Вашингтон се зарече да продължи агресията си към нелоялен Китай

САЩ не искат да играят солово и ще се консултират със съюзниците си, за да направят търговията с Китай отново справедлива.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търговията е въпрос на договаряне.САЩ навсякъде действат от позиция на силата, с подкрепата на своите васали!

Стига с тези клишета. Какво значи "нелоялен"? Не може ли същият етикет да се залепи на всички западни пазари? Слушаме непрекъснати клишета от страна на така наречените "световни медии" (разбирай само западните такива) за "агресивната Русия" и за "нелоялния Китай". Мисля, че е по-лесно и по-вярно да се заменят думите "агресивна" и нелоялен" с "непослушни". Вероятно това е големият проблем на Запада. Крайната цел е всички да станат послушни.

Американците са много лоялни! Принуждават ни да им купим рисунки на самолети, ел енергията ни я продават на тройна цена, втечнения си газ- на двойна. Крадат ни златото и работоспособните младежи и на всичко отгоре ни ползват за плацдарм срещу Русия. При такива "приятели", врагове не ни трябват...

Накрая лоялните американци да не налапат нещо, дето не искат. Не ме е грижа за тях, а за нас, защото сме техни лоялни г.золизци.

Нелоялни ама друг път. Яд ви е че хората произвеждат и продават евтино, докато вие кравари недни и дете от майка взимате. Я по-добре вижте как го постигат и започвайте като тях, че 70% процента сте все тлъстаци, това ГМО ви съсипа. Чудите се как от една нива - 1 декар, да изкарате продукция като за от 10 декара. За това ви пречи Китай на вас, но зад Китай са Русия и Индия, скоро и други, зад вас няма никой, освен онези отцепниците от ЕС, нито Канада, нито Мексико ви харесват. А дано доживея, да ви видя падението, което е неизбежно.

От населението по Света, САЩ, Канада, Великобритания, Япония, Южна Корея и ЕС са около 1 милиард. Какво значи "справедлива търговия"? Безплатен обяд - НЯМА.

Всъщност се жалват, че "обяда" е много евтин и крайният потребител плаща малко, а така някои хорица няма да добавят нови милиарди към старите.

Ко стана със свободния пазар и ненамесата на държавата?

Абе, пичове, що при Тръмп не ви беше толкова мъчно за свободния пазар? :))) Иначе наистина свбодния пазар ще ви докара монопол оп-бързо от колкото можете да кажете "свободен пазар". :)))

Коментарите тука са малко, като тия дето плачат за старата ни войска, но смятат, че сега не може да даваме пари за войска... Щото преди ни излизаше безплатна войската... :)))

Ко разбират под справедлива търговия? Печалбата само в американските дупенца? Щото аз съм виждал как се търгуват технологии със САЩ от първа ръка и знам, че са същите крадливи педераси като жълтите маймуни.

там , зад океана за електричество плащах пъти по-малко откокото тук в Бг - сравнявам летните месеци, за зимните сравение не правя. А кои са новите собственици на бг електроцентралите - знаят всички. Въпросът е кой им ги продаде?

80% нищичко не разбират от световна търговия и от световен пазар, а също и от търговски баланс. Не знам защо се чувстват длъжни да се изказват по теми които не им е дадено да разбират. Абе пийте си ракията, перете кючека и не се обаждайте.

И фактически пазехме СССР от южното направление изключително за наша сметка и това ни струваше 20-22% от БВП всяка година Сега някои пискат срещу 1.5-2% от БВП