17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро Бог ще им го върне тъпкано за всичките сторени от тях злини в последните 150 години (включително и срещу България)!!! Ще мрат от глад!!!

За разлика от наведената пред Сащ Европа е основната причина западните проститутки да мразят Русияю е

Искаме Русия, ама не щем да ходим там! Всички искаме в омразния загнил Запад, а колкото по-комунист дядото, толкова по-на запад внука, на ЦКто внуците - в САЩ.

Един цитат от статия отпреди няколко дни - "Мечтата, че поради политически и икономически трудности Русия ще отстъпи и отново ще насочи погледа си към Запада, няма да се сбъдне. Вътрешното развитие на Русия, както и развитието на нейната външна политика, предизвикващо такова емоционално отхвърляне в ЕС и САЩ, ни доведе до парализа на мисленето." Това в материал Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Еми на Китай му трябва територия и ресурси. Хора не им трябват.

В интерес на истината, Павли има комплекс. Най-вероятно е ебан от пияни руснаци на морето или е правил поне един минет на комунист! А може би и двете! Разбирам обидата му!

И аз искам да го тресна, по демократически)

Аааа той е труден...иска комплименти и ласки)

Аз залагам на първото. Сто процента го е порил руснак, сред вълните, а Павли е ръбал пясъка.

...а може и водорасли да е ял от удоволствие! Нищо чудно, като го гледам, колко е извратен.

В интерес на истината добра педеРашка групичка си заформихте. И се надате на Павелчо да ви оноди.

Ей, това червените русофили, големи сте пидерофили :) Върти върти мажи - все до мъжки секс стигате приказката! Житейски опит и партийни ценности, а?

Русия просперира, няма спор. Ей в таз държава ние е мястото, а не в ЕС и НАТО. Но нали не искаме да ни управлява Костадин Костадинов, а оня дръглестия и двамата от Козяк. Затова ще продължавам да мизерстваме в ЕС и НАТО.

До всочки нормални!...Днес на смяна е Павли, отявлен трол! Бъдете внимателни, заразно е!

Що никога не пишете как реално стоят нещата в България? Уж е блокиран лев/евро на 2/1 ама за 10 лева преди 10 години можехме да купим в пъти повече неща за ядене. За цените на парно, гориво, ток и вода да не говорим изобщо, хем са астрономически, хем ни лъжат както им скимне и нито едно куче не казва думичка за местни деребеи. Кво ни интересува Русия? Вижте кочината тука!

Кочината е България

Ами хвани се на работа вместо да тролиш за капейки и ще живнеш !

Просто, като нормален човек, констатирам факти. А ти, гнусна хиена, само се заяждаш с хората. Но скоро и на теб ще ти изсъхне езика и ръчичките, Господ бави, но не забравя

В САЩ са по-зле от Русия. Там ситуацията е предреволюционна. А най-зле е в България, след управлението на Борисов

Разбира се, САЩ са загнили и аха-аха ще се катурнат. Това още преди 60 години го казал на баба ми нейния партиен секретар

Че в САЩ от десетки години не са ремонтирани и не са подновявани доста комуникации - мостове, метро, жп, електромрежи редовно изключват, водороводите са под всякаква критика. Всичко е на кредит и е адски скъпо, храната е евтина, но е бъкана с ГМО. Престъпноста за 1 година вече е двойно по-висока...

В Русия нямат такъв проблем, защото нямат нищо - там само водка да има стига :)

Централната банка междувременно днес подобри прогнозата за ръста на БВП на Русия за 2021 г. от 3-4% на 4-4,5%. Интересно,че ръста на инфлацията с 1 процент се покрива с руста на БВП също с 1 процент. По новините слушах,че руските туристи са намалели по Черноморието , поради високите цени за едноседмична почивка възлизаща на 82 хиляди рубли. Както са тръгнали нещата в Русия след няколко години можем да говорим и цени от 820 хил.рубли.

В Русия процента инфлация реално е в пъти повече от офишциалните цифри. Също както е и при нас. Това го знае и най-залюхания руснак или българин.

