ВАС разреши на ТЕЦ "Брикел" да работи

Върховните магистрати се произнесоха по жалбата на РИОСВ – Стара Загора, като потвърдиха спирането на предварителното изпълнение на нейната заповед за преустановяване дейността на централата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как нещо е законно, когато нарушава закона????? Или викаш както кирето смята че конституцията трябва да се съобразява с него, така и законите трябва да се съобразяват с неговите желания? Има си закони моето момче-добри лоши има ги трябва да се спазват. Особено от държавните органи. Като не ти харесват законите-има народно събрание за да ги промени. Нека да ти припомня че дори Ал Капоне го осъдиха за неплатени данъци, въпреки че всички знаеха че е един убиец.

Ама му го набиха на Кире яко в гъза. Нали?

Не знам дали на Кире му го набиха Но Ковачки на Бълхария го наби здрсво Човека дължи над 300 милона на държавата. Всичките му фирми тецове мини са пълен леш. Но бай Булгар го Enappsys предпочита да грухти в кочината си.

и какво става? Опитваш да пресечеш корупционите практики , а те се оказват законни и кор. Опитваш се да спреш вноса на нискокачествени и даже отровни продукти ,но не било законно. Да кофти ,че се разболяват хората като ги консумират ,ама закона .... .Проблема на България май се корени в съдебната власт. Разбирам защо има такъв отпор като се заговори за реформи там. Явно са на хранилка там

Що се излагаш бе? Или толкова ти е акъла? Като искаш да пресечеш корупционни практики трябва да го направиш законно. Същото е и слабораторията - съда отхвърли заповедта на ДВСК защото е НЕЗАКОННА. Не защото е грешна или правилна. НЕЗАКОННА Е. Това разбираш ли го? Има си законен начин да прекратиш договор и не става от днес за утре. РАЗБИРАШ ЛИ ГО ТОВА? Щото тъпаците от "харвард" явно не го разбират.

Много си е законно, просто съдът го спира...това са две различни неща. Законът нарочно е написан така. Ти това разбираш ли го?

За харвардчо законите не важат. Никой не е над закона, освен него и лакеите му. Щом той е казал, значи това е истината... ама неговата :)

Кирил е правият в случая!!!...... Той може да е прав, но е очевадно много просто парче. Ти да не можеш да измислиш законен начин..... !!!! Да беше пускал за 6 месеца всяка седмица предписания и да завърши с констативен протокол и прочие и прочие.....

ДС ченгетата от правосъдната система помагат на ДС ченгетата от енергетиката. Простия електорат събира пари с СМСи за лечение на безнадеждно болни деца и чака да върне пак Боко Тиквата и Пеевски.

И какво имат общо тия твоите ченгета с нарушенията на закона извършени от Киро и компания???? Редно да ти припомня все пак, че кирето го пробута Радев. А пък на Радев И преди и сега повечето му съветници са бивши на ДС.

Къде тогава е вината на "Кире и компания"? Ако само един ден стоиш под вятъра когато "Брикел" работи и се отделя оня, черния прах, дето според управителя му не бил вреден, след това с лайняно въже да те вържат там, ще го прегризеш със зъби и ще избягаш. Гълъбовци обаче няма къде да отидат.

Искам да го набия на всички зелени идиоти дето искали чист въздух и са готови за това да стоят без работа и на студено. Иначе карат стари коли бълващи отровни газове. Да еба и кретени.

Взрми си едно апартаментче до Брикел, като не ти пука. Евтино ги дават!

И в края на краищата се оказа че Кире е нарушил закона за пореден път, нали така? Има ли идиот който да не го е разбрал?

Ти знаеш ли на кой е теца и колко вредни емисии бълва? Трябваше да бъде затворен преди 12 години, а сега ЕС ни осъди за мръсен въздух и плащаме глоби. Хем ни тровят, хем им плащаме глобите. Кирил е правият в случая!!!

Не, простия е прост в случая, както и във всички останали случаи, а те вече станаха много. Не може да затвориш ТЕЦ от днес за утре със заповед. Не може да прекратиш договор от днес за утре. Има си правила и закони за тая работа. Тези неща трябва да се направят по законен ред а не малоумно.

