Въглеродна неутралност до 2050 г. постигаме само при един сценарий: ето какъв

С пропускането на шанса да представим в Европейската комисия Регионалните планове за справедлив преход на въглищните региони, ние губим много милиарди инвестиции

Обратно в новината

Коментари - Въглеродна неутралност до 2050 г. постигаме само при един сценарий: ето какъв | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки път едно и също ! Все нещо.ше се случва у все не се случва !

Къде другаде имат такива рестрикции за ползване на горива и енергийни източници?

Другари, до 2050-та да сте се научили да не душате или в най-лошият случай, да сте се научили да НЕ издишвате "силно замърсяващия" въглероден диоксид! Издишвайте каквото друго искате, но не и въглероден диоксид! Директива на партията!

да се постави гъзометър с който да се отчита метана който изпърдяват и да си плащат "въглеродния отпечатък".

Лъжи и измами.Целта инвестирайте в ВЕИ-поредната колосална измама.Зелено бъдеще ще има,но не това което ни обясняват като на шесткласници.

Докато в света властват парите, ще се влошават условията за живот - биосферата. Алтернатива на ЕНЕРГИЯТА НА БОГАТАШИТЕ е, енергията на пространството: - Никола Тесла - Юл Браун (Илия Георгиев Вълков) - Акимов, Шипов, Пюлюшев ... - Мехран Тавалоки Кеше ... А ПАРИТЕ, чрез декрет на Барак Обама от месец април 2012 година, правят обикновените хорица ЕНЕРГИЙНИ БЕДНЯЦИ. За момента само Владимир Путин противостои, на действието за унищожение на планетата и Човечеството.

Вместо глупости да измислят нека ЕК да организира масово засаждане на гори с пари по европейски програми. Допълнително трябва да приеме закони за ограничаване на изсичането на горите, особено на новозасадените.

солидно напредва в сексуалната неутралност ....

си берете лайката с тая неутралност бе охлюви! Индия и Китай пушат като за последно, цял свят ви се смее, изроди зелени!

Нарочването на СО2 за вредни емисии ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век.

Въглеродният диоксид не се явява замърсител за атмосферата на нашата планета. Това е храната на растенията. Въглеродният диоксид е бил десетки и стотици пъти повече от сегашното си ниво доста назад в миналото и това е довело до експлозия на живот, а не до обратното. И най-важното: НУЛА ВЪГЛЕРОД, ЗНАЧИ НУЛА ЧОВЕЧЕСТВО. Проумейте го хора!!! Поздрави. :)

Ана не, то въглерод ще си има колкото искаш и занапред, просто ще го плащаш като злато. Нула въглероден отпечатък е невъзможен....

А ти сам стигна до ключа на палатката!