Василев: Ефектът от нулевото ДДС на брашното за бюджета ще е 8-10 млн. лв. за 6 месеца

Финансовият министър не очаква да бъдат приети в пленарната зала още разходи, извън тези, одобрени вече от бюджетната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая мас тия докога ще й гледаме муцуната ?

Тоя мизерник ме успокоява с 9-10 милиона, те едни избори струват 50 милиона, бе льольо!!!

Не са проблем 40-50 млн за избори. Това е плюнка, на фона на държавния бюджет. Важното е хората да започнат да разсъждават.

Ти и Киряка сте загуба на биологична маса. Комплийт!

Уважаеми европейски дипломати и тяхните подложки-Слушайте народа какво казва “Глас народен, глас Божи”

Не се лъжете! Отмяната на данъците не е инцидент, а поредна стъпка към "хипер" икономиката - икономика на ултра бързи обороти, коятоне бюджетира в абсолютни стойности, а в относителни, спрямо темпа на инфлацията. Т.е. няма значение кое колко струва, има значение дали расте повече от инфлацията или не. Това е хипер икономика. В хипер икономиката парите нямат знапение. Има значение потенциала за ръст. За всички останали има ваучери, за да не умрат от глад.

Не плащаш ДДС на брашното. Това означава 0 лв. в бюджета от това брашно. За 6 месеца обаче ефекта ще е 10 млн. Е, то че някой е тъп е ясно,само не разбрах защо му е Харвард? Глупости можеш да плещиш и без образование, и ще ти отива повече.

Бюджетите не се пълнят от данъци в "Новата икономика". Бюджетите се пълнят с дългове, ако се наложи и на отрицателни лихви, които ще се нетират чрез инфлация. Политиката ще се изпълнява от централната банка, посредством рейтингови системи (напр. ESG). Паричните потоци и потреблението ще се управляват и контролират чрез ваучери, дигитални плащания и онлайн дентификация. (вж. ID2020)

Да го е страх човек да срещне, Кирчо, Ленчето и Асенчо в някоя тиха улица. Нищо няма да му остане в портмонето

Много приличат на лъжците и крадците от историята за Пинокио-мазната котка и лисица. Явно и ние трябва да ги изстрадаме за да станем хора

И този бил завършил Харвард като Ленчето. И двамата са тренирани в Америка за чужди агенти

Тези хора бяха инсталирани във властта с една единствена цел - строяване на редиците в колонията, защото дойде време да си плащаме за членството в клуба на богатите. Успехите ни, като държава, последните 20 г. са "подарени" от колективния запад (маркетингова кампания на ценностите им). Целта е, да ни промияъ мозъците, за да се превърнем в зомбирани консуматори и да се унищожат древните ни християнски ни ценности. След това е ясно - месомелачката на империята не прощава никому.

Този е най-големият лъжец

За Киро току-що излезе платена публикация в дир, която е на запазения за пиар статиите черен фон. От видеото личи, че е взел хапове понеже необичайно за него говори спокойно и бавно. Зениците са никви, тъй че може и да се е напушил ...

И коментарите са заключени!

Тоя мо шеник докога ще го търпим? Съд и затвор за ограбени милиарди !

Щом е оцъклен кат пекинез, значи спеца е с голям диаметър :)))

са опасни за държавата! Тази идиотска щуротия на Тъпото Кире да гони чистачи,готвачи от руското посолство предозвиква съжаление,смях от тежката психоза на тези креъени!

Вън ут България

Винаги съм казвала, че човек, който подлага доброволно гъза си на ебане, не би се посвенил да подложи и чужди гъзове на още по-голяма ебане за собствения интерес.

Десни политики с леви мерки , абе педал купувай си вазелин и сис спеца в Дубай . Не ставаш за нищо.

Фалшиви машини , фалшиви избори, фалшиви политици

Не е като да не е имало информация за тоя мошенник от датският му съдружник преди изборите !!!!

И от HMRC също!

За съжаление, в момент на световна политическа и икономическа криза, избрахме да ни управляват олигофрени и дупедавци! Да, сами си ги избрахме, а вкопчването им във власттс е като на пиявици!