И как го знаеш? Нещо експерт си виждам. Разполага със съответната апаратура и знаеш какви отрови бълва. Съответно можеш ако те призовем още сега в съда да докажеш твърденията си и да посочиш какви закони нарушава? Или дай да си пишем щото кирето го закъса????? С незаконни действия Не се връща законността в България.

Не Кирил. Брикел са нарушили закона и го казват в решението си. Обаче взимат политическо и икономическо решение в ползва на своите хора от кръга на Пеевски. Бацко, защо мислиш 10 години нищо не предприема против Брикел?

Нищо подобно не казват. Произнесли са се по занонноста на решениео а не по причините за него. Изрично си го пише.

Законът пази заместителя...и не разбирам как толкова много хора защитават това положение.

правосъдната система. Знаете какво е общественото доверие към съд и прокуратура. Нищо необичайно. Поредният интерес е защитен. Но и сега не е този на обществото.

Алооо вие знаете ли на кого е този прословут ТЕЦ къде влизате Бат Бойко не можа та вие ли хахааа

административна мярка за преустановяване на производствената дейност на заседание на МС не може да се взема. На всички им беше ясно. Само на простоКире и Ристю НЕ...... Да еба и тъпанарите.

На криви политици законите им пречат

Някои са се "постарали".....т.е. "Обектът" е обявен за стратегически,после спекулациите с язовир "Розов кладенец"....... Октомврийска Революция трябва ,за да се изчистят тези "Авгиеви обори"...!!!!!!!!!! ,

Набиха му го на Кире в гъза яко.

Не говори така - и Кокорчо иска

На Карето може и да му го набият в г..а, но на теб вече са ти го набере в белия дроб ;)

""""""незабавното спиране на дейността на ТЕЦ само по себе си води до причиняване на значителни и трудно поправими вреди."""""" Сега спокойно Кире могат да го съдят за """"трудно поправимите вреди" за милиони.

принудителната административна мярка за преустановяване на производствената дейност по Закона за опазване на околната среда се оказа незаконна. А Кире отново се доказа че е престъпник. Пак гласувайте за престъпници......

Киро е единственият дето барна ковачки. Той беше недосегаем и при тиквата и при червените, надпартиен играч.

Хайде сега всички жители на околните населени места с искове срещу ВАС по закона за отговорност на държавата за увреждане на здравето им заради интересите на частно предприятие.

Ако можеха обикновенни хора да сезират ВАС всички решения на бившият МС щяха да паднат. Въпроса е как тези хора имат очи и морал пак на избори да се явяват. Тва ПП, тва ДБ.....те са за съд .....ОПГ.

При такъв ВАС на НАС ще ни се наложи да чакаме до куково лято Брикел да влезе в еконормите.В същото това време след като реши всички дела в България ВКС се занимава с наказанията в БСП.

И пак им го набиха и на Ристю и Прокопа в гъза

Избирател на боко налЕ? Цел живот ще си останеш беден и прост.

Др. доган превзе прокуратурата. Назначи си главен прокурор. Назначи си свой човек и във ВАС. Полека ще превземе и цялата съдебна система. Борисов разбра кой командва в тази държава и се присламчи към тях. Спокойно трупа кюлчета, без да се стахува от прокуратура и съд. доган е намерил цаката и на президента. Само това може да обясни безпринципното му поведение и този служебен кабинет, който май е реден в сараите.

Глобите за мръсен въздух да се вземат от заплатите на сидийте във ВАС ! След като е стратегически обект следва санкциите да се плащат от стратегическия съд, но без да искат увеличение на бюджета си !!!!

Нормално е да се поставят изисквания към "Брикел" за спазване на екологичните норми и да се следи за тяхното изпълнение. Какво ще стане ако затворят "Брикел"? Ами няколко ТЕЦ-а няма да са в състояние да работят, а Топлофикациите в Русе и още няколко града ще преустановят работа и ще осигурят на гражданите си студена зима. Да не говорим, че няколко хиляди души ще останат без работа. Затварянето на "Брикел" беше едно от безумията на правителството на Кирил Петков. Върховно безхаберие! Както с газа!