Заради Ковид 19, защото са предупредени, че в БГ няма никакво здравоопазване. А и българските "курорти" не могат да стъпят на малкия пръст на курортите в Турция, Гърция, Египет, Тунис, Ичпания, Малдиви, Бали и т.н. В тези държави обслужването хиляди пъти е по-добро, отколкото в мърлява кочина тука

Schilo

А по новините слуша ли, че са залели Турция, Гърция?

Руснаците си живеят живота. Крим, Сочи, Анапа ... са пълни с руски и чуждестранни туристи. В Испания, Италия, Португалия ... навсякъде се слуша руска реч. И България се надява на руски туристи

Така е. На никой руснак не му се стои в Русия. Всеки гледа да изкубе в някоя бяла държава. Там са само безперспективни блядове.

Като ги пишеш тези псувни, изглеждаш смешен и прост, много прост, най-прост. Като ще застане, след време, пред теб един руснак и ще пита "та, какви сме"? Глей да не се насереш, боклук миризлив.

С минимална заплата от 13000 рубли (150 евро) и средна заплата от 30000 рубли (350 евро) - и ти ще си живееш живота ))))

Как масово карат джипове и лимузини, какви огромни, по над 30 етажа имат жилмщни блокове, как са им реставрирани дворци, паметници, манастири. Какви болници, училища и стадиони имат. Бърз интернет при тях струва стотинки...

Това ни чака и нас по пътя по който искат да ни вкарат!

Това е пълна глупост. Аз живеяв Русия и мога да кажа, че няма никакво увеличение на цените или някаква криза.

Изкара и днес шепа копейки от тролене казваш ?

Павлееей, днес е петък не се напъвай прекалено много, козяк затварят! Ще си получиш центовете в понеделник, след 8:30. Такова е работното време))

Завиждаш че един цент е две кила копейки ли бляд ?

Само по себе си съдиш, помияр козяшки

И като крайно до Коледа рублата ще се разменя вместо кило за лев за три кила а крепостните в рашка говняшка ще преминат от ядене на мазно удобрение на постно такова ?

И аз намирам че тука има доста новини за Русия, но от друга страна се кефя че това дразни по глупавите от българското население :-) За тях всеки един руски напредък е нищо а всяка лоша новина е дар Божии. Колко по лоши им били самолетите, как не правели печки и хладилници и колко скапана им била икономика. Че не са Швейцария е ясно, но пък и вие ги описвате в другата крайност, което също не е вярно. Достатъчно е да видите кой мие кенефите и сменя чаршафите на Запад и кой е платежоспособен клиент там за да видите колко "по добре" са българите от руснаците :-) А бедняци има и в САЩ - 60 милиона на купони а според ФЕД над 61 процента от американското население няма и 400 долара спестени - проверете си го сами по Гуглето ако мислите че преувеличавам или ви лъжа. Има го на сайта на federalreserve.gov! И какво?! Да не би това да е попречило за развитието на Ф22 или на последният нов самолетоносач? Да не би заради това да не е излезнал последният модел на Айфон или поредният ап за наем на коли и жилища? Империите си плащат за да са империи. За това и Швейцария не е империя! Но въпроса е друг, ние след като не сме империя като Русия или САЩ, защо сме толкова зле? Срещу Русия има санкции и тя дава много за въоражение и конфликти зад граници. Какво е нашето извинение? Да позная..комунисите..нали? Ех Ганьовци....след 500г вашите деца ще продължават да използват това извинение за да прикрият собствените си недостатъци, накадърност и малодушие. Гаратирам ви едно: Русия ще съществува дълго след като България вече е няма! А вие си плюйте.

Ще съществува рашка как ссср го направи тавариш !

