порш за болниците в Ловеч, Видин ,Враца. Нямало пари за язовир за вода в Ловеч и Плевен ,които са режим за питейна вада. За избори пари има ,за отопление на софиянци има.За баба Пена от село и дръвца няма.

Ами донякъде е честно, като се има предвид, че хазната се пълни от София. Промяна трябва да има. Субсидия от държавата не може да се поддържа вечно. А и цените, непрекъснато растат. Къде ще му излезе края.

В София вече липсват основни лекарства. Искате доброволно да си давате оставката или да ви извадим от кабинетчетата колективно. Оставка бе дебили.

Ти няма как да си адекватен, той е кмет от има няма две седмици. Какво е виновен той, че няма лекарства. Ходи тропай на вратата на тиквоча за който гласувахте в продължение на 20 години. Деба и простите Гербери, лекарства няма ли. Ми няма и да имаш, дебил.

Така е. Като не можеш да целуваш ръка ,ще целуваш дупе. Нали не щете руски газ.Били сте финансирали руската армия като купувате руски газ.Ами нали с този газ финансирате българската икономика,топлите не благодарните софиянци.Пречил ви паметника на съветската армия. Били сте зависими от руският газ.Кога го разбрахте.На ви демокрация ,на ви независимост от руски газ.Русия без нас може.Ние гологъзите софиянци ще плащаме

Топлофикация си е за закриване! Отдавна! Ако някой ми обясни фактурите им, ще си върна думите назад... ;) Така лъжат не само нас, обикновените пе....си, но и цялата държава. Закривай, Василе!

Топлофикация на скрап! Нарочно пускат топлата вода на максималните 70 градуса, за да ни дерат със сметките.

_stankow

Температурата на топлата вода във вашия апартамент не се определя от Топлофикация по никой начин. А от един регулатор в абонатната ви станция. Обърнете се към домоуправителя, той ще извика техниците и ще ви сложат колкото искате. 7, 17, 77 градуса - колкото кажете. И ще бъде пълно щастие ! :D :D

77 не може. Теоретичният таван е 50.

Спецов ги тресе тия и двамата. Не само Асенка

Със сигурност !!!

Няма да се оставят хората на пазарни цени .

Вземайте си "Топлофикация" и да ви нама

Плащам топла вода по 20 лв. на месец за 1 кубик. Отделно плащам сградна инсталация 60 лв. без радиатори и полу-студени тръби, която инсталация я плащам от октомври до април (като до ноември и март, април температурата навън около 20 градуса. 7 месеца x 80 лв. = 560 лв. Ако ползвам ток климатика ще го включвам максимум в най-лошия случай 3 месеца разхвърляно, т.к. и в другите месеци има топли дни. По 50 лв. са ти 150 лв. за отопление. Топлата вода - дори на проточен бойлер 5 kw да съм (което не е така), за 400 лв. ще трябва да изразходя 400 лв/ 0.25 лв = 1600 kw. или 1.6 мW. Това са 320 часа непрекъсната работа на проточния бойлер. Ебах това къпане. Та кое викаш е изгодното на топлофикация?

Слава УСРаине! На нас не ни пука за цената на газта.

Може и така да е, но има много хора, които не правят такива плащания. Откъде са дълговете на "Топлофикация-София" щом всички си плащат редовно сметките? Там е работата, че голяма част от софиянци не си плащат сметките. От зората на демокрацията софиянци твърдяха, че комунизма е лошо нещо и държавната/ разбирай и общинската/ собственост трябва да се ликвидира. Тогава възниква въпроса :ЗАЩО НЕ ПРИВАТИЗИРАТ "ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ"? И още един въпрос. ЗАЩО САМО СОФИЯНЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ КАРАТ С ЩТРАКАЛАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ОСТАНАЛИ ОТ ПРЕЗРЕНИЯ КОМУНИЗЪМ? ЗАЩО ТАКА? ТОВА НИКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ГО НЯМА! "ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ" И "СОФИЙСКИ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ" ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРИВАТИЗИРАТ!

без Топлофикация се очертава,питайте Енергоразпледелителните педприятия ще ви доставят ли ток и няма ли да изгърмят ел.инсталациите.Като вдигнат доходите сметките ще излезнат.

