Коментари - Вашингтон загуби интерес и вече не подкрепя газопровода EastMed | Бизнес.dir.bg
назад

Вашингтон загуби интерес и вече не подкрепя газопровода EastMed

Приоритетни за американската администрация сега са проектите за подводни елекопроводи в Източното Средиземноморие

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Вашингтон загуби интерес и вече не подкрепя газопровода EastMed | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

път хамериканците диктуват на Авропата!? И пак за наше добро!!! Ало вижте как прецакаха Кипър, Гърция, Израел... Пак ли сте фенове на краварите?!

САШ винаги са били педа.и и никога не им е дремало за други или друг народ- това е извода! На цяла Европа казаха да прави "сечено" на Русия като не им купуват газа, а какво ще правят с цените- ами ваша си работа глупаци> Наистина се управляваме от гейове- друго обяснение нямам. САЩ благодарение на окрадените горива от цял свят имат БВП 23трлн.долара/ този продукт само с нефт и газ без пари се постига, а ЕВРОПА се чуди как да оцелее..... много приятелски няма що/. Аз на такива "приятели" бих им теглил една майна и къде ги видя само ще ги пребивам, но американците.... те са богоизбрани според тях. Всяко време приключва и няма по-лошо от това да не виждаш кога ти е приключило времето..... Жълтите ще ни таковат майката, но още е малко рано. БВП на Китай-17трлн.долара и то със скъпите енергоносители!

Русия си прибира Украйна и ще доставя на Европа най евтиния газ в света по тръбопроводи на Европа. Всичко друго е прекалено скъпо. Турция ще произвежда ток в руски АЕЦ и Газови централи и САЩ ще го препродават на Европа

Ще продават казахстански газ през Украйна, ама нема да стане.

САЩ не успяха да блокират СП2 и затова блокираха Южен поток и сега EAST MED . Блокорст ги защото са Директна Конкуренция наВтечненият скъп газо на САЩ ! За англосаксонците няма приятели...има само собствени Интереси !

Краварчетата изгоряха със северен поток. Сега ще ближат рани с южен кабел.... Само дето не е ясно тока от къде ще дойде.