Валентин Кънев: Цената на петрола ще продължи да се покачва

В близките 2 години цените могат да достигнат до 70-80 долара за барел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Покачвайте" ... Електричките вече дойдоха !

Kenn1111

Напротив ще пада защото запасите растът а потреблението тотално се е свило.Докато ги разкарат тия запаси ще падне в мазето ценета

А бе Мунчо, кгато цената на барела достигна 120$ цената на бензина у нас ......."премина психологическата граница от 2.00 лв."", та питам сега на каква база и основание е 1.95 лв при цена за барел от 60$ или по твоите думи 70 та дори и 80$? Питам и отговор не искам. Защото е на база ДАЛАВЕРА, просто и ясно, ДАЛАВЕРА. Нали трябва да се пълнят разни нощтни шкафчета. В далаверата участва активно и държавата, тя също печели в тази далавера - от ДДС. Колкото по висока цена толкова по-висок (НЕОБОСНОВАН) приход от ДДС. Просто и ясно.

По света ще пада. Тук не сме света. Тва е губернията на крадците със собствен парламент и закони. Тук ще става все по-скъпо всичко. Като дигнат петрола с два-три лева, всичко ще скочи с пет-десет. Халал да ви е. Пуснете си новио сереал на Бей Ти Ви и яжте трици.

PEYTSCH

Ами да, доката Бидан се прави на умен, умните ще се налудуват...

Аз съм с впечатлението, че ще пада. Потреблението е намалено заради Ковид и дори спирането на происводство в Тексас не вдигна цените.