Кога ще може индивидуално да се отказваме от непоискани услуги според законодателството на ЕС?

Питам и аз ???

Айде закривай тоя франкенщайн че ми писна вече да плащам за тоя дето духа.

Независомо от безумните цени на топлата вода и парното с които Топлофикация се опитва да компенсира загубите си от нас данъкоплатците, пак са на загуба! Тия са за бесилката!

ПП държат рекорда за най-бързите кражби в държавата!

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат!!!------> https://tyny.to/suex

Добре де, моите язвителни коментари ги махате, а тоя си стои? Маняци! Секса е хубаво нещо, ама не и когато ти го натрапват... ;) Аре deep throat...!

"Всички знаехме,че Фандъкова и ГЕРБ източват Топлофикация София." Ех колко си прост, Саше! Ако ГЕРБ източваха Топлофикация София, фирмата щеше да е на плюс, а парите щяха да липсват. При положение, че Топлофикация София е на минус, какви пари са източвали ГЕРБ, несъществуващите ли? Дано Дебил Терзиев да ти вдигне сметките за парно, та дано да ти се върне източения мозък!

Тя е на минус, защото е плащала повече, от колкото е получавала. Източването става точно чрез плащания , направени от дружеството.

Заради някои хора съчетанието "български патриот" става синоним на "български идиот".

Приоишете този дълг на ПП.Те са от три дни в общината.Тива си е работа на Фандъчка.

Само преди месец Кокорестото взе държавен дълг от 3 милиарда лева, сега Кокорестото за Топлофикация София се загрижило...

С този заем покри ЗАЕМИТЕ НА ГЕРБ.

Всички знаехме,че Фандъкова и ГЕРБ източват Топлофикация София.

Как така "Топлофикация" ще има 1 млрд. дълг, като държавата, в лицето на ДАКЕВР, определя цената на газта, която купува "Топлофикация" и същата ДАКЕВР определя цената на произведената и транспортирана топлинната енергия, която "Топлофикация" продава на абонатите си? Също така ДАКЕВР определя и цената на ел. енергия, произведена от тецовете (колкото и малка да е) със същата тази газ!

Като не плащаш,трупаш дълг.А не плащаш,щото Фандъкова "усвоява".

За какво се харчите за парно? Я попуквайте кюмбетата със старо масло и гуми, така ще ви е без пари, а и ще бъдете в час с еколозите защото ще прочитите земята от тях?

На Посолствата. Края на столицата и държавата. Честито на мършите на Територията.

по новите европейски стандарти е само една обикновена топлоFUCKация.

Не че нещо, но изобщо има ли един нормален МЪЖ в ПП? Василев - педал. Спецов - педал. Бонев - педал. Терзиев - от двата бряга. В момента се развежда с жена си заради мъжко гадже фитнес инструктор. Петков - от двата бряга. Женен, но търсещ си мъжко гадже в Grindr. Що така?

По-добре педал отколкото крадец тип Багерист Гербаджия с две клетки в главата една да сере и друга , за да яде!!! Ама у нас нали си обичаме Бай Ганя и ако е педал е лош човек!!!!! Ние у нас все мразим! Все комунистите са ни виновни!!€ Обичаме си простото и това е!!!! Манталитет!!!!!

Смъркаш ли ?

Кражби със сигурност има, но проблемът са цените към клиентите, които се определят от КЕВР. Цената на газта се вдигна и ето… т.е. богатите софиянци са живяли на кредит. Сега да си плащат сметката. … Дефицитът на държавния бюджет е в рамките на 3%, но ако държавата покрива разходите както трябва- става въпрос и за малките населени места- и като се сложат и тези скрити дефицити, ще се види, че хазната в на много повече на червено.

