В парламента са внесени поправките за Covid добавките към пенсиите

Предложенията за промени са направени от депутати от управляващото мнозинство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрахте ли, че докато навършите 65 години (за пенсия), нямате ли поне 3 апартамента, магазин, някакъв дори малък бизнес или рента, които да виновят доход....... НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ!!!!!!!!! Затова краде те, лъжете, подмазвайте се...... Няма кой да ви даде, разберете го вече.... 30,40.... 100 години да имаш стаж,.... толкова... 370 лева и барай меча........ Защо да вкарваш 45 години осигуровки, като само след още 2 години ще вземеш същата пенсия с 15 години стаж или по болест или по старост!!!!! Така ни карат сега да не работим..... Пак световна мафия има ......

Безобразно е добавките да са към пенсиите. Всеки различно е внасял през трудовия си път и затова е справедливо да получи точно пенсия, отговаряща на вноските му към пенсионната система на България. Всякакъв вид добавки да се дават като социални помощи и от социалното министерство. Сега моята пенсия след 38 години труд е равна на пенсията на тези, които почти не са работили ?!?!

9 милиарда лева за 9 дена. Изчезнаха, яко дим. Каквито и обяснения да ви дадат, ще бъдат мъгляви и изцяло фалшиви. Фирмата КирКокор си ги и взе и разпредели бързо, бързо, защото знаят, че няма да изкарат до март.

Старите пенсионери. Сигурно затова не ни осъвремениха пенсиите. Увеличите реално само най новите пенсии.

В България за 22 години -300 лв пенсия В Америка за 22 години - $4500

Избираме лъжци - мутри и тъпанари да ни управляват и после се жалим. Произвеждаме повече електричество, отколото ни е нужно и го продаваме по евтино навън, и вдигаме цените му у нас. Комунистите, които ни ограбиха и станаха най богати, тръбят, че защитават интересите на най бедните и те им вярват. Искаме да сме в ЕС и НАТО, а избираме руски агенти, които искат да ни върнат на русия. Единствени в Източна Европа не лустрирахме ДС и комунистите и им позволихме още да ни управляват и поучават.. Позволяваме на комунистите да уволняват и отстраняват всички хора в държавната администрация, които са техни политически противници…

НЕЩАСТНИЦИ !

Поправка на поправката винаги говори за умението на майсторите, каквито и да са.

Трябва НОИ да се закрие .Това е шега , но в момента е реалност - хора без един ден Трудов Стаж , взимат Средна Пенсия , и то без да имат години за Пенсия .

Да се извърши осъвременяване на старите пенсии а не да се раздава на калпак. От 2009гне е правено осъвременяване. Бсп предаде пенсионерите.

То ще се направи и за януари заедно с пенсиите за февруари отново с добавката от 60 лв. Така няма да има разлика в доходите спрямо декември. - така ще ни повишат доходите !!! Идиоти !!!

ъъъъ, таковааа, покачването на цените тройно, от как радевата хунта ни спретна конституционния преврат как ще го компенсирате, дрОгаре управляващи?

Това е дискриминация по медицински признак. Забранено е това от редица точки в Конституцията.

Се увеличиха най скоро отпуснати те пенсии и въобще не се осъвремениха старите пенсии Това е така защото за годините 2012,2013,2017,2018,2019 пенсиите не са индексирани по швейцарското правило. Старите пенсионери са ощетени с 12/15%. Парламента е този който трябва да вземе решение затова.

Значи, който е блъскал повече и сега докарва с променения коефициент 60 лв., получава пак 120 лв. и на него да февруари и нататък нищо не се полага. Който си е почивал и сега докарав примерно 20 лв. с новия коефициент, на него ще дадем още 40 лв., ей така "да си има". Ббе как един нормален депутат не се намери да се противопостави на тази абсолютно престъпна уравновиловка. Ако искахте да няма под декемврийската, да бяхте актуализирали с подходящ коефициент, а не да давате на калпак!