Външният дълг се увеличил с 8,5% за година

От началото на годината задълженията нарастват със 7,7 процента.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА КАК?! ТРЯБВА НИ СТИРОПОР, Ф-16, ГЕМИИ, И НЕКОИ ДРУГИ НЕЩИЦА!!!! КАПИТАЛИЗЪМ!!!! НЕ ФЕОДАЛИЗЪМ!!!!, А НИЕ СМЕ ВАСАЛИ НА КРАВАРИ!!!

разбира се.

Лека полека си вървим към фалит. Може би ще се отложи с едно десетилетие, но си идва... Хора не разчитайте на държавни пенсии, а инвестирайте разумно в собствено жилище, акции, крипто валути, злато и други благородни метали. Заделяйте поне 30% от доходите си. Дръжте 5-10% в кеш. Другото инвестирайте дългосрочно.

се разпадне финансовата система всичките ти инвестиции ще отидат на вятъра. В момента светът отива към война защото това е единствения начин огромният дълг на САЩ да бъде нулиран.

Ба таа стабилност...

Външният дълг се увеличил с 8,5% за година - това за ГЕРБ са жълти стотинки !!! Още колко дълг могат да откраднат - не е за разправяне !!!

Годината не е свършила, а Великия Джипкатор вече ние набутал с към 10 милиарда евро нови дългове.

Външните задължения на сектора се повишават на годишна база с 2,084 млрд. евро (38.4%), сочат още данните на БНБ. Същевременно нетният външен дълг в края на деветия месец от годината е отрицателен - в размер на 3,205 млрд. евро, като намалява с 2,082 млрд. евро (185.4%) спрямо края на 2019 година. Прочете още веднъж и си помислете

За 1 година дългът на България нараства с 3,268 млрд. евро В доларово изражение по курса на деня е 3888930618.9412 USD. Дългът на България при Тодор Живков е 10,5 млрд. долара. Тоест ако бат Бойко и гробарите останат на власт и действа със същият замах за 3 години ще натрупат нов дълг колкото за 45 години социализъм.

Да ги плащат бавноразвиващите се, които гласуват за мутрите. Останалите искаме оставка, до пълната катастрофа на държавата в ръцете на безхаберен страхливец и безчувствен хвалипръцко има само една последна крачка. Заробени финансово с дълговете му са вече даже и внуците ни.