Коментари - Валентин Николов вече е шеф на БЕХ, адвокат оглави борда на АЕЦ "Козлодуй" | Бизнес.dir.bg
назад

Валентин Николов вече е шеф на БЕХ, адвокат оглави борда на АЕЦ "Козлодуй"

Засега са известни имената в управите само на холдинга и на ядрената централа

Обратно в новината
| Редактор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Валентин Николов вече е шеф на БЕХ, адвокат оглави борда на АЕЦ "Козлодуй" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както каза Мая Манолова (не съм и фен, държа да подчертая), ГЕРБ се бетонира в българската енергетика, дано новите намерят как да ги озаптят...

Ще намерят начин да ги озаптят когато цъфнат налъмите.

Какво озаптяване? Те са опасни за живота ни! Това е атомна енергетика.

Сега се очаква ядрен физик да оглави Съюза на адвокатите!!!

Марица Изток по всички икономически показатели е във фалит. Единствено се крепи на държавата. В същото време назначава директор от проваленото и ръководство в БЕХ?!? Коя частна компания ще назначи за директор някой, който е фалирал друга компания? В България за жалост това е навсякъде в държавните предприятия, но и как няма да е, след като имаме икономически ВУЗ, кой-то фалира УНСС. Учиш хората на икономика, но фалираш?!?

Мая Манолова казала,че ГЕРБ се е бетонирал в българската енергетика. Дрън, дрън! И Мая и Слави и Христо Иванов, да вземат да се гръмнат! Кой го допусна? Ето какво казва Корнелия Нинова и думите и могат да бъдат проверени. Пет пъти предупредихме, че моделът "Борисов" в момента се окопава. Пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание - "Има такъв народ", "Изправи се! Мутри, вън!" и "Демократична България", за разграждането на този модел и те пет пъти я отхвърлиха. Но точно с едно действие, за един ден бетонираха Борисов в най-стратегическия за икономиката, за националната сигурност и за геополитиката сектор - енергетиката. Парламентарната група на "БСП за България" внесе миналата седмица в парламента предложение за мораториум на сделки и смяна на бордове на държавни фирми на отиващото си правителство до избор на ново такова, но предложението беше отхвърлено от новите политически субекти, които заявяваха желанието си да променят статуквото. След като разбраха гафа си, започнаха да се обясняват с някакви си процедурни хватки. А сега искат да го внасят в парламента. Ако перифразирам една поговорка, ще кажа: Късно е, колеги, за китка. Спешно, на извънредни заседания, се излъчиха новите бордове на енергийните дружества. Проведоха се общи събрания, събраха се десетки необходими документи, произнесе се министърът на енергетиката и всичко това е внесено в Агенцията по вписванията за 24 часа. Нещо, което обикновено отнема седмици. Това са промени в Българския енергиен холдинг, АЕЦ "Козлодуй", "Минпроект" и др. Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред. Такива са договорите на новите бордове. ДОКАТО НОВИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ТЕЖКАРЯТ, БОРИСОВ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО РАЗДАВАТЕ ТЕЖКО! ГЛУПОСТ, ПОДИР ГЛУПОСТ! ПОНЕ ИМАЙТЕ ДОБЛЕСТТА ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ ГРЕШКАТА!