Квича като свиня под нерез .... обичам да ми е наврен до грациуля

Нормално за теб рашко "адашче" :)

Това че си тъпак отдавна е ясно, ама нека пак ти го обясня: Save with Usa coupons, coupon codes, sales for great discounts Колкото до държавната помощ, то всеки с доход под $1,383 долара има право на помощ във вид на купони. Сега сравни пенсиите и средната заплата в Руслямска държава и тогава се изказвай какво било в САЩ.

А румпата и курнела искат там да ни закарат.

Нема пари за водка. Ботоксовото джудже може да бъде изметен скоро.

Ботоксов е соросоидниа ти задник, на който е поникнал боярищник

В България няма инфлация. Само дето поскъпна тока,водата/където я има/, бензин, газ ... и всичко свързано с тях

И всичко това само откакто хунтаджиите застъпиха. Какво ли чака още ? Нищо добро от комундета на власт!!!

Ако тъпаците, критикуващи Русия, разберат какво пише в материала, ще отворят прозорците и ще скочат с главата надолу

повечето дето критикуват Русия не са тъпаци.. Изключенията обикновено са дори по-високо интелигентни хора. Да ти го кажа, така, че да не ме разбереш - добре, че не си от критикуващите Русия, че досега да си полетял.

Тъпчо, оправи си словореда в сбърканата глава и тогава направи опит да списваш ,,умности"

Когато инфлацията е 6,5%, а ръстът на икономиката е под това число, без значение дали ще е 3% или 4,5%, то ние говорим за реално свиване на икономиката, макар в номинална стойност да изглежда като ръст.

Да не би в Англия или щатите инфлацията да е по-малка! Я вижте по-добре!

Прав си. Военнолюбивата простотия там се увеличава, а икономическите възможности намаляват.

Азиатска кочина

Кочината е Украйна

Да живее СВОБОДНА Украйна !

нищо по различно от БГ кочината ни...

В РФ е много по-добре, от България. Могъща страна с умен лидер. В условия на пандемия достигнат икономически разтеж 4%. А в България Борисов остави един икономически и социален бардак

1. Москва не е русия 2. колкото и да е умен ръководителят на държавата не може да компенсира глупостта на руснаците. (че го избират).

Бардак остави, ама ще вдигнат пенсиите, нале?! Лесно е да се повтаря само пропаганда без да се мисли.

Да не би Тиквта да ги вдиига бе, простак недоклатен?!

забрави да споменеш, че всъщност, ще вдигат пенсиите НЕ заради, а ВЪПРЕКИ БорисOFF

Ръстът на България на БВП е по-голям за 21 година, a спадът за 20-та е по-малък в България.

Чамадан,вакзал и билета (еднопосочен) ти е безплатен от нас -понял?

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4 млн станаха над 22 млн. Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ ОФИЦИАЛНИ Източници: https://tinyurl.com/Islambycountry https://tinyurl.com/russiaextdebt

А защо не цитираш американския дълг?... Не ти изнася, нали? Ето ти цитат: "Дългът на САЩ надхвърли чудовищните 26 трилиона долара!" ...а, цитатът е от американската преса...

Направи сравнение между възможностите на двете икономики и тогава давай мнения.

А защо да цитира дълга на ФАЩ, статията е за расия....или ти си с две гънки.

Дългът си е дълг, независимо от възможностите, а специално американците не смятат и да го покриват...

Да ти имам "източниците", балък!

Кат в просия , няма никъде да е по зле

Тези рашки като се напънат , могат да измислят само !?!?!?! ..........радев , една кръгла нула и половина ! Вие чакате успехи

Съд и каторга за антибългарските терористи от бъсъпъ и дъпъсъ, взривявали църкви и влакове

Руските тролове ни убеждават вече втора година как долара и еврото били в хиперинфлация, пък то какво стана. 6,5% основен лихвен процент в Русия, свито до абсолютния минимум потребление, рускините панически се женят за чужденци. Моля се русофилите да не завземат властта, че и тук ни чака същата съдба.

Третополовите атакуват , винаги откъм масква

ХА-ХА-ХА!!! В Москва има закон срещу гейовете. Объркахте опорните точки!

В Москва правят най-големите Гей Паради на 9-ти май.

