Валери Симеонов: Новият закон за горивата е лобистки

Емил Димитров го прокара в угода на големите играчи на пазара, смята вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Новият закон за горивата е лобистки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Емил Димитров нали е депутат от коалицията на Валери Симеонов и кандидат президента Каракачанов и руската полога Сидеров!!! Да всеки отговаря сам за себе си, но ако "Обединените патриоти", не потърсят "отговорност" от този боклук "ревизоро", т онарода ще потърси отговорност от "Обединените патриоти".

Не го харесвам това човече но, в този сличай е прав. Защо го прокарват тогава като е лобистки този закон

Този закон е внесен от Ревизора от името на Патротичния фронт. Ами ако въпросния закон е лобиски изключете вносителя от фронта. Много е просто.

Нека да обясни тогава, КАК ЩЕ ПАДНАТ ЦЕНИТЕ НА ЛИФТ КАРТИТЕ СЛЕД КАТО ЕДИНСТВЕН ЦЕКО МИНЕВ ВЛАДЕЕ ЛИФТОВЕТЕ НА ВИТОША, БОРОВЕЦ И БАНСКО, А ЛИЧНО ВАЛЕРКАТА МУ Е ЛОБИСТ!!! Един билет до Алеко и обратно е 14 лева!

Yann

А защо позволявате прокарването на лобистки закони? Защо позволявате Лукойл, Кауфланд, МЕТРО, ЛИЛД и др. международни компании да източват печалбата в чужбина и да не плащат данъци? Толкова ли не може да промените закона за счетоводството и да им запушите дупките? Явно сте достатъчно дебилни и не може да се сетите как да го направите!

Абе той и Ваньо Танов се заигра с лукойла...и получи скоропостижен инфаркт...дали е здравословно за прабългарина да го прави е малко въпрос под съмнение... Но големият въпрос е защо от близо 15 години никой не е повдигнал темата защо Лукойл Нефтохим не си изпълняват приватизационния договор...това е кошер, който никой не иска да разбута!