ГЕРБ НИ ДОКАРАХА ДО ФАЛИТ.... НАРОД УПРАВЛЯВАН ОТ ЧОВЕК ДЕТО ИМА ЗАВЪРШЕН ТРЕТИ КЛАС С ТРОЙКА И НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА! САМО ЗНАЕ ДА КРАДЕ И ДА РЕКЕТИРА БИЗНЕСА!!!!!!!!! ТИЯ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ КАТО КОМУНИСТИТЕ НАВРЕМЕТО... А НЕ ДА МИ ВИКАТЕ ОСТАВКА НА ПЕРУКА И ТН.....ХОДЕТЕ ВИКАЙТЕ НА ТИКВАТА,ЧЕ ВИ ЛЪГА 20 ГОДИНИ!!!!! ГЕРБ Е ПРОБЛЕМА НА ЦЯЛА БГ...НЕ ДРУГО!!!!!!!!!!!!!!!

Чакат третия педал - ББ (Борис Бонев), ама не става...

Вече два пъти цяла България плаща от данъците заемите на Топлофикация София. Сигурно 2 милиарда да отишли през последните 20 години за това. Сега очевидно се подготвя тази процедура да мине отново! До кога бе?!? До кога Цяла България ще плаща топлото на боатите софиянци?!? Вдигнете цената на парното или затворете Топлофикация! Не може през 10 години всички да плащат за масрафа на софиянци!

Сельо, ти не можеш да си платиш и цървулите.

Очевидно, че в София има и имитатори на баба Ванга. :-) Пробвай пак, може да се получи. :-)

"преминаването към електрически автобуси би намалило значително разходите за ремонт и поддръжка на автопарка." Асенчо е уникат. Голямо експерт, голямо нещо. Ма колко разбира от транспорта, от ДВГ, от електрически машини, от батерии. Абе, Асенчо, ние и сега го имаме елекрическия транспорт - нарича се трамвай и тролейбус. Обаче Свенливата Крадла направи всичко възможно да го скапе тотално. Я кажи какво стана там с ония батерии дето щяхте да правите за милиарди, че и завода за електрически коли на немските албанци?

трудно правя разлика между управляващите инфантило-дегенерати от пп. всичките са ми като китайци на партийно събрание, без грам разлика като визия, дрънканици и "мислене". но за първи път на снимката виждам някаква разлика! -терзиев, с някакви наченки на ум и разум и с видимо по интервютата му домашно възпитание и известна ментална нормалост,заразликаотостанала пп-пасмина. стреснат, че тая работа не е като оная работа. -кокорчо-замършен шарлатанин и мошеник на квадрат, на куб даже, нагъл, нечовешки алчен, без грам емпатия към нещо, освен към спецов, тотална махленска истеричка без грам възпитание. нахилен с мазната си усмивка, с която посреща всеки милиард....натресен на българите.

На снимката - Родител 1 и Родител 2! Спецов, внимавай!

Тия двамата да не са гаджета?

Софиянци да си плащат заемите, сори. Няма цяла България да плаща.

ПИПО

Плащаме бе брат. Парно от 20 години нямам и всеки месец си плащам за общи части, подгряване и какво ли още не. Не че в общите части имаме радиатори де, махнахме ги и тях преди 20 години, но си плащаме.

ПИПО

И да вметна. Тези които им се струва несправедливо спират да плащат, но Топлофикация ги съди, праща им ЧСИ и пак хората си плащат. Ще плащаме на тия мръсници докато не изпукаме всички.

В тогава за теб не говорим. :)

Докато живееш в обща кооперация, плащаш и общите части. Ако не ти харесва си купуваш самостоятелна къща и се топлиш с каквото искаш. Аман от тарикати дето се топлят от съседите.

ПИПО

факти, ти какво не разбра? Ако ми се топлят общите части ок, но те не се отопляват и тръби през тях не минават, за какво им плащам? И как реши, че се топля от съседите? И съседите и аз сме на климатици от години и тока за тях си плащаме и на Топлофикация за нищо плащаме.

