Ваксинираните американски туристи ще могат да пътуват в ЕС

В САЩ използват ваксините, одобрени от Европейската агенция по лекарствата, обяви Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновен фашизъм сър!!!

Преди 6-7 месеца като споменаха за пръв път за "имунизационния паспорт за Ковид" , но нямало да бъде задължителен за пътуване и си помислих, седи гледай мача. Добре, че знам един доктор дето за 50 кинта ще ми направи един ;)

Има ли нормални държави изобщо, че аз не познавам такива.

РАЗСТРЕЛВАНИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!

Няма за какво да пътуват за каквото и да било. Всички хотели, музеи, и кръчми и без това са затворени.

А, к'во? Презокеански пътувания?? Че има ли останали желаещи за такива, нали всички сме хоум офис и нямаме право да излизаме вечер (в повечето "демократични и напреднали" държави)? ;) СмЕх, смЕх, фдЛ

Абе тъпако, в нормалните държави никой никого не затваря да стои въре. За това, че в България ви управляват малоумни селяндури сте си виновни вие.

нали ваксинираните също могат да са преносители на вируса ?? начи риска всъщност е за неваксинираните европейци.... сиреч логика никаква; но да оставим логиката и я попитаме тази същата а защо китайци и индийци могат да влизат и излизат и от сащ и от европа без васкина и без дори тест??? Да не зачекваме изобщо темата за ваксинационната дискриминация, тва ковида премахна всички конституционни права, и сега узаконяват новото положение... честит ви нов ред

Идеята е да се тероризират “неваксинираните”, за да се инжектират и те щат не щат.

Неваксинираните са информирани,и няма да се ваксинират при никакви обстоятелства.

Ваксинираните заразоносители спокойно ще бъдат пуснати в Европа да ни ъпгрейднат с нови щамове за следващата година.

Точно в десетката!

Има само една особеност тук. Урсула нарочно пропуска да спомене, че американците няма да имат ваксинационни паспорти и изобщо не са задължени да съобщават дали са ваксинирани. Тоест СЗО просто ще обяви край на пандемията и страни до които може и не е препоръчително да се пътува. Останалото са пълни глупости.

Не се ваксинираш седиш си дома толкова е просто.

Сега ако кажеш и защо ?

Хайде да е ако се ваксинираш седиш си дома до живот, за да не разпространяваш безсимптомно и то мутирали щамове!!!! Ваксинираните са био терористи и трябва да бъдат държани под ключ!

А жълти значки на реверите трябва ли да носят?

ПИП - И означава Иксел (Белгия), където е родена. Останалото го знаете.

Дават ти едно картонче което е за твоя лична информация, на което има до 4 места за нанасяне на ваксина. И това е твое лично, никой освен медицинско лице не може да иска достъп до него защото HIPPA

A ваксинираните европейци в САЩ ?

Същото картонче както и ваксинираните американци

искаш. По-скромно

Ето как ни лъжат с ваксините! Това видео достатъчно ясно показва защо ваксинираните трябва да бъдат под ключ до живот а другите да си живеят нормално!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=PiIFsNxPCOQ

Лъже те с качеството

Благодаря

Функционално неграмотните трябва да живеете в резервати, а ваксинираните хора - нормално!

денилите като теб зомбирани и на каишка от телевизора и хранещи се със заповеди от НОЩ и други сатанизирани организации трябва да бъдете избити или най-малкото скопени за да не си продължите гените! Ааа .. то май ви ваксинираха --- е значи си или пътник, а в най-добрия за теб случай ... само стерилизиран по модерно му или накратко - скопен!

Последно някой да каже ваксинираните заразяват ли неваксинираните? Ако аз дам положителен тест за Ковид трябва да стоя под карантина 14 дни.Ваксинираните трябва ли да стоят 14 дни карантина след ваксинация? Този спайк протеин когото използват доказано ли е че спира производството си след ваксиниране и кога става това? Може ли спайк протеина да влияе на половите хормони, да предизвиква смущения в месечния цикъл или спонтанен аборт при жените? Нека някой покаже изследвания и тестове , а не Щаба каз, Мутафчийски каза,СЗО каза и прочие преразкази.Дайте ни изследвания на институти като БАН да видим дали са правени върху тези "ваксини".

Ваксинираните могат механично да пренасят и да отделят вируса и да заразяват други хора. Също както с варицела, рубеола, грип и тунеркулоза. Докато няма 75% поне ваксинирани, и ваксинираните трябва да ходят с маски

А неваксинираните? ЕС се превръща в тоталитарна диктатура.

нали те могат да заразяват и разпространяват безсимптомно от неваксинираните?? Второ нали те могат дори да разпространяват и са инкубатор на нови щамове?? Поради що те да могат да пътуват в ЕС а останалите да не могат? Който се чувства болен не би пътувал а ваксинираните излиза че са просто едни био терористи!! По скоро на тях трябва да им бъде забранено да не пътуват никъде и да са под ключ. Ваксинираните са опасни за неваксинираните здрави хора!

Така като гледам май това е идеята-да заразяват наляво надясно,освен стумула за неваксинираните да се ваксинират "доброволно",ако искат да пътуват.