17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В образуванието разбирасе. Без образувание никои не може.

Личи ти, много трябва да инвестираш!

Друга разбира се. Най изгодно е подкупването и подпомагането на политици и партии (всъщност доста неразличими една от друга дейности). Ха представете си че сте финансирали като другарите от Кремъл в развитието на Радефф. Цяла България за периода на диктатурата (Радефф още е в добро здраве), за жълти стотинки.

Хранителни добавки! Болни мозъци дал Господ.

Порно - винаги ще има клиенти

Като Меркел успее да направи всички не от нейната вяра асексуални, както я направиха нея в Донецк, ще ти увехне бизнеса.

Образованието е важно, фундаментално за развитието на едно общество, а вие го забравихте.

В сферата на рекета и бързите кредити, която всъщност е с едни и същи участници ... Досега поне там доходите са най-големи. Лошото е, че ... покровителите им вече не са на власт.

Искам да имам 4 фирми и вместо други 5000 да получат по 100 000 хил. лв за кредитиране на дребен бизнес, моите да получат 500 милиона.

В сферата на ковид ваксините и писиар тестовете. Ако имах възможност, де :)

Трябва само да измислиш бойно отровно вещество, от което окапват примерно зъбите/косата/ноктите и продаваш антидот. Но има риск, при разработването и след това, понеже може да има странични действия, които не си предвидил както самото вещество, така и антидота.

БОВ от което окапват зъбите е измислено отдавна. И окапват и други работи. Казва се бяла рафинирана захар. На въоръжение от един век и по закон се гарантират найг малко 50% въглехидрати в храната от 1978 в САЩ и от 1994 и в България. Антидота: зъболекари, инсулин, противодеаберични, за отслабване....

Директните методи за евтаназия са по-изгодни в краткосрочен план. Има голям пазар в Германия, Испания, скандинавските страни. Потенциален пазар в Италия и около нас. Да се убие с ваксина е трудно. Най-евтино и мъчително беше със свръхдоза хинин, ама беше много очевидно. След това ремдесвира (раунупа за гръбначни), ама и на него му се видя края. Сега с антибиотици, които са си същност абиотици, т.е. убиващи всичко. Но евртаназията, т.е. регламентираното право на доктора да решава дали някой пациент е достатъчно страдащ за да го убие, е бъдещето за християните и не вярващите в ЕО.