Финансово оздравяване и преструктуриране на Топлофикация означава продажба на дружеството, много по-високи цени за клиентите и невъзможност да се ползва алтернативно отопление:)))) София не може да се отоплява на ток, 80% от мрежата трябва да бъде сменена, няма кой да плати. Оставате си на парно, но скъпо:)))) Най-после ще изядат и една от предпоследните хапки в София:))))) Дългът на дружеството се натрупва заради ограниченията на КЕВР за крайната цена и цената на газа. Малка част е кражби - подизпълнители на близки хора:))) Всички пеещи , че ще се отопляват на ток, вятърни мелници, бутилки с минерална вода или енергията на Никола Тесла, следва да знаят - не може:))) София не е предвидена за това и частния оператор на тока няма да вложи милиарди никога, по никакъв начин:)))) Другата голяма хапка е Лукойл, там също има акули, които искат рафинерията. Последните хапки са най-сладки. Остава АЕЦ, но там ще стане фино - срещу дълг за някой реактор:))))))

Посещавал съм многократно Аляска за лов и риболов и се чудя винаги, защо тези прости американци не си направят една топлофикация за да крадат на корем?

Вероятно си виждал много неща, но такива като в България не си:))))) Каквото е построено при социализма, грам не е променено, нищо не е инвестирано, сега се прави на парче, в последния момент. И ще си го платят софиянци, както си плащат за всичко българите:))) Нарича се бизнес и той не познава варианта "социална цена" Няма такава за бизнеса. Той преструктурира и продава и после лапа. Аляска е все по-близо до столичани, ще го осъзнаят рязко:))) Но, само чрез студа:))))))

Това, че София не може да се отоплява на ток НЕ Е вярно! Да не говорим, че в София са всички зелени индивиди, ще правим ток от Соларки и перки. :-)

Според теб или според законите на физиката? В София и 10% от сградната инсталация няма да издържи отопление на ток. За разпределителната мрежа изобщо да не говорим

София е изградена от стари панелни гета, техните електро инсталации трудно ще поемат такова натоварване. На ток се топлят тези които не живеят в гето, а в къща.

Ток е нужен не само за да си заредиш телефона:)))) Но, това се осъзнава винаги по трудния начин:)))) И за зелените столичани - предстои.

Само в България може след 18 години управление да оставиш държавно предприятие с над 1 милиярд дългове и никой да не ти търси отговорност.. и тия гербери още искат да са някакъв фактор в политиката..

От Топлофикация София избягах на село. Студ и непосилни сметки. А сега пък липсвал 1 милиард. Е ако е капитализъм, да е капитализъм. Фалит и айде сбогом на Топлофикация. Ама тоя милиард нямаше да е разпределен по джобчетата на нашите хора.

както вече 15 г държавата ще вземе дълга, т е. цялата страна ще задлъжнее, за да им е евтино на софиянци.... иначе много работели и заплатите им високи в софия... ами нека почнат да си плащат сами, а да не ограбват провинцията..... докато софия е столица България е обречена, то се вижда и чувства от всички

Откакто София е столица няма оправия България. Сега е момента да преместим столицата в Стара Загора, хем "Софиянци" ще си отдъхнат от селяните...

LGBT общността държи парите навсякъде е България, сменяйте резбите, ако искате да сте добре!

Ами тя фъндъкова си го каза - "струваше си всеки ден" - нали така ? Само от Топлофикация герберастите откраднаха 1 млрд. лева, какво остава за Паркинги и гаражи и т.н. Ето откъде са пълни шкафчетата на мутрата от Банкя и защо фъндъковата стоя толкова време кметица !

Вдигай парното, тока, данъците изборите минаха.

Вече се прибрахме на топло в Америка, на пролет ще се върнем пак.

Министър Василев посочи, че преминаването към електрически автобуси би намалило значително разходите за ремонт и поддръжка на автопарка. И как опуленият стигна до това заключение? Вероятно както прави и бюджет, със смучене на пръсти и гледане в тавана.

Масово използване на електрически возила...? Африканските дечица от мините за литий и кобалт харесват това.

Незабавна приватизация на топлофикация и пълна либерализация на енергийния пазар, диверсификация и отмяна на мораториума за проучване и добив на шистов газ! България може да преживее своята шистова революция, може да осъществи своята шистова мечта и шистов просперитет, за да пребъдат евроатлантическите ценности!

По-леко, бре, ще се задавиш от собствените ти слюнки...

Ясно, че това твоето е сарказъм, ама - пу, пу, пепел ти на езика.