Има едни хора, на които дърветата им пречат да видят гората... Та, на въпроса - ти искаш ли да живееш в правова държава или в такава - командвана от чалми и мутри? За един приятел питам?

Глобите за мръсен въздух да се вземат чот заплатите на сидийте във ВАС ! Скед като е стратегически обект санкциите да се плащат от стратегическия съд, но без да искат увеличение на бюджета си !!!!

[Европа увеличи повече от 7 пъти доставките на южноафрикански въглища] (https://business.dir.bg/pazari/evropa-uvelichi-poveche-ot-7-pati-dostavkite-na-yuzhnoafrikanski-vaglishta) Най-големи вносители са Нидерландия, Германия, Полша, Дания, Франция, Италия и Украйна -------------------------------------------------- Коментирай и това сега ?

И това какво общо има с нашият случай? А-а-а-а-а, сетих се - щото и те горят въглища! Е..ати и идиотиТЕ в тази държава. Все по-зле става!

с тарикатските му номера зависи енергийният баланс , майната му на природата...

Е какво очаквате от нещо направено за ПР??? В последния ден на живота на едно правителство.....ПР решение, което съдът потвърждава, че е такова! Кирчо и Сандю да му мислят за оправданията....

Ко стана бе некъоан министар на Дейба, нещо освен пот, мирише и на напикан и насран, нещо с простия Киро, отново си праихте предизборен пиар

Правилно, държавата трябва да се научи да наказва законосъобразно. Пишат си закони, които не четат, а мен ме карат да ги чета, за да ги изпълнявам. Ами аз кога ще работя? После ми спрели производството на банички, защото не съм имал две дъски за рязане на баниците. Ами направете ми предписание, дайте ми срок да отида да си купя втора дъска... аз нямам пари да давам за адвокати да ме защитават във ВАС, и затова съм винаги нае.ан...

Нормално ако фи спрат тецовете тва значи режим на тока

Абе трол, даже не знаеш, че този тец не е за ток....

А за какво служи един тец бе тъпир

Стратегическо дръжество = НАД ЗАКОНА - ЗА ЗАМЪРСЯВА.... друг ще плаща сметката Ако е стратегическо защо е в ЧАСТНИ РЪЦЕ?

Тъкмо мислех да напиша подобен коментар. Наистина е интересен въпрос. То бива, бива частно а,а май пресолихме чорбата.

Защо ми е адвокат като си имам ВАС и прокуратурата. После ако ни осъдят от ЕС дали ще бръкнат в джоба на Чолаков или в нашия?

Глобите за мръсен въздух да се вземат чот заплатите на сидийте във ВАС ! Скед като е стратегически обект санкциите да се плащат от стратегическия съд, но без да искат увеличение на бюджета си !!!!

Ситуацията рязко се промени. Никой от ЕС не му дреме от доста време за въглеродни емисии, прахови частици и др. Единствената мисъл на ЕС е как да изкарат зимата, без да стоят на студено хората, щот всеки го е страх от " любовта на народа" .. Преди "зелените"непрекъснато правеха демонстрации за щяло и нещяло... Чували ли сте някой напоследък сериозно да говори и пропагандира за екология ???

Мощен взрив избухна в центъра на Мелитопол – на мястото, където се намира едно от комендантствата на руските военни, съобщи Униан с позоваване на кмета на града Иван Федоров. "Земята ще гори под окупаторите – в южната част на Украйна нашите воини от ВСУ доказват ежедневно тази непоколебима истина. Силен взрив избухна леговището на врага в центъра на Мелитопол. Напомням, че тук е разположена една от комендатурите на окупаторите." – казва Федоров. Той посочва, че се очакват подробности за загубите на руските военни.

Усрайна.

Ами усраинците като гръмнат АЕЦ-а, наки ти ти семейсвтвото ти отиват на кино бе, мЛОумник? Щото нали никой нормален човек не вярва, че руснаците се стрелят сами там?