булгаристанския тролякопитек се е разкичал за руската икономика , но не си вижда изпосрания потурнак и гюбрясалия цървуляк. националната валута вързана към еврото, то ест ганьо е с гол гъз , но бабаит.. ббаахаха

Да мрът там тия кретени с червени чугунени глави. Мед ми капе на сърцето, като чета такива новини. Русодебилите газ пикаят от злоба. Хак ми е на глупаците продажни.

Кире, може и да си чел, но пак не си разбрал. Напразно се радваш. РФ с достойнство излиза от пандемичната криза с икономически разтеж. А твоя любим ББ остави бардак и бе наритан като краставо магаре

И къде е растежа при 6,5 % инфлация и 3% ръст на БВП, бе кретен?

Да печатат рубли, няма лошо - в Коми има чамов материал за дървени рубли за 10 петилетки напред ...

Каквото и да бъде , Руснаците достойно ще излезат от кризата , а на скептиците тук ще кажа че Крим е Руски и Северен Поток -2 ще се завърши и до Нова година ще пуснат газ и по втората Тръба !

Няма лошо да го пуснат, но само на това разчитате бе. Копнете, вадите и продавате. Нищо друго не можете.

Какво ни интересуват нас българите, каква била инфлацията в някаква си Мурзиландия??? Що не ни кажете каква е инфлацията в Пакистан или Бангладеш??? Всеки ден глупости за тия колхозници и алкохолици. Няма отърване от тия. ДИРаджиите и те едни продажници. За рубли на всичко са готови.

приветствам интереса ти към икономиката на другите държави. Инфлацията в Пакистан е 10,9% в Бангуадеш 5,65%.

Благодаря много! И другата седмица пак да ъпдейтваш инфото. Кухите чибурашки не ме интересуват.

Кремъл води РФ към разруха. Разпада е във всички сфери. Прословутият модул Наука, дето от 20 години го качват на МКС, е с неработещи главни двигатели и може да не успее да се скачи. В момента се рее на ниска орбита. Рогозин пее тъжни песни…

Същите управляват и тука !!! Чакаме с павета белия автобус с мая и Корнелия и доган и пак се събраха

Руская инфляция самая крепкая в мире!

В България не е ли по-голяма, въпреки липсата на лихви по банките за влогове, а само такси? Например за ток, вода, топлофикация? Противно на заглавието, много от нещата в статията са реално хвалебствия за Русия - по-голямо търсене, по-голям БВП и така нататък.

как е възможно да има инфлация при положение, че цената на газта (и нефта) скочиха до небесата?? Да не би Русия да продава газта в рубли?

Скоро и у нас. На българина чак когато му бръкнеш в джоба тогава му идва акъла. До тогава си мисли, че всичко е шоу и му се радва!

И кой го интересува какво се случва в русия, че и пишете за нея? русия по никакъв начин не влияе върху световната икономика.

ама верно ли не влияе? зимъска кат си зареждаш кюмбека с кюмюр ще те видим как ще изквичиш на умрело . ббаахаха

Каквото в Русия, такова чакаме и тука с настоящите управници. Подравняваме се. Питай Мунчо.

"инфлацията... се увеличи поради по-бързото разширяване на търсенето в сравнение с възможностите за увеличаване на производството" - смях се с глас на въпросното обяснение. )))) Какво разширяване на търсенето, като средната пенсия в Русия е около 200 евро )))

Че много е висока тази средна пенсия.

Т.р. Русия е гризнала минзу.ара !

Че тя (с изключение на кратки епизоди) никога не го е изплювала ...

политическата свинщина у нас дир бг веднага пускат пропагандата срещу русия

Хубаво е в Раша. Скоро ще ни стигнете болгари.

а дано никога ...

Втората Студена Война ще приключи като първата - с фалит на СССР.

Тоя новия на европа ли

Да не мислиш , че САЩ са тръгнали на добре с това масово печатане на паре?

е тия "новите" натам ни тикат :)