СМЕШНО Е ХОРА КАТО КИРО И КОКОРЧИ ... КОИТО СА СПЕСТЯВАЛИ ОТ ТОВА ЧЕ В САЩ И КАНАДА НЯМА ДДС (HST) НА ХРАНИТЕ ... ПОНЕ ПО 9000 ДОЛАРА ГОДИШНО .. ДНЕС В БЪЛГАРИЯ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДДС НА ХРАНИТЕ ... ЯВНО ИКОНОМИКАТА В БГ Е МНОГО ЗЛЕ

Да живее ПП, най-великата и обичана партия и най-умния и спретнат чист света вода ненапита , премиер, наш Кирчу

Как е Кокорчокирчовисти, кефим ли се на либералното правителство? Цакат яко Русийчицата, а. Хехе. И аз се кефя.

ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЩЕТИ НАНЕДЕНИ НА БЪЛГАРИЯ ...ОТ КИРО И КОКОРЧИ ... СЕ ОЦЕНЯВАТ НА 5 МИЛИАРДА ЕВРО / ГОДИШНО .... БЕЗ ТЕГЛЕНИТЕ ЗАЕМИ

По правило всички мразят финансовия министър независимо кой е той, но този бобър на снимката направо откри нова категория нов вид омраза. Но както съм казвал и преди - той не и виновен, виновни са малоооуууъъммните му избиратели.

Всичко е много хубаво, но бюджетът на София е 2 млрд. Да кажем, че на България е 5 млрд. Тези 10 млн. невнесено ДДС от хляб и пшеница са 0,2 %. Да го ева във финансовия министър...

Айде към централния , и да си вземеш вазелин да не боли

Маниакален синдром: Обикновено поведението на маниакален пациент е непонятно за другите и изглежда поне странно.. Има определени симптоми, които показват необходимостта от медицинска помощ: - Изключително приповдигнато настроение, до постоянна психическа възбуда и еуфория. Оптимизмът не е подходящ за ситуацията, пациентът не забелязва реални проблеми и не е склонен да изпитва лошо настроение, подходящо за случая. - Ускорена реч, ускорено мислене, липса на концентрация върху предмети и явления, от които пациентът не се интересува. Следователно ученето често е трудно с мания, когато трябва да обърнете внимание на доста скучни неща.. - Повишена подвижност, активна жестикулация и хиперболизирани изражения на лицето. - Екстравагантност, патологична щедрост. Пациентът може да похарчи всичките си спестявания за минута, без да осъзнава отговорността за своите действия.. - Липса на контрол върху поведението. Пациентът не осъзнава, че приповдигнатото му настроение не е подходящо навсякъде. - Хиперсексуалност, често с размирици във връзките (например човек, който никога преди не е бил склонен да изневерява, изведнъж започва да флиртува „безразборно“ в поредица от „кратки, необвързващи връзки“).

Спеца лупка ли яко?

Ох, на дупето ми е хубаво.

нещо от новините. Аман от педерасти.

като направи бензина 4 лева ко корчо ще напълнми хазната и джобовете си и ще вземе 12 млд. от ес продължаваме поскъпването д г д бедните а коко рчо?

Представяте ли си Асенчу какви Далавери Върти след сато за 6 месеца ДДС-то върху Брашното е 10 000 000 или за 6 месеца излиза, че цяла България Консумира Брашно за 60 000 000 само?! Хляб, Пици, Палацинки, Кроасани, Буфтички, Торти, Толумби и какво ли още не за 6 месеца за 7 000 000 души нация само 60 000 000 в Брашно!!

60 000 000 лева / 7 000 000 души / 6 месеца или Излиза, че на Месец, 1 Българин Консумира Брашно за 1.43 лева! това Изглежда ли ви Реалистично?!

Тъкмо на вечерне туй плашило, стига експерименти, да повърне човек

ще бъде 10 милиарда повече в хазната за полугодие. Кога ще се изметеш бе поплювко?

Асене, я подгъви една по-свободна реч ако може да махнем сладкаря. Този селски бек да си подаде CV-то при жена му да и помага в цеха.

Кризааааа!

За нас, крайните потребители ефектът ще е нулев. Не го усетихме нито при книгите, нито детските стоки, нито туризма и заведенията .

Като те гледам направо си се скъсал да четеш книги.